LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Liliana, pozele hai nu fi rea, fa cateva poze cu mandretea ta care sunt sigura ca e tot mai frumoasa si mai isteata pe zi ce trece
Io viu diseara cu filmuletu`, cred asta daca nu vine ploaia
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
kim222 spune:
La multi ani Bianca si Maria..sa cresteti mari si sanatoase!!
Gabi ..io nu cred ca mai apuc mutarea:(..acum am terminat de pus polistiren pe tot perimetrul ferestrelor..vin sa faca maine din nou masuratori si apoi comanda de termopane..iar apartamentul nu se vinde la nici un pret...asa ca nu mai sunt bani:(
kim222 spune:
niste poze..diverse..ultimele sunt cu parchetul pe care-l doream..se pare ca nu prea place asa ca ne mai gandim..dar de gresie ce spuneti? pare ok..dar pe jos luceste parca prea mult :(
http://picasaweb.google.com/111280993528609352489/20100705DiverseIunie2010?authkey=Gv1sRgCJ7DrJ3pnKin4gE#slideshow/5490480389966132706
roxanaz spune:
neata!
La multi ani Victor! Andries sa iti traiasca baiatul si sa fie sanatos si cuminte si fericit mai ales!
Ioana, Cristal, poze??
Liliana eee, las ca e bine ca sunt zile libere si mai e si cald. cu ploile astea de aici... io una m-am cam saturat!
Oliv, e prea la fel gresia aia!!! ia ceva mai constrastant... (io de colo, ceva cu alb!)
azi am musafiri iar. v-am mai zis ca-s obosita de nu ma mai adun...?
pupici tuturor!
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 niste poze..diverse..ultimele sunt cu parchetul pe care-l doream..se pare ca nu prea place asa ca ne mai gandim..dar de gresie ce spuneti? pare ok..dar pe jos luceste parca prea mult :( http://picasaweb.google.com/111280993528609352489/20100705DiverseIunie2010?authkey=Gv1sRgCJ7DrJ3pnKin4gE#slideshow/5490480389966132706 |
Parchetul nu l-am putut vedea - nu stiu de ce, dar la fiecare 2-3 poze imi apare una alba...am sa mai incerc. Dar gresia am vazut-o si mie imi place! Unde vreti sa puneti gresie? Pe holuri?
Si am retinut ca nu vrei faianta deloc - nici la bai? In bucatarie in dreptul blatului si aragazului ce pui? Panouri?
Cit despre mutat, ai sa vezi ca toate se vor aranja - si noi am trceut prin asta de vreo 2-3 ori - s-au terminat banii si asta e, am facut pauze - mai mari sau mai mici...de asta a durat si 3 ani...Dar uite ca toate s-au aranjat pina la urma - mai tienti minte cit de suparata eram si eu, ba la un moment dat sotul era disperat si ne-am certat ca el vroia sa vinda tot?? Si uite acum, stam aici de 6 luni si parca stam aici de o viata...
Andries - LA MULTI ANI pentru Victor, sa creasca mare, sa fie sanatos si cuminte!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
VICTOR
O zi frumoasa tuturor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
Andries spune:
Multumesc!!
Sa-mi traiasca baiatul, as putea sa spun ca e deja mare, nu?
Ieri seara i-a cazut primul dinte!! Vai ce emotii, ce probleme iar azi a plecat cu 3 cutii de caramele in ghiozdan, cred ca nu mai mananca nimic pustii de la gradi!!
Kim, nu am putut sa ma uit pe poze, dar nu dispera cu banii. Si noi eram anul trecut in stand by cu amenajarile, decisi sa nu mai facem nimic pana nu se stabilizeaza situatia, dar ne-am descurcat. Piata de imobiliare e jos rau de tot in Bucuresti, dar nu pentru ca nu ar vrea oamenii sa cumpere, ci pentru ca nu se mai dau credite din cauza expunerii foarte mari pe care o au bancile catre persoane fizice. Eu ma risc sa fac o prognoza: la sf anului 2010 sau inceput de 2011, cand se vor aduna procentele inflationiste, vor incepe sa se cumpere casele iar. Sunt oameni care stau cu banii la saltea si asteapta. Chiar cineva apropiat al meu, sta cu 140 k euro cash si asteapta sa scada preturile si mai mult. La un moment dat va fi nevoit sa aleaga.
Andries
szivarvany spune:
Si cateva filme cu rolerista
Astea doua sunt facute sambata cand donsoara a stat 5 ore pe role
Asta este de aseara
Si cateva poze ca jtiu io ca vi-a fost dor
de aici
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani Victor,multa sanatate si noroc in viatza!!Andries sa-ti traiasca feciorul!
Roxi promit ca dupa amiaza pun poze,am facut vreo 500 asa ca mi-e greu sa le selectez si sa le incarc,dar ma straduiesc
Aseara am petrecut pana tarziu,mandra a primit rochitze si tiruri cu soldati....azi i-am promis ca mergem la film 3d la toy story
Pozele si filmuletele le vad de acasa.
Vivia
hai pupicei si o zi buna
roller025 spune:
Bonjur!
LA multi ani Victor! Andries, sa-ti traiasca baiatul cel mare!
Pozele - deseeara - la job nu poci, acasa aseara n-am avut net pana pe la 10, dupa care am adormit...
Noi facem party la gradi cu Batman si Alba ca zapada. Combinatie mai trasnita.... Iar sambata vreau sa fac ceva restrans acasa, pe tematica Sherk - asa ca am de facut sendisuri de mlastina
Cadou... are o pista de curse cu 2 masinute - sper sa-i placa. Pentru la gradi ma gandeam la o masina cu telecomanda... sa vaz ce gasesc prin imprejurimi ceva usor de stricat
Roxa, somn usor! Stiu despre ce vorbesti!
Io mai am 2 saptamani si intru in vacanta, yuhuu. O saptamana mi-am propus sa dorm si sa ma pregatesc de aventura cu 2 copii in masina psna in Thassos... Dupa aia, 'oi vedea daca supravietuiesc.
O zi racoroasa - arde un soare afara!...
Edit: Daria, pupe roleritzei! Tu esti OK?
Victor a vrut sambata sa iasa cu rolele daca ies si io... ce bine a fost!