Regasiri (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ne-am intors aseara de la mare, sunt inca f obosita de pe drum, am casa varza, nimic papa, ma duc la socrii sa mananc. A fost f frumos concediul, Ana s-a simtit extraordinar si ne-a tocat f multi bani fata de anul trecut, dar asta e.
Dbunny eu nu simt durere cand ma epilez, folosesc mai nou un Philips, pana acum am avut Braun. Dar probabil la mine s-a subtiat f mult firul, plus ca e si obisnuinta, ma fac de multi ani cu aparatul. E ca un masaj placut pe picioare. Inghinal cand sunt gravida nu ma bag ca nu vad nimic, plus ca se ingroasa firul si e mai nasol si nu vreau sa risc contractii ceva. Si cand am fost cu Ana am renuntat, am reluat apoi. Dupa cateva folosiri te vei obisnui.
Dodo imi imaginez cat poti sa suferi si totusi sa cauti mereu resurse sa mergi mai departe, te pup si mult curaj in continuare!
Ank voi cand terminati cu racelile???
Mihaela nu am mai citit din urma, sper sa vii cu vesti bune despre Miruna.
Eu sunt cam ingrijorata ca umbla vestea ca imi pleaca doctorul definitiv din tara, de-abia am reusit sa plec de la primul dr, mergeam de 6 ani la el, acum capatasem incredere in asta si sa nu apuc sa nasc cu el, ma trec toate cele. Peste 2 saptamani ajung la control si cumva o sa-i scot ochii si cu faza asta, nu mi se pare normal sa fac un efort sa merg de la inceput la el la monitorizare si sa raman cu ochii in soare cand e mai important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ank cunosti pe cineva de incredere care face curat la domiciliu? Mi-au picat toate legaturile, una s-a imbolnavit, una e la tara si nu stie cand vine si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ofer eu o cafea facuta de ieri, ca mi-e lene sa fac alta si va doresc o zi buna.
maya tipa care ne mai ajuta pe noi la curatenile generale e plecata la munca in Italia si din pacate pe altcineva nu cunosc. Vezi si tu cum e femeia de serviciu de la voi din bloc, ca mama asa mai gasea. Cateodata sunt ok.
Sa va fie de bine concediul, cat despre dr....poate pleacxa mai la iarna cine stie.
Racelile noastre: cresa= copii care tuseaui+inghetata,+ore intregi in leagan tare+alergat si transpirat+tipat de o dor pe masa urechile= rosu in gat +laringita (asa a zis dr de fam). Dc data trecuta cu coryzalia si tantum verde in 2 zile nu mai avea absolut nimic, acum avem antibiotic, cica ca sa nu coboare raceala

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

maya ma bucur ca ati avut un concediu reusit.Cat despre doc poate iti spune el clar daca pleaca ori ba macar sa ai timp sa-ti alegi altul si sa te obisnuiesti un pic cu el

dodo da si la mine un link unde gasesc clasamentul zilnic la concurs

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
am fost in parc...acum deja sunt 36 de gradea in Navodari

Dastefa aici gasesti clasamentul
all

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Buna,
am fost in parc...acum deja sunt 36 de gradea in Navodari

Dastefa aici gasesti clasamentul
all

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

super
azi vad ca tot pe loc 1
puiul invingator

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Roxana sa-ti traiasca domnisoara Oana, transmitei La Multi ani din partea noastra si sa aveti petrecere frumoasa!

maya pozici din conced?? Daca reusesti sa vb cu medicul(si daca chiar pleaca) spune.i sa-ti recomande pe cineva ca el, spune-i sa nu te lase pe mana oricui, ci sa-si lase in grija cumva pacientele. Poate are un substitut de incredere, sau poate zvonurile-s din 'guri rele'.

