Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (10)
Raspunsuri - Pagina 11
felicia74 spune:
Maria mda, era de asteptat sa ia si cel mic.
Noi trei ne bucuram de libertate, eu si Doru am fost aseara la film, la Printul Persiei (dragut), ba am facut si un shopping mic, ptr MINE, nu ptr maimuta.
In schimb, Ilinca abia mai vrea sa vorbeasca cu mine la telefon, ca e ocupata (cu sotronul, cu piscina etc.).
Azi am program de curatenie, mama, nu stiu daca imi ajunge timpul, e casa varza-varza.
coralia76 spune:
La Cristian al meu i/au aparut niste bubite mici si rosii pe talpile picioruselor si pe pulpe...si am vazut ca acum i/au aparut si pe burtica...arata exact ca niste bubite mici pe care le mai fac copii de la transpiratie.....Ce naiba poate sa fie? de azi noapte de la 3 nu a mai facut febra....si i/au aparut minunile astea...
Maria, eruptia Anei de rubeola cum arata ?
maria_alexia spune:
Coralia, aoleu, si voi .
Eruptia Anei n-are deloc relief. Incepe cu pielea inrosita, ca arsa de soare/imbujorata, apoi incep sa se detaseze pete rosii, marunte de tot. Incepe pe abdomenul superior si se extinde in cateva zile pana la extremitatile membrelor. Nu pare a fi acelasi lucru.
Din cate am priceput eu si am si vazut live, sunt mai multe viroze cu exantem (=eruptie). Poate sunt doar bubite de transpiratie/febra.
Sanatate multa si voua!
Feli, bravo voua! Si casa noastra isi asteapta de multisor randul la smotru, se pare ca mai are de asteptat, si zilele urmatoare prevad ca voi fi cu copiii in brate toata ziua .
crissy77 spune:
Eu m-am externat astazi deci am inviat
Fata mai sta mult si bine. A ajuns la 1240 iar ieri avea 1260 g. Sper sa o tina tot asa. Maine plec la Humor, duminica ma mut in Iasi pana se externeaza si pisicuta.
Nu doresc nimanui copil prematur. Am avut noroc cu psihologul spitalului, venea zilnic sa vorbim, altfel o luam pe aratura cu siguranta...
Sanatate!
cristinaMH, felicia, ioana, am tinut legatura telefonic, cu ioana m-am si trezit cu ea in salon de vreo doua ori, desi vizitatorii nu au voie in spital, e fata descurcareata
demorgano, pt mesaj, scuze ca nu am raspuns
Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
maria_alexia spune:
Crissy, ma bucur mult sa te auzim din nou! Sanatate multa puiutei mici, sa creasca mare si sanatoasa!
O sa fie bine!
mara95 spune:
ce vesti bune!crissy
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
felicia74 spune:
Crissy bine ai revenit acasa! Sa inteleg ca tratamentul cu antibiotice a avut efect?
Bic spune:
CrissyBine-ai revenit! Ne bucuram sa auzim ca pisicuta ia in greutate. Sa ia cit mai mult si cit mai repede si sa fie sanatoasa. Cum zice si Maira: O sa fie bine cu siguranta.
Psiholog al spitalului? Wow, bravo spitalului. E bine ca ai avut parte de sprjin. E foarte important.
coralia76 spune:
Crissy bine ca ai iesit din spital, micuta daca ia in greutate va fi si ea acasa curand! O prietena de a mea a nascut prematur un baietel,acum are 1 an jumate copilul,s/a nascut cu 1200 de grame si a avut o evolutie de care s/au mirat si medicii...acum are aproape 12 kg si e perfect normal dezvoltat locomotor.Daca e o papacioasa va recupera fetita repede kg mai putine de la nastere si totul va fi OK.
Evolutia virozei lui Cristian pana acum a fost identica cu a Andreei ...2 zile febra prima zi a depasit 39...iar acum vad ca nu mai face..sa speram ca va ramane asa...Diferenta dintre ei au fost bubitele care i/au aparut doar lui,ieri cand am fost la control dr. de familie a zis ca nu ii da antibiotic desi are gatul foarte rosu ,sa urmarim evolutia eruptiei ca ea crede ca e o alergie la ceva.Abia azi dimineatza am realizat ca ii dadusem lapte Dorna UHT,era singurul aliment pe care i l/am introdus nou...si surpriza...azi cand am gustat si eu din el mi s/a parut ca are un gust ciudat,si am pus la fiert o parte din el si s/a adunat. Deci o puteam pati nasol de tot cu el...eruptia de pe piele e cea mai usoara reactie la porcaria de lapte..M/am mai uitat odata pe cutie...este in termen ..expira abia la sf lunii iulie...deci habar n/ai ce sa mai cumperi sa fie OK. Bubitele mici de ieri intre timp s/au facut niste blande in toata regula ...cam ca niste piscaturi de tantari...
Maria voi cum mai sunteti? Cristi a facut si el rubeola sau a fost doar un episod de febra?