Puiuti de Randunici 2008 * (427)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Gudinde, sa dea sa treaca zilele grele! Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Zoze m-am cutremurat la fiecare virgula, am lacrimi in ochi si da, mare dreptate ai Sa ne iubim dragii si sa ne bucuram de viata, ca restul sunt tarana Ai grija de regina Maria, frumos zis , frumos nume sa-i ramana in amintirea bunelului! Multa sanatate tie si reginei!
Gudindepumnii stransi!
Nicoleta revedere frumoasa si vacanta placuta!
Ursule ce surpriza
Eu sunt cu rau de tot in sus Azi Dudu a reusit sa-si sparga capul, a cazut cu un scaun in balcon si a dat cu capul de un colt de beton. Nu i-a pus copci ca cica n-ar fi mers decat una, sper sa se vindece reede desi cand ma gandesc sa plec cu el asa la mare si sa i se lipeasca nisip acolo Si de parca nu era de ajuns, l-a mai intepat si un tantar de tampla, s-a facut iar catamai gugloiul, i-am dat cu fenistil, i-am dat aerius...sa vedem acum Ca sa nu mai zic ca de vreo saptamana ma tot uit nebuna la palmele lui care au o culoare portocaliu-galbuie...habar n-am de ce..l-am spalat de numa, i-am scos morcovii din mancare desi multi nu manca...nu pare sa aiba vreun efect ...la ochi nu-i galben, mananca, caca nu-i albicios, nu are nicio alta modificare. In fine! Teo e si ea pe valul adolescentei, greu ne intelegem...greu!
Am varsat tot chinul de parca nu va era de ajuns!
Noapte buna si sa ne tinei si noua pumnii sa nu ne trezim nici sufocati nici klingonieni

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gudinde si D-zeu sa fie alaturi de tine si sa te apere de tot ce inseamna greu si RAUsaauzim de bine..tin pumnii stransi

nico revedere frumoasa cu sora ta si sa aiba o vacanta minunata alaturi de voi
duduruta chiar ma intrebat ce-i cu tine,asa in gand in timp ce mi-am curatat unghiile finisate chiar acum cateva minute nu ai fost prea activa zilele astea..esti bine?

mimo off sa treaca repede caputul..chiar azi am zis ca si Andru a fost muscat de tantari,dupa ureche si pe frunte..cea dupa ureche i s-a intins si umflat rau..i-am dat cu fenistil ,dupa ceva timp cu mixtura mentolata cu eucalipt si aerius...azi n-a mai avut nimic..sper sa-i treaca si DUDUTULUI ..nu stiu frate de tantari sunt ca atunci cand te inteapa se face ditamai iritatia

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,DRAGA MEA REMALISS!!!
SA FII SANATOASA,SA AI UN BAIETEL ( ca am divulgat secretul)SANATOS SI SA FII FERICITA SI IMPLINITA

acum va si va doresc o noapte linistita si sper ca relele sa fuga de aceasta crenguta

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Offff mai Mimo mai... Sa-ti aduc aminte de capul zanei pansat tot, si de cele 5 fire? ... Brrr!...
Hai ca trece! Mai ales ca nu are nici copci. Sa-ti zic ce nea zis noua dr de la chirurgie plastica. Evitat spalatul pe cap in primele zile sa nu se ude mereu rana. Apoi dat cu crema de galbenele primele 3-4 zile. Apoi dat cu Contractubex de 3 ori pe zi timp de 4 luni!!!! sa nu ramana semn. Eu recunosc ca la inceput dadeam cu mare sarg, apoi am inceput sa uit. (sincer nu mi se parea ca are mult efect) I-am mai dat asa din an in paste, dar acum deja aproape ca nu se mai vede nimic.
Ba da... vad eu cu ochii mintii si acum osul alb sub pielea taiata si plina de sange

Anyway, trece, stai linistita. Doar ca nu trece pana vineri... Important este sa se usuce rana si sa faca coaja (la noi fiind cusut nu a fost cazul, pentru ca a fost inchisa rana fortat ca sa zic asa).

Din experienta mea de la primul spart de cap al copilei (cazut cu fruntea in colt de sertar) cand nu a fost nevoie de copci (desi la fel se vedea acelasi os... ) s-a uscat rana mai greu. In plus trebuia sa o pazesc noaptea sa nu se frece cu fruntea de perna si sa-si smulga coaja iar. Ca o luam de la capat cu sangerarea, compresie, uscat, coaja...
Si atunci, la fel, crema de galbenele a fost foarte buna!

In rest stii, ca la orice lovitura de cap - supravegheat 24 de ore sa:
1. nu fie somnolent,
2. sa nu-si piarda cunostiinta, starea de echilibru
3. sa nu vomite!

--------------

P.S. Doamne Dumnezeule, nu mi-am imaginat niciodata ca voi deveni asemenea experta in capete sparte...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu trebuie sa ajung la medic urgent, am de 3 zile articulatiile umflate... ma dor...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

zoze, am citit despre dorul pentru Bunul, imi pare rau ca treci prin asa ceva..offf macar de as sti ce sa iti spun sa te alin...ai grija de Maria din burtica si de tine

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

pentru gudindesa treaca mai repde zilele astea

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

mimo offff...cate mai trageti si voi , multa sanatate si sper pana vineri sa se vada o imbunatatire considerabila , multi din partea noastra...

Mergi la inceput

nicoleta ai probleme cu articulatiile? imi pare rau sa ne spui ce zice dr. revedere placuta cu sora ta.

Mergi la inceput