Puiuti de Randunici 2008 * (427)
Raspunsuri - Pagina 4
Kya spune:
Nico eu zic ca 160 e mult oricum.
Bravo pentru germana.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
daciana.t spune:
aoleu azi e sarbatoare asa de ametita am fost de dimineata ca nu stiu ce am citit....
LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE DE PETRU SI PAVEL
am vazut eu ca e slujba in biserica dar nu m-a dus capu decat sa aprind niste lumanari
stela cum mai sunteti?
ioana tu? cum mai esti? te mai doare? ai fost la dr?
nicoleta offf cate mai trageti si voi..lasa ca se fac ei mari si scapati odata de tot
cata-tuchita lasa, mami, chiar esti plina de succese eu zic sa faci un pic de si sa te relaxezi...nu are rost sa te certi cu nimeni, mai bine te faci ca nu auzi , apropo felicitari pentru condus...si la cat mai multe drumuri la volan
kya eu vad imaginea invers tatici pe sezlong la o bere si ele , eu zic ca se vor distra oricum
bubu harnicuta randunica mama ce de bunatati ai gatit la mine a fost ieri ziua de papa, ciorbita de gaina si pilaf
alice am avut un succes ca la romani...cei de la agentia fiscala mi-au pierdut certificatul si am depus cerere pentru maine sa imi faca altul misto nu? mai ales ca maine e ultima zi de depunere dosar somaj pentru mine . insa se pare ca s-au rezolvat adeverintele din Bucuresti...maine dimineata le am...
viata e frumoasa, in brasov e mai mult soare decat nori...e bine
acusi ma duc sa fac cate un pic de ordine si il astept pe tati cu mancare...sper sa poata manca...daca nu, mananc eu tot
nicoleta si pentru mine e mult 160...eu maxim duc 120, bine ce-i adevarat pe soselele din Ro, ca in afara nu am mai condus de la accident.
simo drum bun, distractie placuta si sa veniti bronzati
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
Mai, o calc si eu o data pana la 160 sa-mi treaca spaima si dupa aia 130, ca apoi ma opresc astia sa ma intrebe daca am patit ceva... stiti ca 130 e limita, si nu e voie cu mult mai putin...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Mai, o calc si eu o data pana la 160 sa-mi treaca spaima si dupa aia 130, ca apoi ma opresc astia sa ma intrebe daca am patit ceva... stiti ca 130 e limita, si nu e voie cu mult mai putin... ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
Cum ar zice Mimu, in linie dreapta toti sunt mari soferi! QED
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Kya spune:
Claudia pai eu zic sa facem un pariu - care cum se distreaza
Ori Vali si Anca sunt relaxate in sezlong
ori Alin si Liviu fericiti cu berea la plaja
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Daca merg in linie dreapta cad de pe stanci, mai! Se vede ca nu ai calcat prin Croatia!
mimonix spune:
Perla de azi, de dupa perdea (ca noi vad ca numai asa avem conversatii, nu degeaba zic unii ca pe WC ai inspiratie )
EU: ce miroase?
EL: ACACA
EU: PFUUU, cine a facut CACA acolo?
EL: NIMENEA[
Le scoate nene de n-am aer !
Daca il intrebi a ce miroase si n-a facut caca, zice "A TEI!"
mimonix spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Daca merg in linie dreapta cad de pe stanci, mai! Se vede ca nu ai calcat prin Croatia! ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
Si eu care credeam ca daca iei curbe cu 160 cazi de pe stanci! O sa ma duc si eu musai, ca trebuie sa aiba un relief interesant
mimonix spune:
citat din mesajul lui Kya Claudia pai eu zic sa facem un pariu - care cum se distreaza Ori Vali si Anca sunt relaxate in sezlong ori Alin si Liviu fericiti cu berea la plaja Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Cum i-am vazut eu pe baietii lor, ele stau la umbra pe sezlong ! Si eu sunt verde In weekend cred ca mergem si noi, sa echilibfram balanta! Ca al meu si celalalt vor sta sigur la bere Poate le gasesc si le si pozez
Nicoleta spune:
Mimo, ma, pun si eu frana cand vine curba, nu? Ca parca as se facea ! Sau dupa??