--> --> -->

Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am dus-o pe irisuca la tren... nici n+a prea dormit de emotie azinoapte.
a adormit greu, vorbea intr-una de cat de fericita e...

de dimineata nu-si mai incapea in pene la gara, iar cand a vazut "ce frumos e trenul" nu mai stia incotro sa se uite. fata descurcareata, a prins loc la geam .
http://media8.dropshots.com/photos/92108/20100704/b_140936.jpg

iar eu... nu mi-e foame, nu mi-e somn... si e acolo "ceva" ce nu-i la locul lui. imi spun insa c-o sa fie bine.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cristina, ai fata mare deja! Osafiebine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,

Te cred ca ai emotii Cristina cu plecarea fetei, cu asa fata descurcareata cum sa nu fie totul ok? Eu una sunt mai panicoasa si sincer nu as fi avut curajul sa o las,dar a mea nici nu cred ca s/ar fi dus fara mine sau tati prin preajma.

Andreea e spre bine..ieri a mai facut febra ,dar asa pana in 38.2..azi vad ca pana acum nu are deloc...sa vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen! Ce fac fetele?

Sper ca plozimea cu febra s-a reparat intre timp! Sanatate multa, oricum!

Maria- ce ma bucur ca ati avut un concediu asa de reusit! Dap, trebe iesit in strainatate de-acu!

CristinaH- hi hi hi ... asa o sa fiu si eu peste 3 saptamani, cu diferenta ca nu pleaca cu trenul ci cu microbuzele de la gradi. O sa fie bine Iris, doar e fetita descurcareata!

Alinus- distrctie faina in Franta! Asteptam pozele!

Lavi e bine, mi-a trimis SMS vesel. Vreau si io cu ei acolo.

Ma duc sa-mi termin cafeau de dimineata.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Catutza, iti eram datoare cu traseul catre Duni - pe care mi-l amintesc vag, dar arata cam asa: Buc-Ruse-Razgrad-Shumen apoi prin munti pana te intersectezi cu strada mare ce vine de la Sofia (A4) direct catre Burgas. Erau indicatoare, deci nu-ti trebuie neaparat GPS. Dar noi am avut harta rutiera a Bulgariei acre ne-a ajutat mult. Mai mult ca GPS-ul, oricum.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

noki, deci o lasi pana la urma . stau cu ochii pe ceas,ma gandesc ca acum sunt la hotel. mi-am promis ca nu sun, are si antrenorul suficienta treaba cu ei decat sa/l stresez cu telefoane.
si sa vad daca o rabda inima pe fi-mea sa desfaca bagajele si sa nu ma sune... i-am zis ca nu are voie decat seara la culcare, dupa ce se spala pe dinti si se imbraca in pijama.

jumatate de rucsacel e papusa ei... cand a vazut ca s-ar putea sa nu incapa s-a pus plans. asa ca pana la urma am indesat-o bine.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cristina, ce mutrisoara satisfacuta are Iris in poza! O sa fie totul bine, ai sa vezi.

Maria-Alexia, ce frumos povestesti de vacanta voastra!!

Coralia, da, mie asa mi se pare ca iti seamana Cristian

Roxi cred ca m-ai sunat intr-o zi dar eram la servici si telefonul imi era pe birou, iar eu in sedinta.

Mergi la inceput

a sunat copilul cum i-am zis. din pat. si la pranz, si acum, si de cate ori ma suna se suie in pat. pentru ca asa a zis mami, sa o sun numai din pat! [citat de la doamna cu care e in camera]

pana acum e incantata, sa vedem cum progreseaza. trenul a facut senzatie, iar muntii a promis ca mi=i deseneaza la intoarcere. mananca asa si-asa, imi spune singurica ce si cum.

si m-a sunat... nu mai stiu nici eu de cate ori!! tare mi-e ca nu=i ajung 800 de minute saptamana asta! dar e bine, macar cand nu stie ceva, ma suna /

meems, era foarte satisfacuta, mai ales ca andrei plangea langa tren ca el nu pleaca.

Cristina

Mergi la inceput

Cristina, i-ai dat mobil cu ea? Stie sa te sune? Coooool!

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

da... m+a sunat azi la 7... sa-mi spuna ca ea s-a trezit. normal ca noi dormeam, dar ea voia cu fra-su. de fapt cred ca de el ii e cel mai dor, ca mereu il cere. pe ta-su il ignora (iar asta turbeaza de-a dreptul )
aseara ne-a sunat din 5 in 5 min, ca-si mai amintea ea ceva sa ne spuna.

si... i-am dat... ultimul jaf de tf functionabil, nici tastele nu se vad. in agenda are un singur numar, si am invatat=o sa apese direct pe "apel", ca doar e singurul numar apelat. nu stie inca numarul pe dinafara... oricum n-are numere pe taste, si daca l-ar sti.

si a invatat imediat, cand e vorba de butoane prind cu o viteza ceva de speriat. dar macar se simte ea bine, ca poate sa vorbeasca cu mine cand vrea. si cred ca e si mai usor de suportat plecarea in felul asta.

Cristina

Mergi la inceput