O saptamna in Viena cu 2 copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

stiti cumva daca exista vreun aquapark in Viena?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Teo pina acum nu am auzit sa existe in Viena asa ceva, din pacate :(

Mergi la inceput

asta ce e? l-am gasit pe net
Water Park Hütteldorf - Linzerstr. 376

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Teo de ala eu stiam a fi ceva en mai multe piscine cu ceva fantanele si tobogane, dar nu Aqua Park in toata regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

in august urmeaza sa vizitam si noi viena, pentru o saptamana.am citit tot ce ati scris aici si pe la alte subiecte, ce obiective sunt mai interesante pentru familii cu copii... totusi, exista o informatie pe care nu am prea gasit-o nici aici , nici pe alte forumuri unde se dezbate acelasi subiect.transport cu trenul bucuresti-viena. ca sa fie vacanta si mai plina de noutati pentru fiica mea de 9 ani (care nu a mers pana acum cu trenul) si pentru ca sotul meu uraste zborul cu avionul ne-am gandit la acest mijloc de transport.
vreuna dintre voi l-a folosit? sunt adevarate legendele cu hotii din ungaria? noi am vrea sa luam la vagon de dormit.cazare in apropierea punctelor de atractie, cunoasteti?
cumparaturi unde se pot face? (nu as vrea scs sau parndorf)va multumesc si va astept opiniile

Mergi la inceput

Dana,

strandul asta il stii:

http://www.dianabad-wien.at/das-bad/oeffnungszeiten

te rog, spune-mi, asa e (cum am priceput eu) ca e deschis doar in Iulie si August?!

multumesc

Mergi la inceput

Ariel,
Dana,

plec vineri seara cu copiii (9 si 10 ani).
Au gratuit la transport? ca eu pricepusem ca doar in vacanta, nu tot timpul (in Viena e deja vacanta?)

multumesc inca o data

Mergi la inceput