Ieri a venit Aelita, haaaa, ea mi-a spus la telefon ca se cam simtea rau, tensiunea joasa, burta mare, si eu mi-am imaginat o grasunica care de-abia se taraie, si cand colo ea-i mai slaba ca mine!! iar Sofia si andres sunt mai cuminti ca ingerasii!! Eu crezui c-o sa tune si fulgere prin curte, iar ei erau atat de tacuti, si delicati, si plapanzi!! Daca Dani ar fi asa, si eu as fi avut 3 deja Are Andrés niste ochi mama mama, iar Sofia atata-i de dulce cum vorbeste, foarte delicata si finuta ea (na, eu is obisnuita cu argint viu, care turuie, vrute, nevrute in gura mare de ma urasc toti vecinii)

ank mersi de cafea, si multa sanatate, la gradi nu primesc vacanta?

pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Hai ca dimineata am fugit repede pe motiv de sefi.
Roxana sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa te faca fericita.
Dbunny eu am esenta de menta sau eucalipt , nu-mi amintesc si fac la fel. De la tine stiu. La gradi iau vacanta vinerea viitoare.
Poze de la intalnirea cu Aelita?
Dodo bravo pt locul I. sa o tineti tot asa.
Dastefa tu cum mai esti?
Eu tot la munca

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

O zi buna va doresc si dau o cafea tare
Ce faceti?
Noi tot cu ceva muci, un pic de tuse si vad ca la somn i-a curs si ochisorul drept un pic. O fi de la raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Bine v-am regasit !
am ajuns cu bine ,5 ore drumul ,copiii au dormit jumate,restul s-au uitat la desene,i-am oprit noi pe la jumate sa manance ,ca ei nu ar fi zis sa oprim.

Dbunny,hhaha ,hai,mai,cum sa fiu mai slaba ca tine? tu oi fi vreo grasa ! sa nu o credeti,ca arata super super !
ei,si copiii aia cuminti,uiti ca ti-a aruncat Andres de o suta de ori mingiile peste gard si ai facut drumuri in strada dupa ele de ma saturasem eu privind,dar tu??????!!!!! ochisor e mutu ...tace si le face,si la final sa fuga cu doua mingiute ale lui Dani in mana,i le-am smuls cu forta si s-a pus pe un plans cu sughituri si suspinaturi ..a adormit in masina in 5 minute,nu iti fa probleme.amandoi.i-am dus adormiti direct in pat,dezbracat..ca ai mei asa sunt,asta e avantajul,se culca in masina si ii manevrezi apoi ca pe bebelusi ca nu se trezesc.
stii ca Andres de necazul mingiilor,a refuzat castelul si mingiuta de la Paco,dar a doua zi numai cu ele in brate a stat,inclusiv la plaja.dar e al Sofiei,asa am convenit,ca ea a fost cuminte si nu a plans si nu a furat mingiile lui Dani.cand ii spun ca a furat,se uita asa pe sub sprancene,cu ochii aia ai lui de mutulache.nu zice nici pss,stie ce a facut.
multumim inca o data pt primirea calduroasa,lui Paco pt gratar,s-a muncit saracul ,imi pare rau ca nu mai era timp de ajuns si in Cartagena,dar intr-o seara ce sa mai faci mai intai?
am stat la plaja pana la 21,ieri.bine,ca am ajuns la 19.30,doar suntem mereu intarziari.apa caldaaaaaaa ca la dush,stateau copiii numai in apa.
baai,dar au dreptate fetelor,niciunul nu am fost in stare si noi de o poza?? ne intalniram si nici o poza !!!
Dbunny imi place mult casuta voastra,e asa frumoasa,intima,spatioasa,si curtea o minune sa o ai,pt Dani !
fetelor,sunt minunati toti trei,Paco e foarte primitor,Dbunny o dulcica,si Dani sa nu o mai credeti,ca e cuminte.plangea saracul de ce ii facea Andres.cred ca a rasuflat usurat cand au plecat termitele astea doua care ii rascoleau toate jucariile !
ti-a lasat si Sofia amintirea ,chilotii pe sarma
nu mai stiu,erau mai multe de spus...important e ca mi-a parut bine sa va vad !!!!

36+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput