Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Noki_Lara spune:
Lavi, pleaca lunea asta care vine, la Techirghiol, pana vinerea viitoare.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
maria_alexia spune:
daaa, voi trimiteti copiii in tabere pe x zile, ii lasati in camp-uri... al meu n-a fost in stare sa se desprinda de mine pentru 3 ore, cand l-as fi lasat la un loc de joaca, practic .
Habar n-am cum sa fac, sa-l fortez, sa astept sa-i vina lui cheful... .
lavi02 spune:
Noki, !!!
Ce ma bucur ca te-ai intors back in business si cu forumu' si cu kinderu' !!!
roxisialexia spune:
va multumesc dragelor pentru randurile voastre.
lavi abia asteptam sa revii cu impresii si poze, sa va fie de bine . Astept cu nerabdare pozele.
catalina, tin regim mereu, mai calc pe laturi cu fructele insa in rest sunt foarte stricta.Conform ultimei glicemii nivelul era la 85 ceea ce mi se pare ca este super realizare, si tensiunea s-a normalizat. De fapt suntem ceea ce mancam, foarte multe probleme de sanatate apar datorita unei alimentatii proaste. Eu tin diabetul sub control numai alimentar daca maine as renunta la dieta ar reincepe problemele de sanatate.
IMi pare rau sa aud de problemele lui mihai, sper ca pana la urma sa ii dati de cap.Sanatate multa!
meemsy, ...multi micutei artiste.
maria nu iti face griji v-a sosi si clipa aceea, si ai mei sunt la fel de dependenti.Dar sa stii ca este foarte important si cum se raporteaza parintii la asta, cu cat vor sa controleze mai mult cu atat mai dependent se va simti copilul.
Sanatate multa voua!
madalina succes cu activitatea sportiva
Bic spune:
Meems te rog sa o trimiti pe Rianna de urgenta aici. Smaranda are nevoie de un tuns de vreun an de zile si nu lasa pe nimeni! Poate pe Rianna!
Noi am ajuns iar la lecti de inot. Ma asteapta trei saptamiani de condus de luni pina joi. Am ramas foarte surprinsa ca fii-mea si-a exprimat dorinta de a merge din nou cind si-a vazut colegul de gradinita cu care fusese la sesiunea anteriora ca se duce din nou. Asa ca am sarit in masina si ne-am prezentat la scoala de inot. Fireste ca toate locurile erau ocupate, dar din fericire al treielea copil era o fetita mult mai mica ce nu a vrut sa intre in apa, asa ca ei au renuntat.
cristinamh spune:
maria, va sosi momentul... putintica rabdare.
noki, si fi-mea a intrat in greva inainte de plecare. nu ma voia sa faca nimic. dar, daca ea vrea sa plece, acolo se va descurca.
eu i+am pus hainutele in pungute separate, pe fiecare am scris "sosete", chiloti, trening, etc, sa nu stea sa caute cine o va ajuta sa se imbrace. ca antrenorul a ramas masca, asta e alta problema .
apoi, cand am facut bagajul, a stat langa mine. i'am explicat pentru ce e fiecare, cand sa puna treningul...
in schimb nu i+am pus caciula... si se panicasera ca "raceste"... le-am spus apoi ca noi nici iarna nu ne omoram cu caciula, vara exclus... poate la 2300m
bic, bravo pentru inot. si a mea ar fi vrut, dar abia reusesc sa sustin financiar dansul, inotul e prea mult...
in schimb abia asteapta sa mergem la mare, sa intre ca sirenele pe la fund.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
meems spune:
Bic, poate atunci punem de-o-ntalnire
Si noi am fost ieri la prima lectie de inot. A fost ok, nu am fost impresionata cu antrenorul, un copilandru care dardaia de frig pe langa copii in apa. Astazi sarim lectia ca e mult prea frig afara, si daca ieri a fost rece apa, astazi e si mai si. Rianna a fost ok, nu foarte incantata, dar nici nu a fazut fitze. A repetat tot ce i s-a spus, mai putin bagatul capului sub apa. "Mami, aia nu ma place!" Sa vedem cum progresam. Vreau doar sa prinda un pic de curaj.
Pe de alta parte, ne tinem regular de patinaj si tenis. Patinajul ii place mai mult, se descurca singura de ceva vreme. La tenis se plictiseste destul de repede, dar o tine taica-sau antrenata in joc.
meems spune:
Tot eu... Na, ca pana la urma ne-am dus la inot, si bine-am facut! N-a fost nici asa frig cum am crezut, iar Rianna si-a dat drumul nemaipomenit, progres mare fata de ziua de ieri, plus ca acuma nu mai poate de-ncantata ca toata lumea o lauda
Lavi, mersi ca m-ai linistit, deci suntem "in grafic" cu dezvoltarea/emanciparea/manuirea foarfecelor...
lavi02 spune:
Dragelor, din pacate nici azi poze, sunt putin in intarziere. Sa vedem diseara, desi mergem la o nunta sambata anuntata de mult dar mirii vor neaparat sa ne dea si invitatie si in acest scop iesim diseara la o terasa.
CristinaMH multumesc de sugestie cu scrisul, dar nu-s eu prea talentata la litere. Ma pricep mai mult la citit :)
Bic, Meems bravo pt inot!
Din pacate eu nu pot sa ma bag la programe de-astea pentru ca vara asta de ex stau cand la mine cand la soacra. Cam alambicat programul nostru.
Roxi bravo pt glicemie si regim!!!
Meems
Camelia cum te mai simti, e totul in regula?
Maria cum sunt copiii?
camelia_daniela spune:
Buna!
Lavi, multumesc mult de intrebare, sunt bine! Am fost la control azi dimineata si sunt bine, scap de chiuretaj sau alte interventii... Slava Domnului!
Maria, sanatate multa!
Noki, cum mai e Sarah? S-a linistit? Cat mai e pana se intoarce? Cred ca ti-e dor de ea ...
Roxi, bravo pentru regim si reglarea glicemiei!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!