Bobocei de sept-oct la soare (296)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

La multi ani celor care se serbeaza azi de Sf. Petru si Pavel !!!!!!!!!!!!!11

La multi ani pentru printesa mea Valentina Paola Fac cinste Si pentru fratele meu care azi face 35 ani !!!!

Scuze ca nu am mai scris Ne-am impacat din fericire, am bagat sedinta duminica M-a luat sotul in parc, departe de toata lumea din casa, sa vorbim linistiti fara audienta Am lasat copiii in parc si am discutat cateva ore. Acum suntem ok si asa sper sa ramanem

Lavinia te puuuup

Angy ma bucur ca au iesit ok analizele

Noi ne spalam zilnic pe dinti, de cate ori se spala cineva, vrea si el periuta lui Cand incercam noi sa il spalam, nu prea ii placea. Apoi l-am lasat sa ceara el. Si a facut-o cand a fost curios ca ne vedea pe noi mereu cu periuta in gura. Oricum el e lesinat dupa orice tubulet din care iese ceva, sa bage el repede in gura ce e acolo Asa ca pasta de dinti e o minune ca are voie Am luat pasta de dinti grupa 1 si ii pun ffff putin, cat sa vada o culoare acolo pe periuta lui

Cu somnul : la pranz prefer sa il culc in patutul lui, nu il mai culc in parc. Acasa doarme 3 ore , am si eu timp sa respir, sa fac papa. In parc doarme doar 1 ora....nu isi face somnul si nu e odihnit suficient sa reziste pana seara. De regula , la ora 13 mergem in pat. Dara daca se intampla se fim undeva la ora aia , il tin treaz pana ajungem acasa , chiar si pana la 14.
Seara ne culcam in jur de 22.
Deci noi ne facem programul in functie de el si nu invers

Desene animate : noi nu ne mai uitam deloc. Desi era disperat dupa bebe tv , acum nu il mai intereseaza deloc Asta dupa ce acum vreo 2 luni am avut cablul rupt din cauza vremii vreo saptamana si am stat fara tv. Si David era disperat dupoa programul lui, nici nu puteam sa schimbam programul cat era el treaz , ca ne inchidea digitalul Acum pur si simplu il ignora pe TV

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Luminita, ma bucur ca flacaii sunt din nou bine.
CD27, oau! numai maine nu-i poimaine! Ma cuprind emotiile cand ma gandesc la un asa eveniment.

Ai mei copii incep sa se joace din ce in ce mai frumos impreuna: ieri s-au jucat pentru prima data de-a mama si tata. Aveau un bebelus care zice mama, tata, plange si rade si in functie de ce spunea bebe ori ii dadeau sa manance, ori il culcau, il pasau de la unul la altul, il plimbau cu caruciorul prin casa... La desene, Lucia nu are prea multa rabdare si nici interes. Se mai uita cand se uita si Stefan (max o ora pe zi e programul de desene) dar nu la orice; ii place Dora si deja a invatat cateva cuvintele in engleza de acolo dar nu sta juma de ora sa se uite cat tine un episod asa ca se mai joaca intre timp si se uita doar cu un ochi. E foarte cald si la noi asa ca nu prea mananca nimic copiii mei zilele astea in schimb beau peste un litru de apa pe zi (1 litru de caciula). Baza alimentara ramane: iaurtul, fructele, biscuitii si sandwichurile. Cu mancarea gatita nu prea am succes. Dar sincer, nici mie nu mi-e foame asa ca ii inteleg.

ma duc la treburi, pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudia v-am vazut pozele , am uitat sa iti spun Sunteti niste frumosi , mai ales la joaca pe plaja Ai doi copii minunati

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ONOMASTICA (SI CELOR MICI SI CELOR MARI)!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babytza, la multi ani pentru Paola si frate.

Mimihoo cat fier ii dai?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytza, sa-ti traiasca fetita si fratele! sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

ma bucur ca v-ati impacat, nici nu se putea altfel!

claudia

eu cred ca ma bag iar pe ceai de ceapa. ma chinuie tusea ingrozitor. mai intai a luat tati raceala de la huni, acum si eu. bleah!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fete dragi!

azi e ziua meaasa ca dau de baut fix ce vreti voi...eu as bea o bere rece ca de grasa ce-s poate ma mai racoresc un pic

ma scuzati ca nu stiu toti sarbatoritii dar stiu sigur pe tizul lui fii-miu DAVID-PAUL DE TZITZIRI LA MULTI ANI PAULICA!!! oana sa-ti traiasca comoara

noi am revenit din concediu bine sanatosi,eu sunt fix ca o balena abia ma mai misc , am pus si multe kile pe mine vreo 15deja si david ma calareste intr-una...arsurile nu ma lasa deloc in pace...ei ce sa mai zic am o viata frumoasasi pe deasupra dimineata ametesc rau dde tot ,trebuie sa merg sa fac analizele de trim 3 sa vad cum stau

vad ca vb de desene animate,david nu prea e fan decat thomas,si cum altfel avem casa plina de thomas toata ziua vrea sa-i cumpar "tenu"

de scutece: noi folosim pampers nr 5 normal,cu scai,nu chilotel,si cand am fost acum in uk am luat alt fel de scutece f bune mult mai ieftine imi scapa acum numele si mai avem deocamdata din pachetul ala

multa sanatate tuturor!

de David si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

babytza LA MULTI ANI SI PRINTESEI TALE PAOLA!!!

de David si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Nushulica, sa ne traiesti sanatoasa si sa aduci cu bine pe lume un baietel cel putin asa cum este Dadu!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

La multi ani tuturor care serbeaza azi ziua numelui!!! Uitasem complet ca azi e sarbatoare.

Mergi la inceput