Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Tanamera, foarte-foarte frumoase sunt si patutul si comoda!

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Merci .

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Nu am fost Kiti, a fost doar Dumi in weekend sa il recupereze pe Walter de la "bunici" ca eu am primit interdictie de la doctor.
Sigur, ar fi chiar super sa ne vedem cu totii acolo. La iarna sigur o sa fim si pe acolo asa ca ramane stabilit! Cu tot cu Walter ne vedem

26+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Sunteti in febra cumparaturilor dupa cate observ .
Eu citeam listele de cumparaturi pentru bebe, pentru mine, pentru spital si parca mai sunt atatea de luat....o multime de chestii mici, o multime de decizii. de la biberoane, la crema de corp, comprese sterile, aspirator nazal, termometru cu varf flexibil si alte zeci de lucruri necesare.... Nu o sa ne plictisim saptamanile urmatoare...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Andreea - asa ramane

Fir-ar!! Acum mi-am dat seama ca voiam sa vb cu dr de nastere, ce e nevoie in spital si alea alea, dar de frica mesei aleia nenorocite am fugit ca din pusca . Data viitoare tb s aimi scriu in frunte, poate nu uit.

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Mersi fetelor, m-ati linistit. Daca voi spuneti ca e ceva evident, atunci sper sa le observ si eu daca e cazul.

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pic de oboseala.simt ca am tot lantul Carpatilor in burta.
mai am 2 ore.

efectiv iar voi ajunge acasa si nu voi mai putea face nimic.

lipsa de lichide si-a spus cuvantul:abdomen tare ca piatra, simt uterul strans de tot.

bebelul da din tot ce are.

ma duc la scris licenta.

ufffffff.
asa e la batranete.

nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Si mie mi se mai intareste cateodata burtica,asa se face ca o minge dar nici eu nu am stiut ca sunt contractii .Noroc cu forumul ca mai aflam si noi cate ceva.
Yeeei!m-a sunat soacra-mea ca vine sa vada cum a iesit camera si-mi aduce clatite cu branza dulce! Le impart cu voi!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor

ia uitati-va ce ni se mai pregateste

Vladescu vrea ca indemnizatia mamelor sa fie calculata pe baza salariului mediu din ultimii 2 ani
“Indemnizatia pentru mame ar trebuie sa fie calculate pe baza salariului mediu obtinut in ultimii doi ani, si nu pe baza celui din ultimele 12 luni cum este in prezent”, sustine Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor Publice.

De asemenea lui Vladescu nu i se pare corect ca o persoana care primeste aceasta indemnizatie sa nu mai plateasca contriburii la bugetul de asigurari sociale, mai ales din moment ce beneficiaza de fonduri de la acest buget.

Indemnizatia pentru cresterea copilului, acordata mamelor pentru cel mult doi ani si in valoare de 85% din media veniturilor pe ultimul an, va scadea cu 15%, dar nu va ajunge la mai putin de 600 de lei.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 24s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

KYTI felicitari pt vestile bune! Bine ca scapasi de calul balan!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

NIKE dar de ce nu o iei matale mai usurel cu munca? chiar trebuie sa faci asemenea eforturi? ai grija sa nu-l afecteze pe bb!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput