Amigdalita, cum scapam de durerea in gat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Hexoral chiar are gust rau.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Tantum verde spray. La noi functioneaza de minune. Baietii mei numai cand vad tubul deja casca gura, chiar nu am probleme cand trebuie sa le dau.

Eni de (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Liliana eu le dau la ai mei cand au rosu in gat sirop de brad sau patlagina facut de mine( se gaseste la plafar ) .

Multa sanatate .

Adela mami de Adrian Stefan (23.07.2009) si Maria Luiza (18.06.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Multumesc de raspunsuri!
Am cumparat Tantum verde. Nu i-am dat inca, trebuia sa manance si stiu ca nu trebuie sa inghita nimic dupa ce se da cu spray o ora parca, n-am citit inca prospectul. Acum doarme, dar cand se trezeste ii dau.
ivanoiuadela9 mersi, dupa nani mergem sa luam si noi sa fie in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Homeogene poate fi dizolvat in putina apa si apoi dat cu lingurita cate un pic. Se foloseste cana si lingurita din plastic, nu metal.

Mergi la inceput

I-am dat cu spray baietelului.Nu prea a vrut, a protestat, dar m-am miscat repede.Parca deja se vede ameliorarea.A mancat si-a baut fara sa mai planga cand inghite.
Darria, mutumesc de informatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

si noi am folosit cu succes Tantum Verde. si Homeogene diluat in putina apa e ok.
sanatate!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Offf, Doamne! Si noi am trecut saptamana trecut printr-o amigdalita, si exact asa cum spui si tu - gat foare dureros. Nu putea manca nimic pentru ca o durea cand inghitea. Chiar si noaptea se trezea din somn ca trebuia sa inghita si imi spunea plangand ca o doare... Of!
Am dat cu Tantum Verde, si i-am dat sa suga Homeogene (zicea ca-s bobo ). Durerea s-a ameliorat dupa vreo 4 zile de antibiotic, dar a fost cumplita. Mai exista in spray cu lidocaina special pentru astfel de dureri de amigdalita, nu mai stiu exact cum se cheama, dar din pacate este pentru copilasi peste 3 ani.
Sanatate multa va doresc!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Sunt foarte supararta.Am fost la medic la control si a rugat-o pe asistenta sa-l tina pe baietel si mi-a aratat ce era in gatul lui.M-am speriat: rosu ca focul tot gatul , arata ca o rana vie... abia acum am inteles de ce saracul nu vroia sa manance mai nimik , si la fel ca fetita ta,Kya,se trezea noaptea plangand...L-a trecut pe axetyne, injectabil, alt chin pentru el cu pus branula si cu mers la spital o data la 8 ore... uffff.. parca nu se mai termina...
Vroiam sa va intreb daca ati dat vreodata copiilor Zinnat la varsta baietelului meu(un an si 10 luni)catri ml vi s-au recomandat.Eu i-am dat 2,5 ml si vreu sa stiu daca nu cumva a fost doza prea mica ... nu ma pricep ca nu i-am mai dat acest antibiotioc pana acum

Mergi la inceput