America (205)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumim de urari!

Lai, La multi Ani impreuna!!!

La multi Ani Eva de Oana!!!

Adriana 30+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Multumesc, Ramona! Frumosa foc Anuta...imi vin ginduri de incuscrire Iar Alex al tau are asa o fata blajina, iti vine sa il maninci! Ai copii superbi!

Eu ma lupt azi cu niste sedinte...avem vizite de la nemti de dat raport anual...cica ii ducem si pe la Yankee Stadium diseara.
Si culmea ca taman azi am ramas blocata in metrou! Chiar inainte de statia unde sa ma dau jos (si vreau sa spun ca am plecat devreme de acasa, sa fiu matinala pentru sedinte) a luat foc in primul vagon! Ne-am impins pe toti pasagerii in ultimul vagon si acolo ne-a tinut 35 de minute fara aer conditionat. Se facuse fum si o caldura Bineinteles ca grija mea au fost pantofii...am plecat de acasa incaltata in Ferragamo roz pal sidefati. Cind ma gindeam ca trebuie sa o iau pe sine pe tocuri fine si dragute Noroc ca am avut in geanta o pereche de ballet flats si m-am schimbat.
M-a ajutat un nene pompier () sa ma urc pe platforma dupa ce au tras trenul pina aproape in statia precedenta (greu cu fusta strimta, dar cu putin ajutor, a mers).

Normal acum sint cu camasa transpirata si miros nitel a fum...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

LucasMom, eu am zis ca e serios, sotul crede ca a glumit...

Iube2001, bine ai venit! Mie imi place cascavalul Danish - seamana putin cu cel romanesc. Ma gandesc ca prin zona voastra ar trebuie sa fie vreun Wegman's. Au produse naturale si de buna calitate. Telemea gasesti romaneasca pe la magazinele de rusi sau cu tipic mediteranean.
De sunat, noi nu sunam cu cel mai bun pret, si folosim smartcall.ro. Sigur sunt alte solutii de voip mai ieftine.

Ocebine, imi place colectia ta de pantofi .

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Sinziana, wow ce mare s-a facut catelul. Dar e frumos, si poza cu tine si cu el zici ca e de revista.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

iube2001-bun venit!
noi avem vonage,sunt foarte multumita.

ramona - ce frumosi sunt puiuti tai!Alex pare foarte calm si linistit in comparatie cu veverita

lai- la multi ani!
josefine- pai esti in vacanta,relax,relax relax
sanzi- ce catel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Multumesc de primire!
Din fericire avem multe magazine Wegmans am inteles ca pe aici isi au originea.De aici ne luam mancarea .Au multe branzeturi -si desi am incercat europene swiss cheese si ceva smoked gouda olandeza asta mica nu vrea sa le pape-ea fiind o mare mancatoare de branzeturi acasa.O sa vedem....mai cautam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cascaval, telemea si tot ce vrei se gasesc la magazinele rusesti, poloneze, romanesti etc. Deasemenea la magazinele arabesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Iube, bine ai venit! Branza de vaca - farmer's cheese (eu iau de la rusi dar am vazut si in magazine mari).

Dragelor, multumesc pentru urari. Dupa ce ne-am amintit ne-am dus sa sarbatorim la unul din restaurantele mele japoneze preferate. Ne-am ghiftuit cu sushi, cu inghetata de green tea si de red beans si cu lychee martinis

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Anamaria, ma laudai eu cu Florida, da se pare ca tu ai parte de mai multa actiune si aventuri...hahaha!!!

Lai, bun sushi!!! Mi-ai facut pofta:)

Josefine, catelu e super....il iubim tare!!!! E cuminte si ascultator!!!! Nici nu bagi de seama marimea....

Iube, noi mai cumparam feta cheese....care e un fel de telemea si o gasesti cam peste tot....

Adriana, la multi ani nepotelului!!!!

Elle, noi am fost in Sarasota si ne-a placut (apa cat cuprinde, crabi ff gustosi si locuri de plimbari) !!! Si Ft. Myres e frumos...Ceva deosebit sunt the keys (key west)...
Si Miami...South Beach (Mirela poate te ajuta cu mai multe info)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elle_23

Buna fetele,

As avea si eu o rugaminte.Ce merita vazut in Florida pe langa Miami, Orlando si Key West?
Noi ne gandeam sa tragem o fuguta si prin Fort Meyers, Sarasota si West Palm Beach, se merita? Sau ati recomanda alte locatii?
Despre Miami- unde este ma bine sa ne cazam, in ce zona? Aveti recomandari de hoteluri in Miami?

Multumesc mult!

West Palm Beach este foarte frumos ca si orasel,au o structura total diferita de alte locuri,cred ca merita sa-l vedeti...in rest pe coasta de vest eu nu am fost,nu te pot ajuta cu informatii.
Categoric Orlando are nevoie de mai multe zile daca mergeti la parcuri...Miami,hmmm,mie sincer nu-mi place orasul,in afara de vestitul South Beach nu prea cred ca merita pierdut timpul...ah,da,daca vreti sa vedeti Aquarium, Miami Zoo, Billy Swamp Safari(foarte interesant ,un loc facut in rezervatia de indieni),toate sunt in jurul Miami-ului...apoi Key West este foarte frumos.

Hoteluri in Miami nu stiu,ce stiu sunt mai la nord de Miami,pe malul oceanului,dar acum depinde de bugetul alocat:Westin Diplomat si Aqualina sunt doua foarte frumoase hoteluri insa nu foarte ieftinute....cred ca mai repede te ajuta un google pt hoteluri in Miami daca vreti sa stai exact in Miami.

Eu m-as opri pt plaja in Fort Lauderdale...este mult mai frumos decat Miami,parerea mea...nu-mi mai vin acuma alte ideei,nu stiu exact cat timp aveti si ce ati vrea sa vizitati...sper ca te-am ajutat macar putin sa-ti faci o idee....vacanta placuta!!!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput