LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Monica, bafta!

Daria, v-am votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumim frumos tuturor

Si vreau sa urez de azi pt maine (ca la birou va fi jale cu sefii in ceafa si poate nu apuc ):

EVA
VICTOR

Corina, Roller, sa va traiasca multi, multi ani cu sanatate si bucurii si implinirii, copiii, cu mic cu mare

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara.

Azi noapte am petrecut, azi am alergat toata ziua. Asa ca's on roll...

Cateva poze mai recente si de la party 1 - aici:
http://family.webshots.com/photo/2533307620091498352xzNgfU

Carmen, felicitari pentru casa si bafta la oameni muncitori!

Monica, bafta cu prezentarea!

Ioana, superba Barca... superba vacanta!

Robi, off, off... noroc ca e doar masina, desi costa... (al meu a cumparat un parbriz si nu l-a verificat - era crapat de nou - bani aruncati pe garla. s-a bucurat la pret mic si nexa garantie )

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana unde a fost party? A venit si Alba si Batman..super! Victor este bestial fara dinti!
Oare Luca este singurul copilas care nu a pierdut nici un dinte?
Daria eu nu stiu unde si ce sa votez

La casa noi am fost ghinionisti..oare de ce nu ma mir? Stalpi strimbi,ferestre inegale, prea mari greu de realizat..deci vorbesc de greseli nasoale..sau noi suntem prea perfectionisti..dar asa mi se pare normal ..
Am lansat comanda pt termopane, mai putin geamul rotund...nu am Andries cum sa -l fac altfel..este prea tarziu..Asa ca azi am sunat la Gealan ( de la care aveam oferta) si i-am intrebt daca nu mi-l fac ei..stiti ce mi-a zis angajata?..Avem si noi mandria noastra..nu ne-ati vrut la toata casa..nu va facem nici un geam...i-am inchis telefonul evident...Acest geam costa 25oo ron...si ea vorbea de mandrie!..asta este spiritul afacerilor in Ro...ori dai tunuri ..ori nu te incurci , nici macar pe criza cu castig de 25 de milioane , la un geam!

Mergi la inceput

Daria, multumim de urari!

Fetele cu petreceri in aer liber: maine sa fie soare toata ziua!

Olivia, petrecerea a fost in curtea gradinitei. Io inclinasem spre Peter Pan si Tinker Bell, dar nu mai sunt la moda
Vezi ca Daria are link la semnatura, cel cu foto in concurs - iar fotografia este trecuta sub numele de user mam...

Cat despre modul in care se fac afacerile in Ro nui ma mai mira nimic. De doo zile sunt in spume pentru ca nesimtititii care ne conduc s-au bagat cu totul in sac la furat si nu's capabili sa'si onoreze platile obligatorii prin legislatia europeana. Care, mai mult, nu's banii Ro ci banii UE. Ca sa intelegi ce spun: finantarea EU pe care a accesat-o Iri nu e decontata pentru ca intre timp cineva a redirectionat fondurile spre altceva, asa ca agentia romaneasca a facut un abuz - a refacut toate cererile de plata cu luna iulie ca sa poata trimite banii din a doua jumatate a lui iunie in iulie. Si noi stam cu furnizorii de gat pentru ca nu le putem onora platile din cauza ca banii care trebuiau sa intre acu 2 saptamani nu's
IO nu dorm noptile, al meu are insomnii si el... Pe unde intreba i se raspundea - rabdare, o sa intre saptamana asta Acu' macar stiu ca tre' sa-i bage pana in 15 iulie, parca mai respir... daca nu se intampla e raaaaaaaau. Sorry de off-topic...

Ma'c sa fac meniul pe maine - avem tematica - Shrek. Asa ca tre' sa fac niste sendvisuri de mlastina si niste degete de cavaleri... Sper sa-mi si iasa. A, si ceva mancare normale Si ce-i mai nostim - inca nu stiu daca am tort sau tre' sa'l fac

O seara usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI EVA!
LA MULTI ANI VICTOR!

Petrecere frumoasa!!!

Mergi la inceput

La multi ani, Eva! Sa cresti mare! Corina, pupici fetelor!

Robi, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, eva si victor! doamnelor, sa va traiasca copiii sa va duca multe bucurii
olivia, nici ilincai nu i-a cazut niciun dinte, nu sunteti singurii
ma pregatesc sa calatoresc spre tarile marasestene;)) sa lasam una bucata copil in vacanta acolo, ca la soacra-mea n-a vrut sa stea
we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Eva si Victor

Calduri mari la noi 30C azi am scos picinuta, probabil ma bag eu fiindca copilul e la beavers. Mai sa-l fi vazut dim ( o sa pun poze ) nu mi-a dat un zimbet , mi-a zic 'mami trebuie sa fiu serios' . Ce sa-i mai zic ! E tare mindru de uniforma si distinctiile primite ...ce-o face el acum?

Aseara ne-a murit unul din pestisori ( din 2) . Noroc ca dim a fost asa in verva cu plecarea ca a uitat sa -i bage in seamam, nu i-am spus si dim dupa ce l-am lasat la baza am fugit si i-am luat altul. Stiu ce impact are asupra lui moartea ...de cind a murit tatal meu , e foarte sensibil la subiect.

wk-end placut sa va sarbatoriti cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eva si Victor
Roller, ce baieti mari si frumosi ai si ce simpatic e senior asa strungarici A avut o petrecere pe cinste
Ioana si Leeloo, la noi sunt vreo 30 de grade, asa ca sper ca si la voi

Nici Giulia nu are dinte cazut sau macar care se misca, se verifica zilnic de vreo 50 de ori si tot degeaba

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput