Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (1)
Raspunsuri - Pagina 4

mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi andreea care liniste mami??? suntem doar 7 burticute de toate!! Iony esti bine??? bulina mica, sigur ca te primim la noi. imi cer scuze tot am vrut sa iti scriu dar am uitat... ![]() va poop mamica fericita de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7 burtici, dar 7 burtici voioase vreau sa vad.
Yasmi tu la ce medic te duci?
Andreea B.

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

bb_yasmi spune:
andreea eu nu stau in bucuresti
mamica fericita de 2+ si
5+
AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!

mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi andreea eu nu stau in bucuresti ![]() mamica fericita de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Noapte buna dragele mele! Somn usor tuturor!
Andreea B.

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

bb_yasmi spune:
pai atat doar andreea??
mamica fericita de 2+ si
5+

Happiness_4_us spune:
Hop si eu acum, tocmai ce am culcat prichindelul.
Si la mine greata si o stare de nestare, de fapt, o stare de lesin, sfarseala, ceva de genul asta.
Pana acum am luat Pregnacare + Acid folic, de maine trec doar la acid folic, ca am eu o vaga banuiala, ca de la Pregnacare mi-e starea asta.
Andreea, eu am nascut prima data aici dar la sarcina asta planuiesc sa nasc la Euroclinic cu dr Emel Nuraltay. Cumnata mea a nascut de 2 ori la Elias cu dr. Tutunaru si a fost foarte multumita de el.
Somn usor burtici!

bb_yasmi spune:
happy, ai fetita sau baietel??cati ani ai? buburuza noastra e in seara asta la buni,....:))
buburuzza mea e tare uncantata ca are mami bebica in burtik.
mamica fericita de 2+ si
5+

bb_yasmi spune:
buna dimi
mie mie rau......
voi cum sunteti??
mamica fericita de 2+ si
5+

roxy_s spune:
neata burtici
bb_yasmi eu azi m-am trezit foate bine, chiar nu mi-e somn deloc, am energie, am pofta de mancare, sanii ma jeneaza si ma mananca putin dar atat. sa vedem mai traziu.
happi tu cate sapt ai?
mandreac cand o sa fi nasica? cum te simti? este bine ca n-ai greturi, este posibil sa apara mai tarziu sau sa nu apara deloc.
iony unde umblii? burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata5+

cristina_ph spune:
Buna burtici,
Ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Ma numesc Cristina,sunt din Ploiesti,am un baietel de 1 an si 7 luni si sunt mandra posesoare a unei burtici de 5 saptamani.
Pot sa spun ca ma simt excelent,nu am greturi si sper sa nu am nici de acum incolo....
Va doresc sarcini usoare!!!!
mamica lui Andrei si 5+