LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani Eva si Victor. sa cresteti mari si frumosi, destepti, sanatosi plini de bani si de noroc.

Fetele please nu mi-o luati in nume de rau, dar trebuie sa ma laud si eu cu puiul meu care de azi merge singur si pe bicicleta...si a invatat SINGURA, fara mine...pe bicicleta unei prietene....cred ca in 10 minute sau mai putin. Sunt asa de mandra de ea...in vara asta a invatat si pe role, si pe bicileta si sa inoate...gata are mama domnisorica deja. Si azi asteptam autobuzul...si am inceput sa o testez...daca cumperi 2 rochite cu 5 dolari si o inghetata de 2 dolari, si mami iti da 20 de dolari, cat trebuie sa aduci rest....si culmea...mi-a dat raspuns....si foarte repede. De fapt eu o testam ca voiam sa ii dau si ei ceva banuti cand pleaca in excursie...sa vad daca pot avea incredere sau nu...si m-a uimit inclusiv pe mine.

Dar avem si noi partile noastre rele...suntem prea sensibila (in relatie cu altii) si prea mamoasa. Nu intru in detalii...acum incerc sa gasesc in rindurile de la Dana ce pot face...

O duminica frumoasa va urez...plina de soare si veselie.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
Liliana, felicitari biciclistei! Cum sa ti-o ia cineva in nume de rau??

Noi ne pregatim sa ducem copilul la bunici,eu am cam bolit noaptea trecuta dar sper sa imi revin la aer.

Duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Flicitari - fetele sunt cu mult mai competitive decit baietii - iar cu laudatul ..mai dar nu toate venim aici si ne laudam si cu bune si cu rele?
Asta e mindria noastra si fiecare se mindreste cu puiul/puii lor !

UIte ca vin si eu sa ma laud - a venit copilul de la camping, cu patru embleme de pus pe uniforma de beaver . Ieri a aviu 5 £ de cheltuit la fun day ( de obicei poti cumpara proastioare e 20-50 £, inghetata el a ales 3 concursuri, un icelolly si si-a cumparat o carte de 1£! Cum sa nu ma mindresc ca putea sa ia cu aia inca 4-5 prostioare dar a ales o carte despre cai si ponei.

Va pupam si soare acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! Eva si Victor !!!
Sa fiti sanatosi, iar noroc sa aveti cu carul!!

Andries

Mergi la inceput

am vrut sa scriu felicitari ...iar la prostioare de cumparat 20-50p . Ochelarii bata-i vina ... inca ma dau mare ca nu am nevoie la calculator , dar batrinetea bat-o vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi aniu Eva si Victor!!! sa fiti sanatosi, iubiti, cuminti, si cu mult noroc!!
Liliana, felicitari Adelei pentru mersul pe bicicleta.
Mani, Alex e baiat ultra responsabil. Patrick ar fi cumparat gormiti
Dana hihi si voi degete de cavaler si sandvisuri de mlastina? :))
Carmen, ai lasat don'soara la bunici? Si indragostitu' unde e?
ma duc sa ma uit la poze.. o saptamana excelenta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI Eva si Victor!!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!!

Pina la urma am avut noroc de vreme ok simbata, asa ca am putut face petrecerea in aer liber - Bombonica a fost de aur, asa ca parintii s-au simtiti bine, iar copii s-au distrat de minune - dovada o gasiti aici!

Kim - stai linistita, nici Stefan nu a pierdut inca niciun dinte si nu vad niciun semn ca s-ar intimpla in curind...
Polux - felicitari pentru mica biciclista!
Roberta - sanatate multa!
Roller - super pozele - Victor e mrotal fara dintii din fata , iar Paul cred ca e un dracusor si jumatate....
Andries - gata mutatul??
Bunny - frumos campingul inteleg - lui Alex ii plac caii?

Sunt pe aici, ma duc sa ma apuc si eu de treaba...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, super pozele, o petrecere pe cinste
Polux, felicitari pt curajoasa
In rest, o zi faina tuturor.
Eu am sefii pe cap, zi libera niet astept sa plecam si noi cateva zile la tara...candva.
Am avut un weekend monoton, am facut ordine cu Giulik si a trecut asa de bine, mai vreau

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Daria - citeodata dupa o perioada din asta de activitati e binevenit un k-end linistit fara nimic de facut . Ultimul meu wk-end asa a fost inainte sa-l am pe Alex...si ce dor imi e .

Nu am vazut pozele de la petrecere inca ( dar ma uit ca imi trebuie inspiratie ptr duminica ) . Nu cred ca ii plac caii mai mult ca alte animale, el e prieten cu toate.

Fug la munca de luni dim

o saptamina excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!

Gabitza, super pozele, se vede ca toata lumea s-a simtit bine. Mi-a placut portretul de familie...

Noi ieri am fost la finutzul cel mic, prilej cu care Matei a reiterat dorinta de a avea un fratior/surioara... ca sa pape si el laptic de la mami odata cu cel mic I-am spus ca e mai usor sa ii cumpar un biberon, sadica ce sunt :)
Saptamana aceasta am emotii, de miercuri va fi adus la socrii mei si nepotul nostru, are 2.6 ani si e cam tiranic, daca pot spune asa...
Nu cred ca se va descurca prea mult soacra mea cu amandoi si mi-e tare frica ca va trebui sa gasesc eu alte solutii...

Bunny, inseamna ca te poti baza pe Alex, stie sa gestioneze un buget de mic :)

Andries, v-ati mutat?

Noi suntem in fierberea cumparaturilor, am dat comanda cam de tot mai putin de mobila de bucatarie, vreau si bun, vreau si rustic, vreau si pret convenabil...

Cam atat de la noi, o saptamana fara precipitaii va doresc!

Mergi la inceput