Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (92)
Raspunsuri - Pagina 11
chichiutza spune:
Klarisse super oferta ai gasit! Foarte dragute si culorile! Sa le folositi sanatosi si fericiti!
Cristina 26+
Fistiq spune:
Da, si mie mi se pare un pret bun. De obicei trebuie sa le cumperi separat, cu alti bani, of course.
Sa le folositi sanatosi toti 3. Eventual 4, mai incolo
Din pacate, noi suntem fortati sa mergem pe varianta cu plasa. Spun din pacate pt ca pe mine m-ar fi incintat un "transformer" din ala din lemn, care se face si pat de copilut mai mare, dulapior si parca si birou. Eh, mai incolo...
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
summertime spune:
Multumesc Chiciutza!!
Despre patut eu ma gandeam sa imi iau de pe anunturi particulari, o sa caut pe site-uri. Asa si ajut pe cineva, nici nu platesc statului TVA dupa ce mi-au redus indemnizatia (sic!) si fac si economie.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 28 saptamani cu
oramona spune:
Ionela, si mie tot patutul rosul imi place.
Klarisse, mie imi place al 3-lea, de langa cel roz si cel alb cu albastru din poza separata. De pe ce site sunt?
Fetelor, voi luati ceva pentru durerea de spate? Pe mine efectiv ma omoara, nu mai pooot.
Va
mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa
chichiutza spune:
Kiti succes la "calul balan"! E una dintre chestiile cele mai nasoale din viata unei femei! Yuck! Asteptam vestile bune!
Cristina 26+
tanamera spune:
Ionela si mie tot al 2-lea imi place mai mult,e rosu sau portocaliu?
Klarisse de pe site comanzi patutul?
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
bebecris26 spune:
Sorana sa-ti traiasca bebelu, sa fie sanatos,Kiti bafta la dr
cristina si bebe in burtica 25+sapt
Klarisse spune:
Site-ul e pentru-bebe.ro sectiunea Mobilier, set camera Domino. Fac si dulapuri, astept pe mail azi modelul, dimensiunile si pretul.
Klarisse graviduta 25+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
bebecris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq Din pacate, noi suntem fortati sa mergem pe varianta cu plasa. Spun din pacate pt ca pe mine m-ar fi incintat un "transformer" din ala din lemn, care se face si pat de copilut mai mare, dulapior si parca si birou. Eh, mai incolo... ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+ |
cristina si bebe in burtica 25+sapt