LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumim pt voturi, asta in primul rand
Roller, asteptam pozele de la chefuri sa aveti vreme buna si copii cuminti si multumiti
Multam de intrebare, sunt f bine, dar rupta de oboseala. Abia astept sa revina seful si sa am si io zi libera, una pt somn, una pt smotru

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui roller025

Bonjur!
LA multi ani Victor! Andries, sa-ti traiasca baiatul cel mare!

Io mai am 2 saptamani si intru in vacanta, yuhuu. O saptamana mi-am propus sa dorm si sa ma pregatesc de aventura cu 2 copii in masina psna in Thassos... Dupa aia, 'oi vedea daca supravietuiesc.

Dana cu Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 si Paul Bogdan (04.10.2008)

multumesc Dana!

cat despre mers cu pustii in masina...sfatul meu este sa plecati cu noaptea-n cap, daca se poate cu ei cat mai adormiti, noi am plecat la 14:30 si la 21:45 cand am ajuns Mircea era atat de sictirit de drum si de speriat ca am ajuns pe intuneric incat eu cred ca si asta a contribuit la respingerea 100% a ideii de vacanta la mare...

in fine, bafta!!

Andries

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Neatza
La multi ani Victor,multa sanatate si noroc in viatza!!Andries sa-ti traiasca feciorul!
Roxi promit ca dupa amiaza pun poze,am facut vreo 500 asa ca mi-e greu sa le selectez si sa le incarc,dar ma straduiesc
Aseara am petrecut pana tarziu,mandra a primit rochitze si tiruri cu soldati....azi i-am promis ca mergem la film 3d la toy story
Pozele si filmuletele le vad de acasa.
Vivia
hai pupicei si o zi buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

Multumesc, multumesc!! si tie si tuturor fetelor

sa ne spui cum e toy story si daca poate fi vazut si de un copil de 3 ani, adica intelege ceva din el?

Andries

Mergi la inceput

Daria care-i poza ta? din concurs vreau sa spun

Andries

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Daria care-i poza ta? din concurs vreau sa spun

Andries

Amu` nu ca ma laud sau ceva de genul sar e cea mai faina poza cu trupa de copii din parc unii mai morocanosi ca n-au vrut sa fie litera cutare, altii n-au vrut sa stea decat langa un anumit prieten, altii au vrut inghetata fix atunci, altii au vrut sa urce dealul din parc

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Rox pai nu mai cumpar parchetul ala...acum va intrebam de gresie..
Gabi eu vreau gresia aia in bucatarie si toate baile..Io nu mai rezist mai mult de cateva luni in garsoniera..Andries nu stiu daca-si revine..ca asa la 39 k il dau apartamentul..dar anu pot sa-mi permit sa pierd atat:(
Gabi parchetul era in aceeasi poza (statea Luca cu el in mana).
Daria super!!! Poate ma invrednicesc si eu sa gasesc rolele..'
Rox dar cu ce ocazie atatia musafiri?? De casa noua?

La multi ani Victoras!!! Am vazut pozele..te-ai tuns?

Azi Luca nu a vrut acasa de la bunici..a vrut cu ei la cabinet..Sorin este la casa ..asa ca fug sa gatesc ceva si sa fac curat

pupi

ps La multi ani Bianca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani Victoras. Andries sa-ti traiasca feciorul si sa creasca mare, sanatos si plin de noroc, alaturi de voi toti, de la mic la mare.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Kim, io n-am vazut pozele cu gresia ca nu-mi apar decat pagini albe asa ca nu poci zice nimic, insa pot sa-ti zic sa cauti rapid rolele
Giulia deja isi face planuri de scheme pt la iarna la patinoar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://picasaweb.google.com/111280993528609352489/20100705DiverseIunie2010?authkey=Gv1sRgCJ7DrJ3pnKin4gE#slideshow/5490480389966132706

si acum tot pagini albe?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kim222

http://picasaweb.google.com/111280993528609352489/20100705DiverseIunie2010?authkey=Gv1sRgCJ7DrJ3pnKin4gE#slideshow/5490480389966132706

si acum tot pagini albe?

Kim, e vorba de Luca stand cu o bucata de gresie mare in mana sau faianta ???
Imi place de mor nuanta si este atat de antijeg cum are striatiile
Arati beton in costum de camuflaj la pescuit

Mergi la inceput