FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Larisa, sa iti traiasca sotul si printesica iubareata

Lala recuperare rapida!! Sanatate multa si sa treci cu bine peste durerile operatiei! Sebastian sa o faci fericita pe mami, sa fii sanatos, sa o respecti si sa o iubesti mult!

Andrei are 2780 grame creste pe zi ce trece si se pare ca si cu laptic de la mami, ca lapte praf maxim 150 ml in 24 de ore (eu notez inca cat sta la san, cat papa lapte praf...proba suptului nu o mai fac doar il cantaresc in fiecare seara pana ajunge la 3 kilograme, apoi gata, ne linistim, o data pe saptamana

ce comice sunteti larisa, eladea ca vorbiti de hainute de 0-3 luni si eu tocmai vreau sa comand unele de nou nascut ca in alea de 0-3 luni cred ca nici nu se mai vede iedutul meu dar sa stiti ca sunt si hainute care ii sunt mici

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Aaaaaa..... uitasem..... m-a cam descurajat doftorita ... dupa ea la prima nastere bebele mai intarzie..... poate ajunge si la 41 de sapt . termenul meu e 7 iulie iar pe 11 pleaca in concediu doftorita si cik sa stau linistita ca ma lasa la un coleg cum adik sa nu nasc pana pe 11?????
nici nu concep asta.
poate se indura delfinasul de mine si vine mai repede.
hai ca v-am zapacit cu pb mele existentiale.

38+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 1 sapt

Nu ca sa te sperii dar eu am nascut la 42 de saptamani prima data si cred ca si acum va aparea pe la 41-42 de saptamani.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si36+ AMR 4 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Stefania AMR -ul tau nu-i cam mare? Sau vrei sa sari de 40 sapt.? Nu ai 36 implinite? Ar mai fi 3.

32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Va invit la

Capitol nou

Mergi la inceput