Regasiri (46)
Raspunsuri - Pagina 20
mayaione spune:
Dbunny am uitat sa intreb de sexul lui bb, eram concentrata cum sa formulez intrebarea referitoare la plecarea lui. Asa ca data viitoare.
Roxana nu ar fi mai bine sa va strangeti mai multi si sa dati in judecata agentia? Ar fi si mai multe sanse fiind mai multi pagubiti.
Vorbiti de calcat, aranjat, eu nici cand eram in putere nu calcam, nu-mi place decat f rar s-o fac, in general cand sunt f nervoasa sau dupa o cearta ceva. Al meu chiar zicea odata "de acum incolo cand vreau camasi calcate ma cert cu tine inainte zdravan si calci tot sifonierul", dar isi calca si singur un tricou sau pantalon scurt. Lenjerii am grija sa iau d-alea care nu se calca, prosoapele nici atat, dar nu ies sifonate, stau ca apretate din masina, deci sunt scutita.
Azi plecam la munte, la Paltinis, de-abia astept o gura de aer curat.
roxana c. spune:
Neata!
Din cei pe care-i stiu eu ( care au avut anulari ca si mine) sunt singura care n-a acceptat alta varianta, adica n-am acceptat sa ma trimita unde vrea muschiul lor, unde nu umplusera hotelurile respective de "bune" ce sunt si sa ma trimita pe banii mei sa-si bata joc cum au chef. Din cele 2 variante care le dadeau, la un hotel era jale...dar jale mare....cititi daca aveti timp pe am...fost...acolo... nu pot da link ptr ca nu apare ,cititi de La Festa Via Pontica...va veti ingrozi. Pe cei trimisi la Sunset Resort...acolo a fost ok cat de cat.
Si mai era si treaba cu concediile, multi au concediile planificate din iarna, nu se pot suci ca mine sa ia alta perioada ( n-a fost usor nici la mine, dar...am putut), deci cum- necum aveau de ales: ori sa mearga unde ii trimite agentia, ori sa renunte la concediul de anul asta, ceea ce nu-i prea placut.
Si multi nu vor sa se complice cu tribunalul, multi mi-au spus ca e bataie de cap, pe langa bani dati, stres...etc. Pe asta se si bazeaza nesimtitii, un avocat cu care am vorbit mi-a spus ca din ce stie el nu a fost nimeni care sa cheme in judecata o agentie de turism ptr ca nu au indeplinit conditiile contractuale, asta dupa ce si-a luat banii pe care-i daduse ca in cazul meu.
Dar eu sunt asa...mai Gica- contra si numai cand ma gandesc la zilele alea imi vine sa dau fuga pana la Iasi si sa-i spanzur p-aia. Nu stiu daca v-am scris aici, dar dobitocul ala de patron chiar credea ca s-a intalnit hotul cu prostul, asta m-a enervat cel mai rau.
Haideti ca iar m-am "nevrozat". Trimit mesajul , fac un dus, apoi incerc sa pun cateva poze de la ziua Oanei.
Maya, unde pleci, la vreo vila? Da-mi si mie un nume si un pret ca noi tot nu ne-am hotarat ptr munte.
aelita spune:
DBUNNY vreau ceva f f dulce cu kilu de zahar daca se poate,si complicate,sa nu pot eu sa le fac,doar sa visez la ele eu mananc f dulce si daca nu am,rabd,ca alea din oras nu imi plac,de casa daca nu sunt f f f dulci cu creme grele ...
din alea de face ROXANA
clatite nu ma satisfac,le fac repede pe alea,dar nu cand am pofta asa mare de dulce..alea le mananc asa ca pe mic dejun..
deci la mine e greu..
as vrea un tort cu o crema grea cu galbenusuri si unt si fierbere si frecus...
ROXANA vad ca am scapat si nu am racit de la aer..dar nu se mai poate cu 31º in casa,ca simt ca lesin,nu mai am aer si simt cum ma ia raul si ameteala..pun aerul sa bata in sus spre tavan,si nu il dau tare.zilele trecute l-am lasat sa dea clapa aia pe mine,deci venea aerul in mine ca nu mai puteam,dar nu am patit nimic,cred ca e prea cald sa mai racim.sau am avut noroc,nu mai fac:)
dimineata la 8 s-au trezit copiii,i-am lasat cu ta-su si eu m-am dus pe canapea in sufragerie,am dat aerul si am mai dormit 2 ore !boierie.
azi ma simt bine.
pastrez si reteta ta de tarta,si cele ale lui DBUNNY pt cand am pofte normale de om normal,nu ca acum de cremeeeee !
