FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)
Raspunsuri - Pagina 18
beluistef spune:
Tanti bine ai venit acasa...acomodare rapida in noua formula.Matei este un scumpic...si ce freza aaaare
Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 9 zile
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Sorina da ai incercat si tu metodele date de fete sa grabesti delfinasu?? poate ai noroc cu vre-una daca nu asta e rabdare rabdare ca bebe vrea sa mai creasca Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara |
Din experienta sorei mele... poti face orice... bebele vine tot cand vrea el. eu sunt la capitolul rugat de bebe sa vina odata.
39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Sorina ce dr ai tu?Cred ca ai zis insa am uitat . Lasa suntem amandoua in aceeasi oala,bebei dornici de a sta in burtica. Pai si mie mi-a zis dr ca exista kituri in maternitate insa cica nu sunt asa bune.Vrajeala,m-am prins eu cam tarziu ca de'h sunt blonda undercover..gagica ma pune pe mine sa il cumpar sa nu consum de la ei.Nici nu ma sinchisesc sa imi iau!! Joi ma duc si eu la controlul pe masa...iha....preferatul meu sa se uite o femeie la persi a mea si sa isi bage si degetele pe acolo..da n-am ce face...Astept sa-mi zica ca e colul bun de nastere,ca tare as vrea sa nasc.Bine..pe 6 iulie ,ca eu sa ma duc acasa la Barlad in week-end 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
Cristina Vasilache o cheama. Eu in week endul asta ar fi trebuie sa merg la Brasov sa fiu nasa mare dar cum nu vreu sa nasc la brasov se duce doar sotul iar in locul meu o sa tina mama lumanarea.
39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
Din experienta sorei mele... poti face orice... bebele vine tot cand vrea el. eu sunt la capitolul rugat de bebe sa vina odata. 39+ Bogdan-Andrei AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ... |
dar fiecare organism reactioneaza diferit, ar trebui macar sa incerci.
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
bumblebee spune:
Lala, sa dea DD sa te refaci repede si bb Sebi sa fie sanatos si cu o viata frumoasa
Alina 35+ cu
gargarita
beluistef spune:
Deci fetelor, la metode de incercat sa vina bebe:
, calciu ( asta tocmai l-am terminat),ceai de zmeura, facut curat si "carat" mobila, frecat covoare....altcevaaaaa ????
Chiar nu as vrea sa ajung la inducere si cu asta micu...mi-a ajuns doua, sper sa mearga una din metodele naturale......
No, hai ca iar incep....scuze....dar si la a treia sarcina sa treci de termen...oare colul asta nu stie lectia de la anterioarele sarcini ???
rodyka spune:
buna seara, delfinariu!!!
vad ca azi au fost cam multe vesti rele... sa speram ca ii va fi bine liu crissy si fetitei ei
iar pe ingerasul David sa-l primeasca DD intre ingerasii lui si sa aline suferinta bietei familii...
belu, de picaturi roz ma plangeam eu in ziua cand am mers la spital, ingrijorata... si de o mare energie cu cateva zile inainte... ai grija!
aelita, daca vrei sa nasti la mare, hai in sud , lasi scumpii tai copii la mine, spitalul e la 5 minute
dar pana atunci, ia da-mi tu niste idei frumoase de-ale tale de facut botosei pentru delfinasa mea...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
Bumble ai PM de la stresu de mine
38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
beluistef spune:
citat din mesajul lui rodyka buna seara, delfinariu!!! belu, de picaturi roz ma plangeam eu in ziua cand am mers la spital, ingrijorata... si de o mare energie cu cateva zile inainte... ai grija! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Rody am avut doar aseara,iar cu o seara inainte am eliminat toata noaptea putine chestii gelatinoase, dar astazi nu am mai avut nimic...doar dureri de burta, iar la un moment dat durerile astea erau ca niste cutite care mergeau in jos...vezica, col, habar nu am, dar nu puteam merge de durere...apoi m-am apucat de trebaluit, ca m-au lasat.
Poate ma credeti , ca sunt la al treilea bebe si nu ma stiu cu astea, insa la fete nu am patit asa ceva, dupa cum v-am spus miau fost induse, ca nu aveam nici un simptom, iar acum am ceva...scuze daca v-am stresat prea mult...promit ca nu mai fac .
Am impresia ca Stefanutz isi cam bate joc de mine
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
of Doamne...am citit titlul, dar n-am avut curaj sa intru sa citesc mai multe...nu sunt in stare sa citesc astfel de vesti... DD sa-l aiba in grija si multa putere familiei greu incercate... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
...pur si simplu nu am cuvinte
Oana 38+ Matei Marius
AMR 10 zile