Puiuti de Randunici 2008 * (427)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Buna , nu stiu daca va mai amintiti de mine , am reusit sa mai intru si eu sa vad ce mai fac fetele mele , felicitari celor care au avut curaj pentru numarul 2, la nici nu intra in discutie , taticul nici nu vrea sa auda , bobo e cel mai mare strengar de pe fata pamantului, nu reusim andoi sa-i facem fata , iar in rest suntem bine , de la toamna o sa mergem la gradinita

mamica de Bogdan Alexandru 2 anisori

www.slide.com/r/pspBtqBR7T_83e186gptD6Xk6_iJdagJ?view=original" target="_blank"> clipe de viata

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Stela, stiu ca nu esti in forma maxima, insa iti mai amintesti unde ati fost voi anul trecut la munte??
stiu ca ai povestit asa de frumos....

Catalina, mami de si

Cata,www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moeciu/casutele_din_poiana-c42223.html" target="_blank">uiteunde am fost noi fericiti anul trecut.E minunat TOTUL.Aici e Moeciu de Jos.Puteti manca la un super restaurant Craiasa Muntilor din Meociu de Sus sau in alta parte.
Ia si
pozesa vezi.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul comun

in numele meu si al copiilor

va multumesc din suflet!

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hello!!!!
Ne-am intors si noi de la mare si am intrat sa va pup!
Detalii mai incolo, cand voi avea timp...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hellou!

Am vazut si eu fetele la mare, la soare, dar mai vreau pozeee! sa va fie de bine!

Cate o imbratisare stransa pt. Clodet, Geckolina si Zozelici m-am emotionat f. tare citindu-le

Eu azi am fost libera, m-am vopsit, m-am plimbat putin prin mall, apoi am gatit...in we lucrez si copilasii vor sta la bunici...

Ma duc sa-l trezesc pe Stefu, ca doarme de la 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hello la toata lumea! Incepe week-end-ul!!!!!

Vali bine ati venit! Asteptam povestile

Gudinduta cum e? Toate bune?

Bubu sa-ti fie de bine coafatul! Eu ieri am vrut sa ma duc la manichiura (in scop pur terapeutic ) dar n-am gasit nimic liber.

ca s-a intors piticea din parc

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai maaaaaaaaaa, pe unde umblati???

Ia de vedeti ceva sa lesinati de ras!!

http://www.onetruemedia.com/shared?p=b460c53485b5a254b64898&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Maine sterg linkul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Seara buna!

Iar nu am citit nimic din urma Am un amarat de stick de la rds si merge greu,nu am laptop si pe scaun nu-mi vine sa ma asez pt.ca sigur ma intind la taina si cetit..

Se pare ca nu pierd lichid amniotic,slava Domnului,e doar o secretie mai abundenta,normala in sarcina.Examenul secretiei a iesit perfect,lucru cam ciudat..Macar o Candida plapanda,ceva,chiar nimic,nimic nu s-a lipit de mine lunile astea?! In fine,nu mai am ce sa fac,pt.ca nu cred ca ma mai suie astia curand pe masa ginecologica.Ma masoara ecografic si-atat. Am ajuns si la minunatul gynipral,care perfuzat m-a dus in al noualea cer,fara urma de contractie sau alta durere,dar care azi m-a naucit complet,desi l-am fractionat "cat de bine" am putut eu
Mi-au urat si 4 luni de sedere placuta,la pat cu perna sub fund,iar eu i-am intrebat la ce ora pot sa-l duc pe Mih la ei..si cand sa vina Dan sa-l ia

M-am intins iar cat o placinta..
Cu intarziere:
La multi ani,Alina!

Si Daviducului,pentru maine!!

Sanatate tuturor,concedii placute si..ne mai auzim!
craca,burtoasele,in special

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Bubule, am ras cu lacrimi amandoi, e mortal Steful Nu mai poooooot!!!!

Zoze, Doamne Ajuta !

Va pe toate!

Olga 20+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mergem in botanica, daca mai vine cineva ar fi super! Dar cum bate vantul pe aici nu cred

Mergi la inceput