FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Va dati seama ca maine vom primi stafeta de la fetele de la odiseea de dinaintea noastra...iar de joi intram oficial in odiseea delfinasilor ...Doamne ce a mai trecut timpul ...hai ca am inceput sa o iau pe ulei

Intrebare: este posibil sa existe scurgere roz ? Aseara am vazut 3 picuri mici, dar am pus pe seama la hartia igienica care era roz, insa cand am dat sa spal am vazut ca nu s-a luat...daca era hartie ma gandesc a se lua....dar este posibil sa fie roz ????

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, nu deloc, cu ce sa ma superi. Eu am boldat acel paragraf si asa cum spuneam, nu m-as fi gandit ca doctorul poate coase gresit vase de sange si sa ai astfel de probleme mai tarziu. Poate ca repara gresala acum.

Felicitari pentru vestile bune de la eco.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Victo, Paula La multi ani!
HAI LALA, NASTERE USOARA, BB SANATOS

Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Multumim mult Otilia, esti o draguta,......daaa, sunt multe flori, si mai ales gladiolele care sunt florile mele preferate...si da, a fost o zi frumoasa...

Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna fetele.
Creatza11 ai PM. Daca mai ai nevoie de date suplimentare anunta ma.
O zi buna tuturor.

36+

Mergi la inceput

cat despre listute...eu ma inscriu pt luna august asa mi-am propus asa ca acolo sa stea sa creasca mare in burtica sa ma mai bucur si eu putin de una alata!

Nu stiu cum stati voi cu visele ero(t)ice dar la mine e jale...saracul sot ce ii mai fac in vis habar nu are!...ar fi fff fericit daaca s-ar putea intampla si in realitate!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ramo, CASA DE PIATRA! Ce frumosi sunteti!! Si buchetul m-a dat pe spate..

Fetelor, voi ce tip de saltea de la Mondocarp ati luat?
Am vazut saltea de cocos si nu mi-a placut, e asa de ciudata... In schimb am vazut de la Mondocarp Durflex si mi-a placut mai mult.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, eu stau bine cu visele, adica nu stiu ce am visat. In ultima vreme, de cand si-a facut anemia mea severa efectul simtit, dorm bustean. De dimineata m-am trezit pe la 6, mi-am luat fierul efervescent si vitamina C pe stomacul gol, m-am pus in pat si m-am trezit la 9 ca se certau fetele pe jucarii . Ca altfel cred ca mai dormeam. Am si intarziat la servici dar "norocul" meu ca am medical 30%
Elena, eu ma gandesc din ce in ce mai mult. Dar inconsient am devenit superstitioasa. Nu mi-am facut deloc bagajul si nici cumparaturile necesare, doar cateva pentru bb, cateva pentru mine.

Eu m-as inscrie pentru luna iulie, sa fie precum numele . Dar parca e cam devreme pentru ce DPN am, asa ca ar fi o chestie sa nasc in ultima zi de iulie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Ramo, CASA DE PIATRA! Ce frumosi sunteti!! Si buchetul m-a dat pe spate..

Fetelor, voi ce tip de saltea de la Mondocarp ati luat?
Am vazut saltea de cocos si nu mi-a placut, e asa de ciudata... In schimb am vazut de la Mondocarp Durflex si mi-a placut mai mult.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

eu am luat aerobaby!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eu am luat Confort Plus

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput