Regasiri (46)
Raspunsuri - Pagina 5
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa salut vesti bune avem-Miruna a inceput sa zambeasca-suntem in extaz dupa trei luni jumate de bocete zilnice ,de incordare la maxim ,de disperare simt si eu ca incep sa traiesc ca si la capitolul intors dupa zgomote achizitia asta a venit asa cam dintr-o data-nu azi un zambet ,maine doua ,poimaine trei si tot asa mai avem inca de recuperat-de ex inca nu gangureste dar acum am convingerea ca va fi bine-daca o ia ca si la celelalte achizitii poate trece direct la cuvinte am pus ceva poze cu ea la semnatura, doar ca eu voiam sa apara in ordine cromologica dar s-au zapacit ,sunt amestecate Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 |
e o frumoasa si o grasunica scumpa !!!
33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
ank999 spune:
Dastefa ce veste buna ne dai!!! Felicitari de un milion de ori. Petrece mami si lasa lacrimile deoparte, uita totul!
Maya sa-ti traiasca pasarica si sa se nasca sanatoasa si usor!. Doua saptamani zici. Pai de ce sa fie problema? Eri la masuratori, in afara de craci era cu vreo 3 in urma, da e normala, zic eu.
Mihaela bine ai venit.
Lacramioara spor la treaba si multam pt cafea.
Aelita eu zic ca nu e de ras, ci de plans.
Dodo deci sa inteleg ca tu nu ai nici un ajutor? Nasol rau. Voi cum mai sunteti?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
Oh ce ma bucur ca Mirunica zambeste si reactioneaza!! si mami dastefa se simte deja mai lionistita mai relaxata. tare frumoase-s si par asa de mari amandoua!
mihaela bine-ai venit vad ca ai 2 copiluti. spune-ne despre ei...si despre tine! am bagat un oki la subiectul Mihaita. Va doresc din suflet recuperare cat mai rapida
aelita in 19 plec la madrid, dar numai 2 zile. Oricum ne vedem. Dayanara autostrada spre asturias nu trece prin Cartagena??
fetele cu sotiorul departe...cateodata ma gandesc cat is de dependenta de Paco. il astept ca sa vina sa mergem la cumparaturi impreuna, il astept ca sa mergem la medic , il stept pt orice.(nici el nu face nimic fara mine, asa ca suntem chit), dar daca ii musai sa fie undeva depoarte o zi doua, ma pregatesc psihic, imi fac planuri in asa fel incat sa fim ocupati mai tot timpul. Sun prietene cu copii si mergem in vizita, sun soacra sa stea cu el, daca tre sa merg undeva, pregatesc mancare dinainte pt 2 zile, pregatesc casa, in asa fel incat cand vine momentul cel mare, sa nu am alte batai de cap decat jucat cu el si stat cu ochii pe el)
la noi e caaaaaald de nici in curte nu mai iesim dupa 12.o sa murim de plictiseala in casa...
pup si fug ca am lintele pe foc.
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mihaela77O spune:
va multumesc de primire!
pe langa faptul ca aici e dastefa si dodo-pui(na,ca nu scapi),mi-a placut ca aici sunt fete din spania....de ce?
si mama mea este de 6 ani in spania si am incercat si noi pt Mihaita(noi am stat in madrid,san fernando),dar n-a fost sa fie.....e,sunt multe de spus,insa pe parcurs,nu va incarc acuma...
Dbunny,da am doi copiii,andreea de 13 ani si mihaita,aproape 7 ani....multumesc de urare,sa te auda dumnezeu!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui ank999 Dodo deci sa inteleg ca tu nu ai nici un ajutor? Nasol rau. Voi cum mai sunteti? |
Doar pe bunul Dumnezeu...eu nu am rude in CT (cu exceptia nasilor de cununie si botez ai copiilor),pe nimeni...Isabella e super ok...a vrut DD sa am un copil sanatos si care-mi arata zilnic ceea ce inseamna asta...stau (impropriu zis)cand ea doarme...Bogdi e un buna inceput sa vorbeasca in propozitii(stalcite) dar e fff important ca gandeste deja in propozitii logice...ca am trecut in mare de faza"de ce-lor"la fiecare secunda...suntem pe drumul bun...care-i inca lung dar datorita faptului ca se vad deja rezultate...nu pare asa de greu(mereu)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui mihaela77O dodo-pui(na,ca nu scapi) |
cine a zis ca vreau sa scap
PS:votati-mi puii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
iulia-stefy spune:
Va ofer o ……
Dodo, multumesc de incurajare....
Mihaela, bine ai venit.
Dbunny, multumesc. Daca erau doar doua zile, era ceva, dar sunt 10..... si deja simt ca am ajuns la capatul puterilor.... nu din cauza Stefaniei... ci ca am multe de facut.... si acasa.... si la job.... Dar trece si asta.... Sper de luni sa fiu fresh....
mayaione spune:
Eu sunt ca Dbunny, dependenta de sot, daca plec fara el undeva parca nu mai stiu sa merg bine. Cat a fost plecat am chemat rudele sa stea pe aici sa treaca timpul mai repede.
Dodo ma bucur pt progresele lui bogdan si pt faptul ca Isabella e sanatoasa.
Maine vreau sa mai fac unele analize, sa exclud orice ipoteza care-mi trece mie prin cap, ca de la dr vad ca nu am nicio solutie. Nu mai suport starea asta de invaliditate, e chin sa ajung si pana la baie.
ank999 spune:
pe toata lumea.
Lacramioara multumim pt cafea. Hai curaj ca zilele trec
Dodo te admir mult pt puterea ta . Felicitari pt progresele facute si sper sa mergeti asa in continuare.
Dbunny tot pe la bucatarie?
Maya sa sti ca eu am avut probleme cu picirul drept in sarcina, in sensul ca de pe la 20 sapt ma durea calcaiul cand calcam rau de tot, iar upa ce stateam intinsa nici macar nu ma puteam sprijinii in picior de durere.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Mai fetelor sunt un pic necajita: Erica de ieri stranuta si ii curge putin nasul. M-am uitat in gat si parca e vag rosie intr-oi parte, dar la cat tipa toata ziua (de iti astupi urechile) nu mi se pare mare lucru. Partea proasta e ca medicul de fam nu prea e si in alta parte parca nu as merge doar pt atat. I-am dat niste tantum verde in gat si niste corizalia. Niste sugestii pt mine? ( bine ca dc se agraveaza ajung eu pe undeva, dar sper sa nu fie cazul ca sigur ma aleg cu antibiotic sifara bani in buzunar)