NU TE LASA CU JUDECATA !! Tocmai ca nu face nimeni,asa vor incepe sa faca toti daca vei avea tu succes !
MAYA-
Citat: |
Al meu chiar zicea odata "de acum incolo cand vreau camasi calcate ma cert cu tine inainte zdravan si calci tot sifonierul" |
37+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
roxana c. spune:
Am revenit de-abia acum.
Si asta ptr ca m-am enervat tare: cred ca de vina a fost ca am scris treburile de mai sus cu agentia lu Peste, asa ca atunci mi-am facut incalzirea doar cu enervatul. Partea mai "frumoasa" a venit dupa aia, ptr ca ma pomenesc ca-mi scrie pe mess tipa de la "celebra" de acum agentie. Si sincer....ma asteptam sa-mi scrie in urma cu vreo 2 saptamani cand a venit din concediu si sa-mi spuna ca-i pare rau ptr cele intamplate, asa mi se parea corect, chiar daca parerile de rau erau doar asa...de fatada, tot era ceva. Oare sunt nebuna de ma gandeam la asa ceva? Sau absurda?
Si sa va zic ce voia: ca am scris de agentia lor pe forum ( cred ca se refera la AFA, acolo citeste "sefu", poate si prin alte parti, nu stiu, dar acolo sunt sigura). Si....domnle, frumos ar fi sa sterg cele scrise ca nu a fost vina lor ( o fi fost a mea) . Pai pe vremea cand le faceam reclama ...atunci nu mai voia sa sterg. ( asta m-a durut cel mai mult: am recomandat agentia altora care au picat in rahat ca si mine)
In fine....i-am spus ca nu sterg nimic de nicaieri ( ca am scris in mai multe parti) si mai mult de atat: ne vom vedea in curand ca ajung la Iasi sa-i dau in judecata. A mai incercat sa-mi spuna ca n-a fost vina lor ....vechea placa, acum o stiu pe de rost.
Trimit ca trebuie sa plec.
Pozele pe care le-am promis...pana luni cel tarziu sper sa-mi fac timp.
Pana atunci... pe toata lumea.
bamboletta spune:
Salutare
Am vazut ca intrebati de mine aici sunt..doar ca fara chef de scris ,burtoiul mare ma misc greu..pe scaun nu prea mai pot sta ma ghionteste asta micu..caldura ma termina..vreau racoare...
Antonia vrea toata ziua sa ma joc cu ea..imi pune papusele in brate si trebuie sa interpretez diferite roluri..mai nou vine cu carnetelul...pixul in mana si ma intreaba cu ce ma serveste...eu ii dau comanda si ea ma serveste..suc inghetata
Mai e putin si vine bebe strumf tot nu ne-am hotarat cu numele dupa ecografie data nasteri ar fi 15-16august dupa menstruatie 27 august deja incep sa visez ca am nascut am morcovul cat casa
Roxana-bine faci ca ii dai in judecata...sa nu te lasi..din pacate nu stiu nici un avocat bun..nu am avut de-a face cu ei pana acum...dar ma voi interesa
Maya-frumoase pozele de la mare..Ana o scumpica
picioarele mi se umfla doar daca stau mult in picioare si ma dor f tare talpile...marti merg la eco...deja am 36sapt
Dbunny- cu intarziere...la multi ani sa fii iubita si fericita si multi bani
weekend placut
Bamboletta 36+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 3+ pana vine
ank999 spune:
Pe fuga si va doresc o saptamana super.
