Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Diana, zici ca durerile nu te lasa. Poate ne confruntam mandoua cu aceiasi problema. Fetelor, eu chiar nu cred ca-s contractii, contractiile mai vin si pleaca, iar eu de sambata am o durere permanenta de mijloc, ca si cum ma taie cu un cutit. Nu mai stiu, or fi si ceva contractii, printre multe altele, dar eu nu le simt. Ieri toata ziua, constant m-a durut uterul. Si eu am avut bufeuri si transpiratie rece, dar doar de cateva ori.
In fine, e groaznic sa stai la pat. JoAnn, este o eroina,sa stea la pat de 2 luni.

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

stai linistita gabriella ca nu te las singura, vin din urma cu forte proaspete

18+

Si pe mine, cui ma lasati?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

eu nu am dureri de lunga durata... daca iau un no-spa in maxim doua-trei ore trec... azi de exemplu nu am avut dureri de burta, Doamne ajuta... ca nu s-a terminat inca ziua!
pe mine ma sperie starile de ameteala cu lesin si transpiratiile reci... pentru prima data astea nu m-au lasat inca de dimineata... o tin numai intr-un dus rece!!!

18+

Mergi la inceput

Ai ma fetelor, ca facem un club de lesinate. Eu ma plangeam de multisor pe forum cu starile de lesin, de credeam ca sunt singura. Umblu cu biletel in geanta, sa-mi contacteze sotul, in caz de ceva. Ieri cand am ajus la urgenta la spital cu durerile de burta, ma luase si lesinul. Acum m-am obisnuit putin cu el. Pe mine ma ia lesinul si cand stau intinsa pe spate, asa ca ecografiile au devenit chin, atat pt mine, cat si pt bebe.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si eu azi am avut o stare de lesin de toata frumuseteaaaaaa...eram la masa si stateam jos si parca ma luase toate ametelile....a trebuit sa ma intind putin pe coltar ca nu mai puteam....offfff...vai de noi

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

da...pana la urma nu mai merg azi la eco, ramane pt joi la ora 18...
pana atunci nu imi ramane decat sa imi pun pofta in cui
speram sa primesc liber la ceva plimbarici
eu stari de rau nu prea am, mai rau e ca intr'o noapte era sa cad in baie , peste cada, asa rau am ametit...

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

joann tu de ce stai in pat? tot din cauza colului?? pupiceiiii

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

anymona, tu ce analize ai facut? apui ca ti-au iesit bine toate analizele...

eu intru imediat in clubul lesinatelor... sunt pe pozitie!!!

18+

Mergi la inceput

Acum, citindu-va pe voi, m-a luat ameteala, daca tot vorbim de ameteli....
Eu de vreo 2-3 sapt, nu prea mananc, am pofta de mancare, dar nu prea mananc.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

nu m-am lasat si am cautat valorile de referinta ptr TT.sper sa va fie si voua folositoare si sa nu treceti prin ce trec eu.Iata-le:

valorile de referinta sunt urmatoarele:

Estriol - 1-4.4
HCG - 9000-70000
AFP - 13-60

revenind la mine,valorile sunt:
Estriol 3,53,
HCG - 29 003
AFP 18

intrebare:cum de au ajuns la rezultatele date daca eu ma incadrez in aceste valori?

Gabriela
16+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Vezi ca si valorile sunt normale? De unde or fi scos astia rezultatele, frate, iti vine sa le dai numai in cap, sa se trezeasca, sperie oamenii gedeaba...

15+

Mergi la inceput