Regasiri (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna las si

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

dodo am votat sa traiti! care-i premiul? ca precis castigati

asa se vede ca ar fi posibil sa castigam macar www.desprecopii.com/info.asp?id=2091" target="_blank">premiul 3,caci votul direct e 40% din rezultatul final,60% are juriul
dar e pacat caci deja sunt discutii urate aici
Premiile sunt urmatoarele:
# Premiul 1: Un laptop Sony Vaio
# Premiul 2: Un aparat aparat de filmat video digital SONY
# Premiul 3: Un aparat digital SONY

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ...

Maya, Stefaniei i-am facut gauri, tot la bijutier.... la 4 luni... si a durat foarte putin, la al doilea a plans putin...

dayanara, ce dulce e.....

Mergi la inceput

Dodo, am votat.... multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Dodo, am votat.... multa bafta.

multumesc,sa FIE

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Multumesc pt cafea si va doresc si eu o zi buna.
Dodo votat si eu ieri. Ai dreptate despre discutiile de acolo. Mare pacat. Sper castigati deoarece meritati.
Dbunny multam pt sfat. Muci nu curg rau nici azi, stranuturile s-au rarit da azi s-a trezit urlnd ca o doare gatul, asa ca am trimis-o cu mama la ORL si spre fericirea mea e doar rosu
Intrasem rau in panica deoarece nu a trecut o luna de cand i-am dat ultima oara antibiotic (bine ca ala a fost bonus la rotavirus si cai respiratorii inflamate de la urlaturi in spital. Nu stiu ce sa mai zic, deoarece Erica pana in aprilie a avut doar 2 raceli usoare, una cu temperatura, un episod de tuse si o herpangina bonus de la gradi (asta in 3 ani si 4 luni) iar de atunci mereu cate ceva
Da ceva pt cap pt mame stresate stiti...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Va ofer o ....

Anca, capul sus.... Poate a prins-o pe sistem imunitar slabit... si de aceea s-au tinut lant.... Am patit si noi asa pe la un an si jumatate....

Mergi la inceput

Lacramioar multumesc pt incurajari si cafea.
Fetelor vin iar ploile. Nu mai vreau!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Fetelor si acum tremur de frica, mi-a ramas Ana blocata in lift in dimineata asta. Ei ii place sa intre prima in lift, asa ca a pasit si cand sa intru si eu s-au inchis brusc usile, sunt d-alea automate, pur si simplu nu am putut sa le opresc, am bagat mana intre nimic. Apoi am incercat de afara si nu se mai deschideau. Am zis ca imi pierd mintile in special ca Ana intrase in panica si tipa dupa mine. Tati era mai calm si am inceput sa fortam usile pana au cedat. A intrat el repede, saraca era transfigurata de teama. Iar eu am tremurat ca frunza, inca o fac si copilul tot repeta prin casa "mami ce rau a fost". Doamne fereste, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa nu reusim sa le desfacem, sa trebuiasca sa asteptam pe cei de la lift, adik vreo ora si sa am copilul blocat acolo.
Alti nervi mi-am facut la analize, am fost sa-mi fac potasiu, sideremie si clamidia. Ultima am citit eu ca ar da artrita si am zis s-o verific si p-asta, desi nu cred sa am, in fine. Si ma iau la intrebari ca de unde stiu eu ce sa fac, m-a trimis medicul sau asa din capul meu. Le-am explicat ca nu e treaba lor ca vreau pur si simplu. Ca sunt 3 forme IGM, IGG si IGA si de unde stiu eu ce sa fac. Le spun ca vreau IGm-ul. "pai toate trei trebuie sa le faceti, de ce alegeti tocmai IGm-ul". Iar le spun ca IGM reprezinta faza acuta a bolii, daca infectia e prezenta. "Nuu doamna, toate 3 spun daca aveti boala". Sa ma ia cu inima de nervi acolo, in final ma ratoiesc mai tare, le spun ca nu e treaba lor si sa tasteze acolo, atata timp cat platesc nu vad care e problema lor, fac ce analiza imi trece mie prin cap si punct.
Aseara in mall am fost intr-un magazin sa-mi iau un sacou si erau doua retardate, ca altfel nu pot sa le numesc, de vanzatoare si cand m-au vazut ca schiopatez si de-abia ma tarasc s-au pus de un ras, de nu mai puteau domnule. Si incercau sa se fereasca, dar nu mai puteau si pufneau in ras. Asa ca pana am ajuns la al meu, m-a apucat un plans de nu-mi reveneam. Mi s-a parut asa deplasat sa rada cineva de suferinta mea, doamne cat am plans, nu ma mai puteam opri. Ma gandeam si la saracii oameni care au handicap pe viata si se gasesc cateva specimene d-astea care pufnesc in ras, e f dureros. Pana la urma m-am linistit, erau niste fiinte josnice, nu se merita sa le acord atentia, m-a durut doar gestul in sine, eu chiar am dureri si sufar la orice pas facut.
Hai ca mi-am spus off-urile de ieri pana acum...Sper sa am o zi mai frumoasa azi.

Mergi la inceput

Maya super nasoala faza cu liftul. Nu pot sa-ti spun decat sa te linistesti ca nu se putea intampal nimic si sa incerci sa-i spui si Anei treaba asta. Eu zic sa o plimbi azi cu liftul ca sa nu prinda frica.
Noi am patit acum 2 saptamani o faza de genul asta, ne-am blocat amandoua si am stat aproape o ora pana au venit cei de la lifturi, ca eram bine prinse intre etaje si nu o lua in nici o directie, iar liftul nostru e din acela mic de trei pesoane si e vai de mama lui si are si vreo 40 de ani. Erica tipa, am reusit sa o linistesc destul de greu, iar apoi nu mai vroia in lift (sincera sa fiu si mie mi-a fost teama sa ma mai urc, deoarece cand s-a blocat s-a oprit brusc de am cazut in genunchi si cu zgomot puternic0, dar am bravat si acum capra a uitat.
Cat despre cele doua din magazin....sa se duca..... Astfel de oameni nu au ce cauta afara din casele lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SILVANA-ce frumoasa e !!!!

34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput