Gravidutze si mamici de Cluj - 162

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata,neata !
Haideti la o cafea fierbinte !
Paula,tot in formula 2 in 1 ?

mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Sa va zic de noi Nu prea am timp de scris ,va citesc dar mai greu raspund Si uneori nu am nimic de zis Andrei imi ocupa tot timpul,nu pot pleca de langa el,vrea tot mai multa atentie Trebuie sa ma ocup de el,sa-i fac jocuri Cand doarme mai fac ceva si eu prin casa Doarme f putin asa ca nu apuc sa fac prea multe M-am saturat sa pap sandwichuri Seara pic de oboseala Imi tremura picioarele E greu pt mine ca nu ma ajuta nimeni Si mai greu ca mama e in camera cealalta si toata ziuz doarme si bea in loc sa ma ajute Nici vasul in care mananca nu si-l spala Mai bine nu ziceam asta ...In fine
Andrei cu kk ...Am reusit sa mergem la spital cu 4 probe Au fost negative Fisura anala nu pare sa fie...Acum introduc iar fructele si apoi laptele in alimentatia mea Am papat zilele astea fructe si am observat ca face mai des kk si cu mucus mult Daca nu i-as da pireul de la ora 10 cred ca ar aparea mai mult si cu sange (v-am zis ca papam pireu ? de morcov si orez De la Bessau ca al lui mami nu ne place)Eu cred ca e de la fructe ...si atunci nu au ce sa-i dea Si cand o sa incepem cu fructele ce o sa facem ?Tot intr-o diaree o sa o tinem ?Concluzia e ca nimeni nu stie
Alaltaieri am avut un soc Ne-am dus sa facem vaccinul de 4 luni(restant)si cand mi-a zis 170 am cazut jos(la figurat)Cica nu mai sunt vaccinuri de stat de 3 luni O prietena saptamana trecuta l-a facut gratis La alt medic Cum se poate asta ?zUN medic are gratuit si unul nu Mi-a venit sa mor de nervi Am plans Si luna viitoare in jur de 270 ne costa De unde ? Nu stiu ...Si iar am ajuns la concluzia mea Sunt prea saraca sa am un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dulcineea imi pere rau de Andrei...La un homeopat ai fost???Sa vezi ce zice si el.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Ne tot gandim si tot razgandim Vrem o chirie Cum o platim ? Ca sotul nu are serviciu stabil Si acum sunt platite f prost amenajarile interioare Nicicum nu e bineAsa ca stam aici si rabdam sacandaluri si alte cele
Sunt fericita ca am copil sanatos(sper)si imi aduce multe bucurii Si restul ...deageaba plang ca nu rezolv nimic Mai bine nu am sperante ca va fi Mergem inainte

Mergi la inceput

Nu am fost M-am gandit...dar dr lui pediatru are si competenta in homeopatie So..cred ca ne spunea ceva Sau nu ? Nu stiu Sa mai cer o parere ? Am auzit o dr Camelia Romintan homeopat pediatru E si aproape Aici langa noi Sa vad ...Poate ii facem o vizita

Mergi la inceput

Duminica se casatoreste fratele sotului Eu stau acasa cu AndreiMor de ciuda Nu am ce face cu el Cu cine il lasa Si tare as merita o distractie (zic eu )Ca altceva in afara de Andrei si casa nu mai stiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Duminica se casatoreste fratele sotului Eu stau acasa cu AndreiMor de ciuda Nu am ce face cu el Cu cine il lasa Si tare as merita o distractie (zic eu )Ca altceva in afara de Andrei si casa nu mai stiu

Dr Nitu e buna.Dar daca ai mai paroape pe altcineva,poti merge.
Cat despre nunta,eu cred ca poti merge putin cu Andrei,sigur se va gasi ceva matusa sa-l plimbe pe acolo sau sa-l tina in brate.Si mai respiri si tu.

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Aaa,si eu merg la o nunta duminica.Unde face???

Mergi la inceput

dr Nitu ? unde are cabinet ?
La Talisman in Zorilor Pai sotul a zis sa nu cumva sa-l duc ca sar toti pe el Si are dreptate Si Andrei e obisnuit numai cu mine si tatal lui Nu prea vrea la straini Asa plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Simina, da ..aceeasi formula..:) ai vazut ce baiet dezinhibat am? dc il lasam va arata tot ce are
hai ca poate in curand iti vine si tie indemnizatia..poate face cumva si sotul tau sa isi gaseasca ceva stabil, in orice domeniu..nu stiu..
dupa ce mai creste un pic Andrei poate gasesti sa faci ceva, part time...seara...cateva ore..nu stiu, orice, numa bani sa fie.

chiar vroiam sa intreb si eu mamicile cu bebelusi- Gabi, Andreea, Ioana (de Sara) ce vaccin faceti acum?
eu lui Stefan i-am facut infanrix, nu a avut niciun efect secundar niciodata, tare bine i-a priit.
e mai buna acum formula de la dr de fam.? nici nu stiu..Sotul zice sa ii facem si lui Mihai tot infanrixul..uff..e f scump..e vreo 4 mil..dar pana la urma sunt doar 4 doze...
si tre sa ma hotarasc cu ce incep.

Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4 zile de dans in burtica

Mergi la inceput