Gravidutze si mamici de Cluj - 162

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Ilinka,Centrul medical Motilor,Calea Motilor nr.35 (in curte), ap.2
0364 - 101.703 Il recomand pe Prof Hancu sau Dr Simu Amandoi deosebiti

mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Fetelor imi spuneti va rog daca voi ati facut ceva cursuri pentru gravidutze sau ceva gimnastica? am auzit de providence de pe Titulescu dar nu stiu pe nimeni care a fost. Nu stiti se plateste? Multumesc mult pentru ajutor

17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare gasca

se pare ca bolile nu ne feresc , Dragos s-a racit , of Doamne, joi mergem sa ii socata firele

adriana
ce faci la Brasov???ceva specializare???

alex

andreeacand ne pui poze cu amandoi barbatei
ce bine ca la acceptat pe Filip

oana bien ai venit
felicitari pt burtica, sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara
unde vei naste???cu cine ?unde locuiesti??

gabyvoi cf???pe unde sunteti???

cine mai stie ceva de meli????

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Dulcineea, multumesc mult de tot. De prof. Hancu auzisem si eu numai lucruri bune dar o confirmare in plus nu strica.
Ukume, la Centrul Medical Unirea pe str. Pasteur se organizeaza gratuit scoala mamei, la care se discuta saptamanal diferite teme despre sarcina si bebelusi, si din cate stiu incepe o noua serie chiar saptamana asta. Cel mai bine ar fi sa suni la 0725-268268 si sa te interesezi exact ce si cum...eu am participat la cateva cursuri si a fost interesant.

Ilinca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Oare MEli ce face?

Noi avem emotii saptamina asta, vineri e programat Patrick la operatie de polipi si de micsorare de amidale... si are otita seroasa, asta toate legate una de alta. Sper sa fie bine, joi i se fac analize, vineri dimineata il ducem la spital si la ora 1, il luam acasa. Sper sa decurga atit de ordonat lucrurile! La dr Mihut.

O perla de-a lui:
Vede 2 melci lipiti unul de altu, eu ii zic ca se pupa, iar Patrick: hai sa ii ducem acolo la biserica, sa se casatoreasca!
Cred ca se face popa, de nici melcii nu mai au voie sa se pupe daca nu sunt casatoriti!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ioana, sper sa treceti cu bine peste operatie!
dar cate amigdalite a avut anul asta de a hotarat ca trebuie facuta operatia? Si stefan respira greu, dar el amigdalita nu a facut. doar laringite, bronsita, faringita, din astea..

Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata dragele mele,

Ilinca multumesc mult de raspuns. Voi suna astazi sa ma interesez. Am vazut ca tu sti in saptamana 39. esti pe ultima suta de metri.....Cum te simti? ai emotii?? unde vei naste?

Elenutza multumesc mult de primire . Eu merg la doctorul Zbarciu si as vrea sa nasc la Stanca. Noi locuim in Gheorgheni vis a vis de Iulius Mall. O zona foarte frumoasa dupa parerea mea. Abia astept sa se nasca copilasul nostru sa il duc toata ziua in parc caci avem foarte multe parcuri in zona.

17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Avem pui mic de Meli!!!!!!!!!!!!!!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si acum buna dimineata si ma scuzati dar m-am emotionat

S-a intamplat azi noapte, iata mesajul lui Meli:

Am nascut azi noapte, a fost horror, am ajuns iar la chiuretaj din cauza sinechiei, dar sper ca mergem inspre bine, are 2,600 kg, pup

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Felicitari Meli!!!Sa va traiasca,sa fie sanatos si sa creasca mare!!!
Nu e asa mic,Bea a avut 2700.Ce m-am emotionat.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput