Gravidutze si mamici de Cluj - 162

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

SALUTARE DRAGELOR!

MULTUMIM DE COMPLIMENTE... BB FILIP E UN PAPAICOS DIN CALE AFARA...MA SEACA EFECTIV... NU STIU CE MAI PAPA PANA LA FINALUL ZILEI... sper sa echlibram cat de curand balanta cerere oferta, altfle trebuie sa apelam si la supliment si tare n-as vrea... pana una alta eu bag ceaiuri la greu, de ieri si Galafor...acu sa vedem...

noaptea e cumintel...papa si doarme...ziua mai sta si treaz, zambeste, se uita in jur f curios...are asa o mutrita ... eu ii zic ca e ca un calugar tibetan...si e f serios de parca tot timpul mediteaza ...

Eric s-a adaptat usor si frumos...il mangaie, il prinde de picioruse si de manute... ieri il plimba pe Filip cu caruciorul prin casa si-i canta nani, nani, puiul mamii... am crezut ca-l mananc...

e totul ok deocamdata...astept sa iesim si afara...

apropo, cand ar trebui sa chem preotul? daca ies in curtea blocului la plimbare e mare bai?

va pup! weekend fain!

Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus
Tu fetelor iar am ajuns cu alex la urgente. am fost joi cu ea la medicul de familie ca ii iesisera niste afte in gurita. mi-a zis s-o dau cu bicarbonat si ceai de musetel si cu gengigel ceva calciu si biotics. cand am ajuns cu ea acasa m-am uitat la gurita ei si era plina de punctulete albe. si la medic nu avea decat 4 afte acum dimineata s-a lovit la manuta si cand plangea am vazut ca e plina de punctulete albe de la gingie pana la cerul gurii saracuta mananca cu greu si tot cu degetelul in gurita e. am fost la urgente si a zis ca are stomatita aftoasa. mi-a dat asa: un preparat cu glicerina boraxata si nistatin (asta nu mi-l face nimeni ca e sambata ), prednison arena adica ceva cortizon , cpmplex de calciu si vit B, refflor pt flora(am biotics si voi continua cu el) si ibalgin.
Asa ca acum sunt tot printre medicamente. mi-am facut un orar ca din cap nu tin minte cand trebuie sa i le dau
Copilasii vostri au avut asa ceva? cum i-ati tratat?
Elena pupici lui Dragos sa se faca bine. Copii astia nu stau locului o clipa eu am pus-o ieri pe alex in premergator ca aveam ceva de lucru la bucatarie si voiam sa stau linistita ca nu se loveste iar de ceva. vezi sa nu! mama ce plangea. nu ii place. ea vrea pe jos sa umble prin toata casa ma bucur ca nu ii place in premergator. nu voiam sa o pun, dar ma gandeam sa il folosesc doar in caz de urgenta
Adriana ce faci la Brasov? pupici Alexiei
Ioana bine ai venit succes cu bebeloiu
Va pup. uichend placut
Ooooooooooo si vestea cea mai veste ieri a zis MAMAAAAAAAAAAAAAAA iuhuuuuuuuuu tanananaaaaaaaaaa
gata

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, eu stiu ca la 8 zile se cheama preotul. si apoi eu as iesi.

Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 11 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, eu stiu ca la 8 zile se cheama preotul. si apoi eu as iesi.

AU MAI RAMAS 11 zile de dans in burtica

aha...pai noi azi avem 9 zile...in plus, acu in weekend nu stiu daca vine...cred ca o las pe sapt viitoare...sa vina mama sa paota sa stea cu Eric si Filip...ca altfel...la cat e de curios,o sa ajunga Eric sub patrafirul preotului...

Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ALINA nu stiu ce sfat sa ti dau ,nu am avut probleme de genul acesta cu Tiadris
sanatate multa
ANDREEA ce bine ca l a acceptat Eric asa de usor pe mititel

sa aveti o sambata superba , eu ma pregatesc de nunta

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ALINA felicitari pt primul cuvintel

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

iar ai nunta, Alex? :)
si noi am avut si in 30 mai (asta era in Arad, de noapte), mai avem in 10 iulie..dar am trimis doar banii, ca nu m-am simtit in stare sa ma duc.
in rest, din ce in ce mai greu cu burtoiul..colul e deschis deja, deci sa asteptam ori durerile, ori fisurarile de membrane.

AU MAI RAMAS 10 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alina, a avut P stomatita afoasa, i-a dat glicerina cu nistat, atit. Era in combinatia si cu git rosu. Am avut noroc ca P nu se plingea de durere, dar cred ca il dureau, ca era plin. Au trecum destul de repede.

Ioana 2005, bine ai venit!

Si eu am fost la nunta, la City Plaza, tare elengant!

Va pupaaam

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

tu fetelor, n-am stiut ca e asa de greu sa gasesti duminica la pranz un restaurant care sa serveasca ciorba si felul 2...
am iesit azi asa, in formula de 3...am mancat la Sinaia pana la urma,ca vroiam ceva sa fie si cu terasa,insa nu ne-am orientat prea bine, ca Stefan tot in strada mi-era..am avut ce fugi dupa el si implicit sa imi fac nervi
cam marisoara nota de plata..sau n-am mai fost noi de mult si nu mai stim preturile

AU MAI RAMAS 9 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

salut
alex e deja mai bine. chiar de sambata de la prima utilizare a medicamentelor s-a observat o imbunatatire. sambata dupa-masa deja manca mai bine. acuma mananca foarte bine. ma bucur pentru ca de vreo luna tare rau manca, se vede ca a si slabit putin acuma e drept ca e si energica, nu sta locului o clipa
Alex alex a zis deja si tata, ala a fost primul inainte sa zica mama a zis nana si dupa cateva incercari a iesit mama of cors ca m-am emotionat acuma cand ies din camera incepe sa se smiorcaie si zice mamamama
Ma duc sa ii pregatesc papa, inca nu s-a trezit dar am eu o presimtire

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 05.07.2010-65 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput