Puiuti de Randunici 2008 * (427)
Raspunsuri - Pagina 5
daciana.t spune:
kya, tin pariu...mimo daca te intalnesti cu ele sa ne povestesti cine ce si cum facea
Nicoleta vezi tu cand pui frana eu cand eram la scoala mereu puneam frana dupa curba...sa ma fi vazut prin oras cum luam curbele cu a 4-a . Eu una nu am fost prin Croatia, deci nu am de unde sa stiu
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
aliceionescu spune:
Mah, sunteti de coma cu-curbele voastre!! Pot sa tin scorul si sa dau cartonase?:)))))))))))))
Am facut o pizzaaaaa....
Cine vrea o bucata?
cami33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix In weekend cred ca mergem si noi, sa echilibfram balanta! Ca al meu si celalalt vor sta sigur la bere Poate le gasesc si le si pozez Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI ) Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea |
In weekend ne gasesti pe mine si pe Cata-Tonic . Te asteptam cu o bere rece
dudurutza spune:
La multi ani Blakar
La multi ani celor care poarta numele Petru si Pavel
pentru toate randunicile si
dudurutza spune:
Citind din urma cu intarziere, spun La multi ani Butucica draga, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire!
Nicoleta spune:
Am o veste mare. Ghiciti?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gudinde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Am o veste mare. Ghiciti? ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
1. O fetita ?
2. Matei a fost primit la gradi.
3. S-a revolvat chestia aia cu care erai tare misterioasa.
Kya spune:
Mai, dar ce pofta imi faceti cu marea voastra... Daca era Catalin acasa dadeam si noi o fuga, mai mult ca sigur! Dar asa singura...
Nicoleta hai zi!
Am vorbit cu Luny! Si ghici ce? Randunoii exemplari s-au ocupat in totalitate de copii, si ele au fost 2 doamne! Nu chiar pe sezlong cu cocktailul in brate, dar pe aproape!
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!