Dau si o cafea tare ca mi-e tare somn
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Roxana ce nume de pensiune sa-ti dau ca a fost cosmar. Am fost de vineri la Pensiunea Alpin, la 15 km de Paltinis spre Sibiu. Oricum mi s-a parut suspect faptul ca nu am pus bine piciorul acolo ca ne-au cerut banii imediat pe 2 zile. Chiar am zis ca o sa platim dar vrem sa mancam ceva si sa bem apa ca de-abia am sosit, nimic, ne dati bani pe loc, asta e politica, ok le-am dat banii si am mancat. Insa cand intru in camera observ jegul, lenjeriile aratau dubios, baia mizera, in fine, mai erau de venit destui prieteni, apucasem sa platim, mi-am zis ca nu mor eu 2 zile, asta e. La cateva ore ne anunta ca a doua zi va fi o nunta si ca nu putem folosi restaurantul, am zis ca fac infarct, adik eu venisem sa ma odihnesc nu sa ascult muzica de la nunta si oricum de ce nu ne-au spus de la inceput ci dupa ce platisem si 2 zile. Vine noaptea, am atipit la inceput pana a sosit si sotul in camera si surpriza, gaseste baia plutind in apa, se produsese o inundatie, nu stiu de unde, noroc ca a venit ca intra peste mine si ana. Tasnea apa din perete peste tot, a fugit sa caute pe cineva, nu mai era niciun angajat al pensiunii, dupa juma de ora au gasit pe cineva sa opreasca apa, insa ce sa mai dorm ca a venit surpriza cealalta, patul era plin de purici. Am stat pana dimineata sa pazesc copilul de purici. COSMAR DIRECT! A doua zi s-a dus al meu imediat si a recuperat banii si ne-am mutat la o pensiune f faina, unde chiar ne-am recreat. Nasol e ca Anei i-au aparut niste bubite pe talpi, palme, cot si genunchi, sunt ca niste basicute mici, au ceva lichid inauntru, pe cot s-au vindecat, insa au ramas pe talpi destule, ma cam sperie ca nu stiu ce a luat de la jegosii aia. Maine o duc la doctor, are program dupa amiaza, pana atunci ii dau cu rivanol apoi Bactroban. Sper sa nu fi luat si eu ceva, nu mi-a aparut nimic pana acum. Dar e ciudat ca numai in locurile alea au aparut.
aelita spune:
doamneee,MAYA !!!!!!!!!!! chiar cosmar !!
daca are ceva luat de acolo,e posibil sa apara doar pe coate genunchi etc,ca sunt unele ciuperci care apar doar in asemenea locuri,cauta pe net poate gasesti ceva...
cata nesimtire !!!!!!!!!!! isi iau banii inainte stiind unde va baga !!!!!!!!!! meritau batuti,pe cuvant!! o fac cu buna stiinta,isi bat joc de oameni.isi iau banii si la revedere,ia si sufera.
e bine sa scrii peste tot despre astia,scarbosii,sa nu se mai duca lumea la ei.
ca si la ROXANA,de ce adica sa stergi,daca ai spus adevarul?? ii deranjeaza adevarul?e draptul tau sa il spui!pe toate forumurile posibile.scuze nu isi cere,dar sa sune sa iti ceara sa stergi stie madam! nu e vina lor,o fi a ta atunci..vorba ta.
BAMBO nici eu nu mai pottttttt ! am noroc ca e tati acasa si se ocupa de copii,face el mancare si eu cand ma simt bine fac curat.
azi a trebuit sa plece in Valencia ,a trebuit sa raman singura cu copiii,noroc ca am o zi buna si ma descurc,nu m-a prins intr-o zi din aia de zacut la pat .
vine si sora-mea azi,ca ea mai are cateva zile de concediu ,si ma ajuta ,mai imi calca ceva .ca apoi incepe si ea munca si la revedere,si cand ar trebui sa nasc eu ea pleaca iar in Romania ca au acolo o nunta,..
si toata familia e in vacanta in Ro,cumnata,soacra,etc..
exact in perioada dpn-ului .
dar s-a specializat tati zilele astea in facut ciorbe buneeee.
si eu ii zic " ei,vezi ca se poate??" ca o soacra..
pai nu stie nu stie,dar cand nu a avut incotro si a vazut ca eu am zacut cateva zile,a pus mana si i-au iesit RECUNOSC mai bune ca ale mele !!!!!!!!!!!
asa ca m-am linistit,cand ies din spital imi face si mie o ciorba,nu ca datile trecute cand am iesit cu copil in brate si am mancat burger king !!!!!!!!!!!!! ca au venit 20 de persoane sa vada copil si mama care nu se tinea pe picioare,dar fara o supa la pachet !
la Sofia il aveam si pe tata in vizita 3 luni,si el zicea ca el nu are ce manca,lui cand ii fac mancare?????
37+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)