Regasiri (46)
Raspunsuri - Pagina 12
aelita spune:
MAYA ,eu sunt la a treia si tot fac pe mine de frica...mai ales de frica de durere.
uit in cate saptamani sunt,subconstientul vrea sa fuga de realitate,cand vad la semnatura mi se face rau...nu mai vreau sa fiu asa ca mi-e rau,greu,etc,dar nici sa ajung la momentul ala in dureri..desi normal ca nu am ce face,incerc sa nu ma gandesc la asta,sa cred ca mai e mult.
ANK,daa,am chefuit Vorba vine,ca nu beau ,am gustat un pic de sampanie,dar mie nu imi place nici gravida nici ne-gravida,bag si eu botu doar.
m-am culcat dupa 2.pai pana la 9.30 cand s-au trezit copiii,sa tot dormi !!!!
si noi trebuie sa mergem la cumparaturi,DBUNNY,cat ma tin pe mine picioarele,ca nu ma tin prea tare...pe caldurile astea ,mai ales cu doi soricei dupa noi e o placereeee !!!
e cald rrrrrrrrrrrrrrrrrau !!! nu mai pottt !!!
dorm numai cu aerul,il pun la 2-3 ore,cand se stinge deja simt caldura si ma trezesc si il mai pun alte ore..Am racit copiii de atata aer,si eu nu mai rezist in caldura asta !ma abtin cat pottttt sa nu pun aerul continuu,sa il mai inchid,dar nu rezist mult.
simt ca ma scurg toataaaaaa !!!!!!!!!
parca vad ca si la mare stau pitita in hotel
pai ori stau numai in apa,ori in camera la aer. o sa ies noaptea ca liliecii !!!!!!
34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
dayanara spune:
mie mi.e frica de sarcina nu de nastere, ca nu pot controla, mereu ma gandeam ca se poate sugruma cu cordonul si o gramada de prostii
de nascut as naste de 3 ori pe zi, natural fara cezariana, sa nu aud de cezariana
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Dbunny spune:
Eu va intrebam de numar la picior la copii, ca stiu si eu caz de 3,8 ani ce poarta 28-29 deja. dar vad ca majoritatea suntem in jur la 25-26. buuun.
Aelita am fost la 'La manga' la plaja, dar nu stiu exact unde-i situal 'hawai'. Limba asta intre cele 2 mari are 21 km, si cateva zeci de 'plaje' sau 'plaji' sau plajuri. Unde noi am fost erau valuri mari, dar ai de unde alege...mergeti la mar menor, pe partea stanga, nu la mayor(care-i mai rece si mai adanca). Afara-i fierbinte rau, dar pe plaja e ok.
dayanara aseara m-au luat durerile de cap cu meciul asta, efectiv transpiram in fata televizorului. Murdar au jucat olandezii, murdar de tot, n-am vazut eu atatea cartele galbene intr-un joc niciodata plus ca mai trebuiau date cateva...aaah deci incaltaminte reduse doar chicco gaseai? eu credeam ca si geox...cioara malai viseraza
ank mersi
Am inceput cu antibiotic, doara scap, ca ma doare-n piept(dar n-o sa tip...s-asa mi-e dor de casa) de-atata tuse.
Stiti careva daca luand antibiotic trebe ceva restrictie? ii bai daca stai la soare, mananc inghetata sau alte cele??
maya concediu placut si relaxant, si nou vrem 2-3 zile la munte, de maine chiar, problema-i ca n-am rezervat inca...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dayanara spune:
au jucat imputit rau olandezii , daca eram acolo intram pe teren si imparteam posete in cap, asa imi venea
de la geox ii iau de la reduceri cei mai ieftini niste adidasi rosii cu 28 de euro redusi de la 50, de la reprezentanta, mai ieftini n.am vazut, imi plac mult sandalele tale dar cum mult timp de acum incolo o sa imping la carucioare prefer unii cu talpa mai joasa
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Dodo-pui spune:
am revenit(nu ma mai recunostea DC imi spunea caci ori userul ori parola sunt incorecte,si nici nu-mi permitea sa resetez parola.Azi au moncit moderatorii pana la 16 de au reparat
Nu am apucat sa citesc ...dispar la aer cu hunii si va citesc la noapte.Tot binele din lume si multi -ici
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Va invit la o cafea tare si la o zi super.
Dodo ma bucur ca ai revenit. Bine ca i-au dat de cap.
Aelita da mult dorm ai tai. A mea cel tarziu la 8.00 ein picioare "mami e ziua, nu maii dormi", ca si asa in timpul saptamanii ma scol la 6.45.
Ma fetelor eu sunt cam suparata ca de o luna nu ma mai inteleg deloc cu Erica: conteaza doar ce vrea ea, incerc sa-i explic de mii de ori dar sunt convinsa ca nici macar nu ma aude. Mai mult cand vrea ceva sau nu o las sa fac ceva se pune pe bazaiit +tipat si urla de nu mai stie nici ea de ce (mai mult tipa) cate 1/2 h, considera ca i se cuvine orice, fuge pe strada, loveste, mai ales pe noi...E foarte agitata si nu are pic de rabdare.
