Bobocei de sept-oct la soare (296)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Diana,mergem la Saturn,de pe 18 pana pe 25 iunie.Am fost si anul trecut tot acolo,statiunea nu e cine ste ce,dar e liniste,au cateva atracti pentru cei mici(trenulete,masinute si alte asemenea),Mangalia e aproape,e ok.O sa fie mai greu caci suntem doar noi cu cei mici,dar vom supravietui,trebuie
Lumi,sper sa rezolvi cu mascaciosul
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La sondaj:

- folosim Pampers nr 4 cu arici sau chilot, la amandoi. De iesit din scutece, cand or zice ei ca nu mai vor, eu nu ii mai chinui ca mi s-a acrit de filosofie, si cu forta pe cacastoare nu stiu cum sa-i tin. Cel mai urat lucru pe care il voi face va fi sa ii zic lui Teo ca nu il mai schimb, si gata. Sa se schimbe singur. Dar n-am avut inca inima sa fac asta.

- lapte, pana luna trecuta, Radu bea Nan 1+ si Dorelu Parmalat prima crescita 1-3ani.
La mare nu am mai luat si cutia de Nan, asa ca a baut si Radu parmalat, fara probleme. La munte cand l-a vazut ta-su iar pe Radu cu biberonul a zis ca mi-l baga mie pe gat daca mai incerc sa indobitocesc copilul, in concluzie ratia lui Radu a scazut de la 500ml/zi la 150, dimineata, dintr-o cana cu pai...

Ma incalzesc si eu cu gandul ca tocmai am citit un articol care spune ca laptele de vaca e rau pentru oameni, de ce se chinuie oamenii sa bea lapte de vaca, cand acela e doar pentru vitei? Nu intru in amanunte... se pare deci ca am scapat macar de biberoane, daca de pampersi nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ada, bine ai venit! si merci de urari!
si noua ne-au zis la fel de la cresa. ca daca avem doar muci si tusim usor, nu-i bai, mai sunt alti copii la fel. daca nu fac febra si au un tonus ok, sa-i aduc.... deci se poate si la case mai mari. oooof.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Mihnea e ok, nu a mai facut febra si i-a revenit pofta de mancare, deci suntem pe drumul cel bun! Se pare insa ca face o greva la fructe

CD, felicitari pt bb sanatos! Te asteptam acasa cu poze!

Nikolici eu cred ca e o decizie buna sa o dai pe Karina la cresa. Vei avea nevoie de multa energie pentru Kendra si cred ca e mai bine sa o dai la cresa inainte sa vina bb2, ca sa nu apara prea multe schimbari odata in viata Karinei. Si cu 2 copii mici de varsta atat de apropiata e greu, sunt prea mici sa inteleaga nevoile celuilalt si au progame mult prea diferite. Verisoara mea a avut o perioada foarte grea cu 2 bb mici pana a reusit sa il dea pe cel mare la gradi.

Lumi si Mihnea a inceput sa muste la gradi. Nu stiu de ce, presupun ca e o forma de protest la faptul ca stat saptamana dinainte de concediu program full. Cert e ca directoarea gradinitei m-a sunat, a discutat cu mine pe tema asta, eu i-am spus ce metode am aplicat acasa sa nu mai muste (care au functionat), insa Mihnea a muscat si a 2a zi. Sincer sper sa nu mai fie cazul de luni, insa...Noi facem toate eforturile sa il dezvatam si poate nu trebuie sa pleci de la premiza ca parintii nu se agita Pe de alta parte in mod clar cel mai eficient mod de combatere e preventia, insa nici macar la gradinita particulara nu reusesc sa stea cu ochii pe el in permanenta.

Mimihoo, cum sunteti?

pup bobocimea

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi imi pare tare rau ca Robi a fost muscat!!El care e atat de bland si linistit off offf!!!Speram sa nu se mai intample!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

July tinem pumnii maine!!!Bafta!!!Asteptam vesti bune!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Ma bucur tare mult sa aflu ca CD a adus pe lume un prunc sanatos cu greutate de manual si ca si ea se simte bine. Astept sa o revad scriind si revin cu urari inzecit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Ada, uite ca vin si eu sa te imbarbatez in privinta laptelui. Mie pediatrul Luciei mi-a recomandat la un an reducerea laptelui la maxim 300ml pe zi si a recomandat totodata trecerea pe lapte de vaca 3,5%. Oricum dupa ce am intarcat-o de la san nu a primit cu mare bucurie biberonul; descoperise intre timp hrana solida si lichidele nu-i spuneau prea multe. Asa ca niciodata nu mi-a baut mai mult de 150ml lapte o data. Acum bea seara 150 ml lapte din canita cu cioc de silicon (nu i-am mai dat biberon de la 15 luni). Cand doarme acasa la pranz mai baga inca 150ml. Si asta-i tot. Mananca branzeturi insa, papa cca 300g iaurt plus o budinca pe baza de lapte la pranz ca desert. Stefan la fel nu mai bea cu biberonul de pe la un an insa nu e mare fan lapte. Mananca insa in fiecare zi 2 iaurturi de 150ml si un actimel (nu pentru ca am crede noi ca ar avea ceva beneficii ci pentru ca i-a placut lui reclama si cand se duce la cumparaturi cu taica-su isi ia singur de pe raft si-si pune in cos). Lapte insa nu bea ioc de vreo 3 ani. Si e cel mai inalt din grupa lui; plus ca la ultimele analize totul a iesit perfect deci nici o carenta de calciu sau stiu eu ce.
Despre scutece... eu zic sa nu te stresezi, na-am vazut nici un adult in scutece si in afara de faptul ca acutecele pot fi o povara financiara mie mi se par mult mai comode decat sa alergi de la o toaleta la alta, sa te scoli noaptea sa-i pui pe oala, etc. Sa-ti povestesc cum la turnul din Pisa am stat cu Lucia la coada la toaleta in loc sa stau la coada la urcare in turn si se urca o data la 30 de minute dar domnisoara voia pipi asa ca... mi-am luat frustrarea la subbrat si m-am dus la toaleta. Daca era in pampers... Deci focuseaza-te pe parte aplina a paharului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Multumesc Claudia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salutare Bibi! Roxi sa-ti traiasca minunea nr.2!

Ma gandesc la JulyMorning, maine e ziua cea mare nu? Nastere usoara si bebelina sanatoasa!

Ada de pomina faza cu mucii, nu pot sa nu zic chiar asa nimic. Dar tati al vostru nu stia ca Radu brea din biberon? Poti sa-i spui ca sora-mea cea mica a baut pana la 4 ani lapte cu biberonul si departe de a fi indobitocita, ba chiar ii merge mintea big time .

Mergi la inceput