Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (10)
Raspunsuri - Pagina 15
meems spune:
MADAU,
Cu muuuuulte scuze pentru intarziere...
LA MULTI ANI fericiti!!!
Sper ca ai avut o zi speciala duminica.
Ina869 spune:
Salutari colectiei dragi!
In primul rand ma bucur ca micuta Beatrice este mai bine, am mai tras cu ochiul pe aici si m-am bucurat tare mult sa o vad pe Crissy postind vestea cea buna. Felicitari proaspetei mamici si revenire grabnica acasa cu fata bebelusa mult asteptata!
In al doilea rand va multumesc din suflet de urarile adresate flacaului meu iubit, sinteti niste dragute si scumpe.
Da, Nokisor scump si drag, mi s-a implinit visul + Bobby mi-a adus inapoi vreo zece ani din viata, pe care ii pierdusem cu un an inainte.
Am vazut pozele voastre , asa m-am plimbat si eu in vacante, cu copii frumosi, veseli si parinti fericiti.
Alinusa, felicitari pentru fetitza-cu-coditze! sa ai o sarcina usoara in continuare! wow, ai intrat deja in concediu? cind trebuie sa soseasca micuta voastra?
Feli,Cami , Maria Alexia, Ioana, ma bucur ca v-a priit vacanta!
Feli, ai dat militaria jos din pod, ai rezolvat fitzele? La noi revin destul de des, poate imi dati vreo metoda de potolit un copil foarte independent, cu o personalitate debordanta.
Lavi, vacanta placuta, frumoasa, mi-e dor de postarile tale.
Coralina, spor la treaba cu bucatareala, eu inca imi aduc aminte cu drag de muraturile tale puse in toamna cind eram gravi -:)
Cata , iti doresc sa ajungi la bulgari sa-ti incarci bateriile, saluta Marea Neagra si pentru mine!
Mima , ma bucur ca iti merge bine cu serviciul!
Am admirat o Rianna cocheta si vesela
Cristina, ce curajoasa ai fost s-o lasi pe Irisuca singura, te admir!
stiu ca prima care a spart "gheata" a fost Noki, cind a lasat-o pe Saralina la mare cu gradinita. Eu una n-as lasa-o pe a mea nu de teama ca nu s-ar descurca, ci din cauza reactiilor pe care le-as avea fiindca nu ar fi langa mine.
Maria si Coralina, im pare rau ca puii vostri au fost bolnaviori.
Cami draga , imi pare atit de rau, te imbratisez si iti doresc sa fie bine data viitoare!
haide, ca avem nevoie de o graviduta in colectie care sa preia stafeta de la Alina -:)
Oh, Noki , urita intimplare! imi pare foarte rau ca ati trecut prin asa ceva!
Oare sa aiba legatura cu forumul, cineva care stia -poate- ca esti in concediu si a actionat?
Roxiutz drag, pun capusorul scump lui Matei si iti doresc o schimbare rapida in situatia materiala. Ce faca draga de Alexia?
Bobby este la fel de nazdravan, are semne de "buna purtare" peste tot, ii place sa se arunce/tavaleasca/zdruncine/pocneasca, este un baietel foarte activ si alearga in permanenta, cele mai multe lovituri sint la cap, si eu sint putin speriata.
Mara - pentru un Andu nazdravanel.
Madaule iubit si frumos, La multi ani si din partea noastra, sa fii iubita, fericita si cu zambetul pe buze toata viata.
Mai, atit de mult m-a impresionat moartea Madalinei Manole, de parca ar fi fost sora mea. mi-a parut rau ca o femeie atit de frumoasa, sensibila, talentata, iubita, adorata, nu a fost salvata la timp. mare pacat.
Asa cum am promis mai demult, ma duc sa pun poze in ct. comun.
Va tuk,cu drag,
Ina869 spune:
gata, am pus pozele in ct comun.
Trec atit de repede zilele, imi fac mea culpa fiindca nu apuc sa va scriu, am avut o perioada foarte aglomerata si am tinut-o tot asa.
Noi sintem bine in general, eu sint bucuroasa ca matusa mea ( sora mamei) a venit in vizita si a mai preluat putin din treburile gospodaresti . este prima data de cind am copiii cind primesc un ajutor, si astazi ma gandeam ca, desi nu putem merge in concediu nicaieri anul acesta, am parte de vacanta chiar stind acasa, copiii sint in mediul lor, eu am totul la indemina, ma pot duce pe ici-colo singura, fara gasca dupa mine, imi beau cafeluta in curte inconjurata de rasetele lor, de ciripit de pasarele, de copacii care imi fac umbra, de vecinii care ma saluta, nu am parte de surpize cu servicii care lasa de dorit, cu mancare sub asteptari sau oameni care astepta bacsis ca sa-si faca jobul, deci asta este vacanta in toata regula si ma bucur din suflet ca nu-mi doresc mai mult si sint multumita cu ce am.
