Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

klarisee uite aici http:// w w w.bebelusultau.ro/produse.php?categorie=Decoratiuni (fara spatii evident)

eu am luat de AICI insa comanda o fac ei in afara si vine in 4 saptamani. noi am luat www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii6/e0003212.jpg" target="_blank"> pt camera lu' bebe mare si www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii5/CK83212B.jpg" target="_blank"> pt camera lu' bebe mic

-----

Mami de roza + 27 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Vaaai ce dragute sunt!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Am adaugat in album 2 poze cu comoda si patutul care imi plac.Va invit sa va dati parerea.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Tanamera ambele sunt foarte frumoase!Vezi ca pe mine m-au sunat cei de la mykids si mi-au spus ca maine imi trimit coletul si joi o sa intru in posesia lui. Mi-au mai spus ca intr-adevar de joi o sa scumpeasca si produsele pentru ca nici statul nu-i iarta.Asa ca eu te sfatuiesc daca esti hotarata deja sa faci astazi comanda, ca maine sa te contacteze.

27+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Maytreyi sunt foarte frumoase! Si mie-mi plac ursuletii foarte mult. Cam cu ursuleti din astia am luat si eu lenjeria de pat pentru fie-mea.

27+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

M-am intors si eu de la medic (morfologie trim II). Bebele e bine, are 483 g. Eu in schimb sunt zapacita cu atatea date probabile de nastere. Daca as tine cont de data ultimei menstruatii (20 ian) ar trebui sa se nasca pe 27 oct, dar pe la primele ecografii mi-au spus ca o sa fie in jur de 8 nov...Acum a mai recuperat si a ajuns pe 2 nov. Diferentele vin din faptul ca aveam menstruatie la 35 zile si nici aia super regulata. Oricum am dat peste o doctorita f constiicioasa (la recomandarea medicului care imi urmareste sarcina), l-a studiat pe bebe pe toate partile vreo 45 min si tot m-a chemat inca o data saptamana viitoare pentru ca nu i se vedea f bine fata si vroia sa ii reevalueze inimioara. M-a pus sa ma plimb prin cabinet, l-a inghiontit dar tot n-a vrut sa isi schimbe pozitia. Credeam ca trebuie sa fac si triplu test, dar se pare ca m-am inselat. Daca iese bine dublu test nu mai e nevoie de triplu test.

sorana 22+ cu

Sorana, felicitari!

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Crina are dreptate.
daca luati ceva care e important, azi sau maine,ca de joi, explodeaza preturile.
acum, dupa inima fiecarui comersant..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Tot din cauza TVA-ului ne-am grabit si noi cu comanda camerei..ca vroiam sa asteptam pana dupa concediu..

Klarisse graviduta 25+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

M-am intors si eu de la medic (morfologie trim II). Bebele e bine, are 483 g. Eu in schimb sunt zapacita cu atatea date probabile de nastere. Daca as tine cont de data ultimei menstruatii (20 ian) ar trebui sa se nasca pe 27 oct, dar pe la primele ecografii mi-au spus ca o sa fie in jur de 8 nov...Acum a mai recuperat si a ajuns pe 2 nov. Diferentele vin din faptul ca aveam menstruatie la 35 zile si nici aia super regulata. Oricum am dat peste o doctorita f constiicioasa (la recomandarea medicului care imi urmareste sarcina), l-a studiat pe bebe pe toate partile vreo 45 min si tot m-a chemat inca o data saptamana viitoare pentru ca nu i se vedea f bine fata si vroia sa ii reevalueze inimioara. M-a pus sa ma plimb prin cabinet, l-a inghiontit dar tot n-a vrut sa isi schimbe pozitia. Credeam ca trebuie sa fac si triplu test, dar se pare ca m-am inselat. Daca iese bine dublu test nu mai e nevoie de triplu test.

sorana 22+ cu

Felicitari!

Tina, cu(30+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ionela, si mie tot patutul cu rosu/portocaliu mi-a placut mai mult.
Klarisse, f. frumos patutul, eu, ca si Fistiq, as fi ales verde-fistiq cu alb, dar eu am ce am cu verdele si cu portocaliul.

Neuronii mei absolut toti sunt in vacanta...am vrut sa mai scriu ceva cuiva si-am uitat cu desavarsire ce.

Mai bine merg sa intind rufe, poate revine vreun neuron.

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Noi nu apucam sa luam inainte de cresterea TVA. Om gasi ceva oferte si atunci...sper...

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Lora..faza e ca si eu si sotul meu avem un pitic pus pe verde si am vrut sa il evitam. Anul asta e prima oara in viata mea (nu exagerez) cand mi-am achizitionat 2 rochii verzi..nici mamei nu-i venea sa creada...

Klarisse graviduta 25+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput