Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)
Raspunsuri - Pagina 20
pianna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clary
29 implinite dar depinde de doc de familie 30+ Bianca Gabriela |
clary, adica se poate sa nu primesc de la 29? Eu nu mai inteleg, nu e stabilit prin lege?

23+ cu
ana_25 spune:
kiti bafta la control!(uf,cand aud de calul balan ma iau caldurile!)
crina felicitari pt semnatura! La mai mare!
chichiutza sa creasca haiosenia mare mare!!!
cori f frumoasa mobila!
Ana
25+
Maia Elena
cori_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionela.n
![]() ![]() mobila e de vis! Sa o stapaniti cu placere ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+Minunea noastra |
Multumim frumos
. Are multe corpuri dar nu sunt in poza. Mai are dulap cu 3 usi, doua polite de perete si o lada de jucarii. Si in pret au inclus salteaua, textilele pt pat, masa de infasat etc, pana si perdele si draperii.Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
Andreea82 spune:
Felicitari fetele pentru semnaturi. Ce repede a trecut timpul!
Da Kiti, asa stiu si eu, acele contractii nedureroase sunt ok. Eu initial ma speriasem de scurgerea aceea gelatinoasa cu putin sange si de aia m-am panicat mai mult. Dupa aia am vazut ca am si cam 10 contractii pe ora. Nu stiu daca e mult sau putin, doctorul zicea ca sunt ok atata timp cat nu sunt multe pentru ca pot declansa o nastere prematura.
Acum, vorbind si cu alte mamici care au zis ca au avut contractii m-am mai linistit. Acele scurgeri ma tin inca cu nervii in pioneze
Voi stiti ceva despre ele, cat sunt de ok sau nu?
24+ cu un carucior multicolor :)
cori_mic spune:
Pai cu totul a fost 1500 euro, mi se pare ok ca pret avand in vedere ca cea aleasa din romania initial de la baby design era cam 1300 dar nici saltea nu ne dadeau...
Cori
27+ cu
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n hehe, azi am schimbat semnatura, am mai crescut putin ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+Minunea noastra |
BUNA DIMINEATA BURTICI

Felicitari pentru noua semnatura

sa o tineti asa pana la 40Burtica de
30 +
clary spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui pianna
clary, adica se poate sa nu primesc de la 29? Eu nu mai inteleg, nu e stabilit prin lege? ![]() *********** 23+ cu ![]() |
Prin lege ,se lasa la mana medicului de familie data la care intri in prenatal.Daca faci cezariana te baga si de 28 de saptamani implinite dar daca nasti normal ,medicul mai lasa cateva zile pentru cazul in care nu nasti fix la 40 de saptamani,ca sa ai asigurate cele 42 de zile dupa nastere.Eu ,intru joi in prenatal ,la aproape 31 implinite.Puteam sa intru de saptamana trecuta dar trebuia sa fac doua drumuri ca-mi dadea unul pana la 1 iulie si dupa aia inca unul de la 1 iulie pana la 31..asa ma preferat sa mai vin cateva zile la munca si sa intru de la 1 iulie.
30+
Bianca Gabriela
cori_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Felicitari fetele pentru semnaturi. Ce repede a trecut timpul! ![]() Da Kiti, asa stiu si eu, acele contractii nedureroase sunt ok. Eu initial ma speriasem de scurgerea aceea gelatinoasa cu putin sange si de aia m-am panicat mai mult. Dupa aia am vazut ca am si cam 10 contractii pe ora. Nu stiu daca e mult sau putin, doctorul zicea ca sunt ok atata timp cat nu sunt multe pentru ca pot declansa o nastere prematura. Acum, vorbind si cu alte mamici care au zis ca au avut contractii m-am mai linistit. Acele scurgeri ma tin inca cu nervii in pioneze ![]() Voi stiti ceva despre ele, cat sunt de ok sau nu? 24+ cu un carucior multicolor :) |
Andreea, dar ai fost la spital sau ai vb cu doactorul la telefon? Nu vreau sa te sperii dar contractiile normale- cele Braxton trebuie sa fie sub 4 pe ora, chiar daca sunt nedureroase. Si mi-e teama ca ceea ce ai eliminat tu sa nu fie dopul gelatinos. Stii ce zic eu? Sa mergi si la alt doctor dc al tau te-a lasat fara tratament. Eu cred ca atunci cand e vorba de bebe trebuie sa suflii si in iaurt ...

Cori
27+ cu
alexuza spune:
Mie mi-a zis MF ca pot intra de la 7 luni si 10 zile ,dar ca sa nu fac 2 drumuri (de fapt sotul
) am zis sa intru de la 1 iulie
Burtica de
30 +

. Este aceasta http://
cu Raisa Nicoleta