I-am dat pe copilasi la inot, mergem de citeva ori pe saptamina, cu Bobby trebuie sa intru si eu in apa fiindca este prea micut, Rachie este la alt nivel si se descurca singurica. Se cam plictiseste pe acasa, tot mereu imi spune ca ii este dor de scoala, de colegi si de invatatoarea ei, matusa mea a invatat-o sa coasa ( mai tineti minte ora de lucru manual ?) , imi face o floricica pe un servetel pe care imi pot pune ceasca de cafea. Bobby s-a invatat rapid cu patul mare, eu ma inarmasem cu rabdare ptr mai multe saptamani, de asta -seara i-am scos din camera si patutul de bebe si l-am pus si pe lapte de 2%, saracul copil, nici nu are timp sa respire , la cite schimbari este supus, dar le face fata cu brio, este un baietel tare adaptabil ( si foarteeee sociabil are priza la toate cucoanele).
Eu am inca un job pe langa firma soatei, din pacate Bobby a fost sacrificat pentru asta, va incepe gradi in toamna fiindca nu voi mai face fata cu cite am pe cap. Imi dau seama ca de fapt, asa este mai bine ptr toata lumea iar el o sa fie fericit ca o sa fie printre copilasi de varsta lui.
Cam astea sint vestile mele, daca nu mai dau un semn curind nu inseamna ca v-am uitat, ci ca nu am timp. Ma gandesc des la voi si la copiii vostri, imi amintesc de timpurile frumoase cind scriam zilnic, mi-e dor de zilele cu greturi si pofte, mi-e dor de stat la taifas despre bebelusi si schimbat scutece, mi-e dor de colectia mea draga in care m-am simtit intotdeauna ca acasa.
va pup, cu dor,
Ina
mara95 spune:
ina, o placere sa iti citesc postarea!
o sa fie bine ptr Bobbita ca incepe gradi.flavi tanjeste deja dupa ea.in schimb ,andru e un mamos ce n-am vazut.se tine dupa mine continuu, DF sa nu fiu in raza lui vizuala...cand plec de acasa si nu il iau, e dezastru.realitatea e ca am stat continuu cu el.
ma bucur ca esti multumita, si eu ma uit in jur si realizez ca am tot ce imi doresc
tragedia madalinei manole m-a dat peste cap teribil, mai ales gandindu-ma la copilas.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
crissy77 spune:
la fete.
De ieri am si eu calculator, mi l-a dat o straina ca sa zic asa, ne cunoastem de pe forum. Si inca o data ma gandesc ca mai degraba te ajuta un strain decat neamurile.
meems, am primit mesajul de la tine. Multumesc din suflet ca va ganditi la noi, chiar m-a emotionat.
Noi suntem bine. Beatrice a implinit ieri 3 saptamani si 1500 g, fapt care a determinat transferarea ei de la terapie intensiva la "copiii cei buni" ca sa o citez pe asistenta (adica la sectia prematuri, adica e de bine).
Eu de bine ce terminasem cu turul spitalelor... duminica trecuta iar le-am vizitat pe doua dintre ele. Ieseam din maternitate, fusesem la fata, si chiar la cativa pasi de usa m-a muscat un catel. Deci in 33 de ani nu am fost muscata de caine, si am trait la tara, la bunici, m-am jucat cu zeci de caini... Am scapat de antirabic, dr. de la infectioase a fost f draguta si mi-a explicat cum sta treaba. Si cum catelul din poveste poposea la 2 case mai la deal de spital, am preferat sa-l urmaresc (daca murea dupa 3 zile insemna ca era turbat) si bine am facut ca am scapat doar cu rana si cu antitetanos. Bineinteles ca iar m-am stors si am aruncat laptele, si asa e f putin... m-a durut sufletul dar asta e.
Acum ma pun in pat ca indata iar plec, desi abia am ajuns. Va pup.
Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
cristinamh spune:
crissy, ce ma bucur ca ai cum sa ne dai vesti, nu te mai stresam cu telefoanele
si de-acum banuiesc ca incepe lunga perioada de asteptare, pana o veti lua acasa. te lasa sa te mulgi ca sa-i dai?
naspa faza cu cainele... imi reaminteste de ce vreau sa dispara toti de pe strazi...
eu am o vacanta cu copii, si incerc sa mai impac bruma de proiecte de lucru cu joaca lor, curatenia si mancarea. ieri am avut o zi plina, am pictat de zor margele din pasta ceramica. nu ne-au iesit noua prea artistice, dar sunt dragute zic eu... pe iris abia am convins-o sa si le dea jos de la gat. ma gandesc ca incepe gradi, scoala, si n-o sa+i mai am asa mult langa mine, asa ca incerc sa profit.
daca nu s+ar certa atat... amandoi sunt ambitiosi, unul nu renunta... si-mi fac capul calendar.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
mara95 spune:
daaa, si ai mei se cearta...faza naspa e ca andru da, si flavi urla, dar sta si nu se misca, asa ca incaseaza nu una, ci mai multe
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
meems spune:
Ina, ce dor imi era sa te "aud" povestind! Felicitari pentru starea ta de bine si pentru felul cum reusesti sa fi atat de multumita cu ceea ce ai Intru imediat in contul comun ca sa va si vad.
Crissy Nu stiam daca am nimerit bine, asa ca ma bucur ca ai primit mesajul. E o vorba in engleza, "cand ploua, toarna cu galeata!" Cam asa si la voi, dintr-o patanie intr-alta. Eu sper sa se termine in curand pentru voi, si uite ma bucur mult sa aud ca Beatrice face progrese.
CrisMH, foarte dragalase margelele.
crissy77 spune:
maria_alexia, Cristi cu dusul surioarei inapoi la spital. Sper ca sunteti mai bine cu sanatatea la momentul asta
bb_alinush, tu cum te mai simti? Stii ce va fi bb? Ina zice ceva de "micuta"... e fetita?
camelia, imi pare rau sa aud asa vesti... Lasa ca Dzeu iti da putere sa treci peste si cu siguranta minunea se va produce in curand.
Morgano, intr-un mesaj anterior te-am botezat. Trebuie sa-ti dau un miel
Noki, ti-au spart casa???? Doamne...
roxi, vai cat mai trageti si voi... daca nu e raceala e cazatura... . Nu trebuie sa te ascunzi, nu cred ca esti singura cu sit financiara nasoala si nervi prastie. Mie imi face f bine sa-mi vars amarul pe aici.
madau, la multi ani!
Ina, sa stii ca mereu imi vine in minte episodul trist prin care ai trecut si ma gandesc adeseori ca daca totusi nu s-ar mai fi putut face ceva.
cristinamh, nu m-ati stresat niciodata cu tel, nici tu si nici Ioana. Din contra, ma simteam mai bine dupa ce vb cu voi. Ca nu raspundeam intotdeauna la tel nu era pt ca nu voiam ci pt ca ori nu eram langa tel, ori era vizita etc. La prematuri este pompa electrica, ne mulgem cu aia, problema e ca nu am eu lapte. La 6 ore merg si scot cam o lingura din ambii sani (15 ml). Cat este ii voi da, nu ma stresez prea tare, cum a crescut sor'sa cu lapte praf va creste si ea la fel. Sa purtati cu placere margelele, mi-ai facut
meems, buna vorba aia. Prefer sa trag eu si sa fie copilul bine
Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
roxisialexia spune:
buna fetelor!
crissy, ma bucur mult ca sunt vesti bune de la micuta.Ai grija de tine cris, imi pare rau ca ai de tars atat..muscatura de caine iti lipsea. si multa putere. Elise cum se simte?
ina maxime felicitari doamna !
Ma bucur mult sa te vad fericita si in acord cu tine insuti, arati foarte bine si emani multa incredere.
Si tu vad ca te tragi foarte rau la fata atunci cand slabesti, poate ti-ar prinde bine sa mai scurtezi un pic parul.
L-am admirat pe bobitza, este super cool , i se citeste" cumintenia" in priviri.Te imbratisez cu drag si cand mai ai timp mai apuca de scrie si aici 2 vorbe
alina ti-am spus ca arati foarte bine gravi?
Ce ai facut cu gresia de la baie, ce culoare ai ales pana la urma?
mara saru mana . Faci niste lucruri extraordinare pe siteul tau, felcitarile mele
La noi acum matei este bine si a inceput alexia, de vreo doua zile nu mai mananca nimic si are stari de greata, spune tot timpul ca ii este rau ca o doare burta si ca ii vine sa vomite.Maine cred ca merg la un control cu ea.
Ieri am reusit sa ajung cu ei la spectacolul aviatic de la otopeni, dupa peripetii in masina ( cu urlete, vomitat si tot tacamul...oare de ce toate mi se intampla mie? )
MI-a placut foarte mult si copiilor la fel, macar atat dupa efortul depus cu drumul pana acolo.Noki de aceea nici nu te-am mai sunat, nu mai eram in parametrii normali .
Tu ai ajuns, ti-a placut? ( lasand la o parte caldura si aglomeratia )