Mai sa va intreb ceva: ai vostri coloreaza sau deseneaza. Ericai ii place sa ia pixul in mana, da doar face niste dune si zice ca scrie, iar la c olorat , indiferent de sfaturile mele, zice ca face cum vrea ea si de fapt se apuca sa mazgaleasca toata pagina cu aceeasi culoare. De asemenea nu se mai joaca deloc singura si singurele momente cand sta linistita sunt atunci cand se uita la desene, dar nu mai mult de 30 min
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
ank pare rau sa aud ca creola e 'obraznicatura' manca-o ar mama de frumusica. Nu dispera. Trage aer in piept si rasfat-o, da, rasfat-o! sa vada ca nu-i nevoie sa strige sau sa bata ca sa obtina ce vrea. Sa inteleaga ca, cu calm&bunavoie obtine mai multe si mai frumoase. Si nu ma refer la nimic material. Doar atentia si timpul vostru. Si Dani a avut perioade asa si-mi era tare ciuda pe mama cand imi spunea ca Dani cauta atentia mea(la care eu replicam: cum puii mei cauta atentia mea ca suntem impreuna 24 de ore pe zi??) ei bine, m-am obisnuit ca el sa se joace singur pe covor cu orele, insirand masinutele sau sa-l las la tv pana eu sunt pe net. gresit. se mai plictisesc si ei, mai schimba si ei ideile si planurile...Si cand ei hotarasc sa schimbe ceva e bine sa stie ca au cu cine conta. Cat tu esti la munca, ea e in grija bunicii? Baga instructie in ea, sa stea langa fata cat fata se uita la desene si sa-i povesteasca despre acele desene, sa participe cu ea(ca tendinta e sa profitam de timpul respectiv si sa facem alte cele prin casa) Traducerea lor: ma lasa singur si-o taie in bucatarie iar, dar pt mine desenele is cele mai importante din lume nu spalatul cuptorului!! de ce nu pricepe mami asta?
cand cererile lor nu-s deloc justificate(de ex. fotbal cu candelabru in sufragerie) ii oferi alternativa ''iese mami cu tine 5 minute si jucam fotbal in curte, ok? candelabru se sparge si-ti cade sticla-n oki blah blah blah'' si daca nu vrea, atunci il las sa tipe dupa minge, ii iau mingea, si chiar plec din camera, ca recunosc ca nu rezist sa-l vad plangand
Recunosc ca l-am mai si smucit de maini, pe strada, chiar n-ai timp sa te apuci de povesti si explicatii, daca sare in fata masinii, eu pot sa tot povestesc. efectiv nu planuiesc nici o ruta lunga, pe langa sosea cu el umbland pe jos. Stam acasa pana vine tati, sau luam masina...sau luam bicicleta lui pana-n parc.
Zici ca doarme rau Erica: surprize surprize!, cand Dani avea perioade d'astea imbufnate dormea tare rau! nu stiu care-i cauza si care-i efectul! de la agitatia din timpul zilei dormea rau, sau ziua era asa agitat fiindca n-a dormit noaptea bine. cate ore doarme? mai doarme la amiaz? Cauta un siropel de plante si da-i seara, fa-i ceai de tei cu miere, incearca 2-3 alternative...
Dani deseneaza, doar cateva le face fain, adica deseneaza pe mami(cu cap, ochi si gura) si-apoi 2 bete pe post de picoare, stie sa faca 'goanga'(un cerc cu multe picioruse in jur) face un fel de casa(daramata rau), un fel de masini(niste roti desumflate) si cam atat...coloreaza dar inca mai iese din cadru...nu asa de mult ca inainte de a incepe colegio, dar mai iese...
revin ca-i calarepe mine..
Dbunny si Daniel
dastefa spune:
Mihaelamultumim de aprecierile la adresa Mirunei
dupa cum cred ca v-am zis am anulat programarea de pe 21 iulie
ca deh ma si vedeam cu toate problemele rezolvate
dar cum Miruna a revenit la starea ei de dinaintea anuntului meu triumfal cum ca zambeste-nu pot decat sa numar zilele-si nu-s deloc putine pana la urmatoarea programare- pe 4 aug
ank si noi suntem cam in aceeasi situatie cu daria
dar consider ca mi se si datoreaza starea ei
nu numai ca nu reusesc sa-i acord prea mult timp dar si ala de-ar fi macar unul calitativ....tot imi zic ca e timpul sa schimb ceva dar nu mai reusesc
dbunny tare fain ai descris solutia la ac problema
maya-concediu placut fara peripetii
si incearca sa nu permiti gandurilor sa o ia razna cu frica de nastere sau ce va urma dupa
si cand mai apar du-te si ia-o pe ana in brate ,uita-te la ea ce copil reusit e si vezi-o si pe cea mica la fel
acu stiu ca par lupul moralist dar cat nu exista nici cel mai mic lucru care sa te ingrijoreze nu face sa te chinui
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
ank999 spune:
Maya tu maine pleci, asa ca va doresc un concediu super!
Dbunny multumesc mult. erica merge la gradi, iar apoi o ia mama care ii face toate poftele...Eu ajung foarte tarziu, dar incerc sa o implic in tot ce fac, dc fac ceva fara ea si ea dse uita la desene o intreb cate ceva din ce aud de la tv la care se uita ea, acasa sunt tot timpul langa ea ca intr-o camera(cat am eu) nu e greu da sincera sa fiu sunt foarte obosita si de multe ori sunt fara chef. Tasu incearca sa vorbeasca mult cu ea da regula e "taci, pleaca". O fi o perioada asa.
Dastefa poate o moleseste vremea asta curata si schimbatoare. Curaj mami
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
ank la gradi toate-s ok? mai trage-o de limba, nu musai educatoarea, poate alte fetite is rele, sa stii ca am vazut copii foarte 'cruzi' la varsta lor, stiu sa-i faca pe restul sa se simta marginati, neacceptati, ne-populari..
dastefa n-am priceput eu, sau spui ca miruna iar nu mai zambeste?
maya cand e plecarea? distractie placuta.
Am reusit si eu sa rezerv 3 zile la munte, in demipensiune. Mai mult nu ma lasa guvernu'. De 2 zile mi s-au fisurat ochelarii de-atata googalit. A fost musai hotel cu piscina faina
Sa fiti cuminti! revin vineri sau sambata
Dbunny si Daniel