LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria merci de compliment:)
sa ne intelegem..cea verticala este gresia..Luca are parchet in mana..adica incercam sa asortez gresia cu parchetul..asta este cel m ai greu pt ca eu am bucataria si locul de luat masa...impreuna cu linvingul..si v-am spus de obsesia mea de a vedea cat mai putine culori :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am reusit sa pun si io ceva poze
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/barcelona%202010/?start=all
merg sa vaz ceva poze din urma
edit:si io am votat de dimineatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, mie-mi place foarte mult si reprezinta multe avantaje foarte importante pt mine la cum se vede de aici, nuantele sunt identice iar accesorii mici pot ridica mult spatiile, chiar daca la prima vedere se pare ciudata unicitatea. Eu votez pentru !

Ioana, vazut ochii albastri Cred ca a fost extraordinar totul Musai sa te pui sa zambesti mai mult Ce parere are Maria despre viata de acasa dupa asa escapada ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

super la Barcelona!!!
io am cam pus-o cu Luca..am vorbit acum cu socrela..Luca deja s-a indragostit de una din paciente (sutudenta),i-a facut inimi si alte declaratii..si se baga pe sub perdele sa vada femei in chilotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Va multumim mult de urari ...sincer le-am primit cu mult drag , in special ca noi nu prea ne 'incadram' in programul copiilor de aceaiasi virsta, va invidiez ca ai vostri inca se bucura de copilarie pe cind aici a luat totul prea in serios si noi cu el ca nu avem ce face. Ca sa nu zic ca voi vorbiti de vacanta si al meu mai are pina pe 23Julie!

Uram si noi la rindul nostru LA MULTI ANI ! la toti piticii de grupa , sanatosi si la mai multa energie! Bucurati-va de copilarie si sa aduceti numai bucurii la parinti !!!

Noi am trecut peste ziua lui Alex cu bine - ( party cu clasa va fi pe 18julie) si-a dorit pestisor auriu asa ca duminica dim am mers impreuna si si-a ales 2 (am hotarit ca 2 nu se plictisesc ) . Ii hraneste dimineata - a fost instruit- si le tot da nume. In fiecare zi alte nume. Normal ca a primit o gramada de carti, lego - star wars 2 seturi si supriza ptr noi din partea soacrilor a keyboard!!!!

Asa ca va imaginati ce am in casa...sotul a zis ca intr-o saptamina il pune pe ebay - dar vad ca copilul e ok isi face 10min pian si restul dai pe tobe/ghitara dar cel mai mult ii place musica clasica . Dar nu ma deranjeaza atita timp cit isi face pianul prima data 10 min sunt super multumita.
Simbata merge prima data in viata lui la dormit peste noapte 'sleepover' cu cercetasii cu sac de dormit inauntru pe jos in centru( aici pina la 8 ani nu au voie singuri afara) .Sper sa fie ok .

Cind va aud ca copii vostri merg in tabere - aici frate nici daca stai la 2min de scoala nu ai voie sa ii lasi singuri sa mearga, sau sa ii ia- alti parinti de la scoala fara scrisoare etc ...sunt paranoici. Eu nu as avea nici o problema, ba chiar ma bate gindul la vara sa gasesc o tabara in RO in aug cu copii care vorbesc si engleza ( stie el romana dar putin acolo sa se inteleaga in caz de...) si sa-l las. Eu am mers de mica in tabara si ce buna era ciorba de cazan si ce mult mi-a placut !!!

Vad ca sunteti in verva cu casele - un sfat- cit ar fi de greu nu va dati batuti , macar reusiti sa aveti cuibul vostru. Va spun din experienta! Sa le stapiniti sanatosi si banii ... vor veni. Sanatosi sa fim !
Planuiti vacante sa va bucurati de ele ! Noi vom veni in Bucuresti ptr o saptamina ( eu cu Alex cu avionul ) tati va veni dupa aceea cu masina ( e nebun ..dar asta e ) ne vom intoarce impreuna cu piticul in masina , vrem sa-i aratam Budapesta - unde s-a nascut apoi mergem la Balton citeva zile la niste prieteni ...apoi iar la drum .
Am mai facut drumul asta cind avea 2 ani si a fost ok , acum cu dvd player si I spy sper sa ne descurcam.

Mii de scuze ca m-am intins....

Va citesc, ma uit la poze ...va admir copilasii si pe voi dar din umbra

Mergi la inceput

Mani ce activitati frumoase aveti!Minunat..aici in plictisitoarea Constanta nu se intampla nimic..deja ne apuca nebunia cat de rudimentar este totul..cum nu ai ce sa faci cu copilul..ingrozitor!De cand faceti pian?..noi nu avem nici o activitate...si pt asta ma urasc..Asa ca atunci cand ne incurajezi cu casa ..ma apuca deprimarea ca a trecut un an din viata mea,un an in care nu am avut timp de Luca..si timpul nu mi-l mai da nimeni inapoi:(..in fine
Deci ocoliti Constanta!:(..vacanta frumoasa !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Mani ba io zic sa nu ocoliti constanta ca sa ne vedem! cand veniti la bucuresti? moama ce curaj pe Jerry sa vina cu masina singur!
ma duc sa vaz pozele Ioanei.
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

STEFAN
Leeloo, sa-ti traiasca feciorii

si BRADUT

O zi frumoasa tuturor, trimiteti soarele inapoi, ploua cu galeata si e vant si frig

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Roxi - nu as avea de ce sa ocolesc Constanta daca ne-ar fi in drum numai ca avem 5 saptamini de vacanta si tati numai 2 . Asa ca nu prea vad cum am veni atita drum numai ptr 2 zile. Eu una as veni - ca in tinerete si de dim pina seara .... dar nu anul asta. Poate la anul ma organizez mai bine .
Mama de Giulia ... admirat patinatoarea. Ce role aveti? As vrea sa ii iau lui Alex cind vin in Romania sa nu ma car cu ele de aici . Am vazut in Cora asta primavara dar nu stiu cit sunt de bune.
Sfaturi?

Aici s-a pus pe ploaie dupa ce am avut si noi o vara 'perfecta' cu cadura si soare in timpul zilei si rcoare dim si seara.Acum ne-am intors la vremea londoneza.

O zi frumoasa sa aveti !!!

ps.Olivia - ti-am trimis PM

a

Mergi la inceput

Bunny, scrie pe ele X-FACT; important e sa fie rotile integral de silicon, nu plastic cu silicon, nu cauciuc, nu poliuretan
Am ales modelul pt ca nu este foarte inalt pe glezna (am mai vazut ca ajung pana la jumatatea gleznei) si sa fie din doua parti in spate, adica tin piciorul dar ii ofera si mobilitate.

Mergi la inceput