Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

iony tu asa valoare mare ai la 4 sapt?? ca si mandreac are tot 4 sapt si are valoare mult mai mica.de ce este asa?
cred ca difera si de laboratoare.

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

alina si eu am un somn....
abia astept sa stau acasa sa ma pot odihni cand vreau.
happiness asa este, mai este cale lunga pana la 40 de saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

iony tu asa valoare mare ai la 4 sapt?? ca si mandreac are tot 4 sapt si are valoare mult mai mica.de ce este asa?
cred ca difera si de laboratoare.

Roxy nu cred ca are vreo legatura tipul de laborator, e foarte posibil sa aiba 2 bebelusi in burtica sau sa fie sarcina mai mare de 4 saptamani!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna fetelor.
Eu sunt o viitoare mamica de la Odiseea "Delfinasi de iulie august 2010" si vreau sa va doresc o odisee frumoasa,sarcini usoare,fara greturile alea oribile si bebei sanatosi si frumosi.
E cea mai frumoasa perioada acum,sa va bucurati de ea la maxim alaturi de parteneri.
Cand vad la semnaturi cate saptamani aveti ma apuca emotiile,eu am descoperit sarcina la 6 sapt
Va pup pe toate burticute!!!

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cristina bine ai venit printre noi!!! sarcina usoara si frumoasa!!!

happy sa completezi si la tine DN si sa il treci si pe pustiulica sa ii putem ura la multi ani de ziua lui! iasmi a mea e tare incantata de bb din burtica....intr-o zi m a intrebat daca bb are si jucarioare in burtik???!!! si spune la toata lumea ca bb tre sa pape sa creasca mare sa il scoata nenea dr din burtik..

vineri la 15.30 am programare la dr!!!!!!!!

iony felicitari pt valoarea hcg. unde in ro vii??

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor nu stiu ce pot face , de o saptamana am ochii rosii inauntru (cu firicele) unul mai tare deca celalalt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Andreea stai linistita ca si eu stare de nervozitate, ma enervau toti din troleu ca se inghesuie, ca stau jos si eu n-am loc, ma enervau chiar si oamenii de pe starda pentru diferite motive, asa ca e normal de la furtuna hormonala sa ai stari ciudate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

cristina_ph, bine ai venit. Sarcina usoara!

_

Am facut su eu azi testul beta HCG. Valoarea e de 420. Maine am 4 saptamani de la UM si-ar fi vreo 17 zile de la ovulatie. E ok valoarea? O sa mai repet testul peste 3 zile.

Mi-am facut programare la doctor peste 2 saptamani, la 6 saptamani.

De valoarea mea beta ce ziceti?

Alina

Mergi la inceput

copiloi valoarea este frumoasa, cred ca la 4 sapt este normala pt un singur bebe.daca iony la 4 sapt are peste 900 are clar gemeni. vezi ca peste 2 zile trebuie repetata nu peste 3.
bb_yasmi poate te-a tras curentul.
la toate burticutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

fetelor nu stiu ce pot face , de o saptamana am ochii rosii inauntru (cu firicele) unul mai tare deca celalalt....

Yasmi ai incercat Visine sau alte picaturi? Poate stai in curent sau stiu eu, dar pune niste picaturi nu mai sta asa!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput