Regasiri (46)
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny Dodo e super poseta! Deci esti singura cu copiii si ai timp de asemenea minunatii?? bravo mami Chiar incep sa admir mamicile cu 2 copii care mai au timp si de altceva diferit stransului, spalatului, gatitului, impachetatului... Chiar aia am intrebat-o pe aelita:cu 2 copii se poate avea casa organizata, curata si neimprastiata? ca nu-mi imaginez... |
multam' de aprecieri...faptul ca fac ,ceea ce fac e pentru deconectarea mea si sa le vand.
Cat despre casa "bec" mai e si invers cateodata si nu-i sfarsit de lume.Isabella mananca biscuiti/rontaieli pe unde o apuca foamea...Bogdi o mai imita...si ce...exista spirator .Uneori il pun de 3/4 ori pe zi alta dati o data in functie de cum am dispozitie.Jucariile si le strang ei in fiecare seara...caci oricum a doua zi sunt care pe unde nu-ti tuna.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
saryta spune:
LA MULTI ANI Dbunny!!! [red] multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi ... O zi minunata!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
ank999 spune:
Dbunny. Sa fi sanatoasa si fericita, sa ai parte de multe bucurii si impliniri
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
Multumim
Poftiti la tort de biscuiti cu crema de lamaie, ca numai atat am facut. Dar avem in frigi cola, vin, alune, chipsuri, fistic si masline...
Sambata e cheful, sper ca pana atunci sa ma adun.
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saryta LA MULTI ANI Dbunny!!! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi ... O zi minunata! |
La multi ani sanatosi si de la mine/noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
roxana c. spune:
La multi ani, Dbunny!
Sunt cu Calin si decat sa apese pe cine stie ce buton...mai bine intru mai tarziu.
aelita spune:
DBUNNY La multi ani ,draguta !!! sa fii fericita,implinita,sa ai tot ce iti doresti alaturi de familia ta minunata !!!
MAYAIONE ce poze frumoase,ai un copil superb ! mi s-a blocat,nu stiu de ce la mine merge greu siteul asta de poze de cate ori deschid ,f greu...si nu am apucat sa vad toate pozele,de tine inca nu am dat,astept sa se deblocheze pagina sa continuu..ca nici nu mi se mai inchide,nici nu mai vrea nimic.
noroc ca am vazut cateva .
DBUNNY ziceai de curatenie.cu doi copii se poate,dar acum la mine e dezastru,nu mai suport !! dar nu e din cauza ca nu poti cu doi copii,ci cu burtaaaaaaaa ,cu raul,mi-e un rau de cand am veniti in caldurile de aici de nu pot sa fac nimic,abia merg.
bagajele nu le-am terminat,sunt in geamantane,trebuie sa calc iar tot ca sunt deja sifonate..si nu sunt in stare sa stau in picioare,abia spal pe jos din cand in cand..
e naspa rau acum spre final,mai am 3 saptamani.
sunt calduri mari,peste 40 si cred ca imi scade tensiunea,stau numai sub aerul condi,ma doare-n gat o sa patesc ca tine,dar altfel lesin.
nu ma deranjeaza senzatia de cald,dar mi se face rau ca simt ca lesin..
nu pot sa ies la cumparaturi,nu pot sa merg decat in parc si acolo ma prabusesc pe banca..
si mai am atatea de cumparat,carut,hainute..
ma enerveaza rau limitarea asta si ma ia depresia,mai ales cand vad casa asa..
schimb lenjeria la mine zilnic,ca fac ei ce fac si mi-o murdaresc.nu mai pun si covertura ca ma saturasem sa spal diiiitai aia grea la 2 zile.
fetele de perna,tot..
covorul de la mine-am acum unul care incape la masina,la 2 zle il spal
covoarele celelalte sunt stranse,nici nu indraznesc sa le pun pana nu imi revin,ca in 2 zile mi le fac praf,cu suc,cu pishu lui Andres ca uita de oala..NU MAI POTTTTT !
DECI,CASA MEA E UN MARE DEZASTRU ACUM,tot sper sa imi revin pana nasc..sa fac curat..
37+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)