Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Iar am un capitol de recuperat Ce harnice sunteti!!!
Azi am umblat brambura sa imi completez tinuta pentru nunta prietenei mele si acum sunt multumita de rezultat. Sper sa nu ma ingras pana sambata foarte mult si sa nu mai incap in rochie
Mi-am luat azi tensiunea 12/8 si pulsul 109. E mult in comparatie cu acum o luna cand aveam tensiunea 9/6. UFFFF.
Am avut o "revelatie"; de fapt o am de ceva vreme - cred ca nu i se va potrivi fetitei numele pe care i l-am ales. Am discutat cu sotul meu si avem un "plan de rezerva". Cred ca vom astepta sa se nasca si vom hotari din cele 2 nume cel care i se potriveste.
Si am schimbat azi si semnatura...Crestem

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Felicitari pt grasunelul sanatos, Cris!
Scosul sarii din alimentatie are legatura cu retentia de apa, si eventual tensiunea, nu cu,, colul tau scurt, nu?
Ai grija de tine!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
exact. dr pleaca in august in concediu si a zis ca mai bine scot sarea de tot sa evit prob de tensiune si retentia mare de lichide. sa nu fie probleme, sa stea si dansa linistita in concediu

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

asta e melodia pe care bebi mic danseaza de fiecare data cand o ascult

-----

Mami de roza + 27 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor
Eu am o stare tare nasoala astazi , ma simt tare obosita deprimata ,tot tacamul
Nike pana la urma cat va fi indemnizatia noastra ca din pfa vad ca nu are rost sa imi fac calcul, parca nu mai renteaza ,16% impozit + 16.5% alte dari

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 24s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Nu-mi place canicula dar nici sa ploua in continuu de o saptamana nu-i chiar pe gustul meu.
Sper sa se indrepte vremea pana plec in concediu, sa ma bucur de plimbari lungi si aer curat..nu de noroaie..

Klarisse graviduta 25+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Trece valul de frig si de la inceputul lui iulie vin din nou caldurile. Asa ca nu mai ai mult de asteptat!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Lora
Chichi - m-am uitat si eu pe poze - chiar seamana cu tine grasunelul. Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut bebeii.

A..si m-am trezit si eu - cum a ramas cu indemnizatia pentru cresterea copilului? Au modificat astia?

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

Kiti! Si la tine sa fie la fel. Se intampla un fenomen ciudat, voi fetelor sunteti singurele care spun ca seamana cu mine, in rest familia, prietenii toti zic ca e 100% sotul! Sa ne ajute DD sa fim sanatosi si sa ajungem cu bine la capat!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna seara!!!

Dragi mamici cu experienta si viitoare mamaici bine informate, am nevoie de sfatul vostru! In principiu ne-am hotarat la un patut pt bebe, dar dilema mea este ce fel de saltea sa cumpar? Din spuma, cu arcuri, mai moale, mai tare? Please helllllllpppppppppp!!!!

Va pup pe toate si va doresc o noapte f buna!

29+

Mergi la inceput

Buburuzule din ce-am citit eu cele mai bune sunt cele din fibre naturale gen cocos, nush ce alge... Noi vom lua sigur de cocos.

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Bine v-am regasit burtici!

Eu nu am fost prea activa in ultimele zile desi v-am citit. M-a cam intors pe dos povestea carolei,nu pot sa-mi inchipui cat de greu trrebuie sa-i fie.

Eu aveam azi programare la medic, dar s-a amanat pe maine din cauza unei nasteri. Sunt nerabdatoare sa merg ca nu am mai fost din saptamana 18, sunt curioasa sa vad daca a crescut pitica si sa ma lamuresc ce si cum e cu lungimea colului. La ultima masurare aveam 27-28 mm dar medicul nu mi-a dat de inteles ca trebuie sa ma menajez. Acum cand o aud pe bebecris, care are aceleasi "dimensiuni", ca trebuie sa aiba grija parca incep sa ma panichez. Cred ca o sa-l bolunzesc maine pe dr.

22+ cu

Mergi la inceput

Pianna multa bafta maine la eco. Sa vii cu vesti si pozici frumoase tare! Fetele astea cred c-au plecat impreuna, ca niciuna n-a mai aparut online!

Cristina 25+

Mergi la inceput