HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Dragaica, sa-ti traiasca sotiorul!!!! La multi, multi ani fericiti impreuna!!!

Bee, nu mai fi suparata! Poate -ti face delfinasul o surpriza.

Paula, si la mine fetita e maricica... Sper din tot sufletul sa scap si eu de ceza...

imaya, bine ai venit printre noi. Sarcina usoara in continuare!

Ma retrag si eu la .

Noapte buna, burtici, mamici si delfinasi

Cris 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dragaica La multi ani sotului si multi multi ani fericiti impreuna
...si noi in 1 iulie sarbatorim 4 ani de la nunta ...iar in 9 iulie e ziua sotului face 29...din care timp de 10 mi-a mancat mie tineretea

ceaiul il am si eu, nu ma pot hotara cand sa incep sa il beau

Larissa laptopul nostru dadea rateuri in ultima perioada...asa ca Marius a zis ca sterge tot si reinstaleaza toate programele, acum salveaza poze, documente etc pe dvd-uri...cred ca a ajuns la capatul rabdarii si ...m-a chemat sa imi arate la emag un hdd extern de la samsung de 320 gb ...poate-l mananca pielea si comanda unu ca nu stiu ce ii fac
i-am zis ca n-are copilu carusel si nici balansoar si el vrea hard extern

Oana 38+ Matei Marius

AMR 12 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Oana, buna tactica, daca amintesti de necesitatile copilului.. sunt sanse sa-l mai temperezi.

Si sotul meu isi serbeaza ziua de nastere in 2 iulie. Se pare ca avem multi sarbatoriti perioada asta. Am putea da o mare petrecere Eu sunt in dilema, spre deosebire de voi, chiar nu stiu ce cadou sa-i iau... si mai e asa putin timp...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Dragaica La Multi Ani viitorului TATIC!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Multumim din suflet fetelor, am sa transmit sotului urarile.
Da, avem o multime de sarbatoriti, pe 1 Iulie e ziua tatei, pe 18 Iulie e ziua fratelui meu si a prietenei mele. Toti amicii mei sunt raci

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Dragaica LA MULTI ANI sotului tau

Carmen felicitari pentru vestile bune si sa ai o nastere asa cum iti doresti

Bumblee chiar imi pare rau ca bebe inca nu e intors, dar speranta moare ultima.important e ca e bebe tau, si ca o sa il tii in curand in brate indiferent de cum vei naste si va trece totul cand il vei vedea

Paula pai toti ne chinuim aci sa papam de toate sa avem bebeii mari si tu certi sotul oricum important e atunci sa masoare diametrul capului, si organismul nostru doar e facut in asa fel sa iasa si bebei mai mari, dar doctorilor astia le cam place sa ne sperie.

Corina de ce nu incerci sa faci o baie mai calduta,sa te relaxezi timp de o ora in cada si poate poate ai noroc.

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici si mamici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Gata, am venit si de la dr.
Totul e minunat, asa de minunat, incat mi-a zis ca ar tb sa ma gandesc si la cezariana, atat e de mare copilul...Si dr meu chiar nu e adeptul cezarienei!!!
Una peste alta, bebelul meu se simte minunat, e mare, a depasit 3 kg si nu da nici un semn ca ar veni inainte de termen. Dimpotriva, dr care e in concediu pana in 2 august, mi-a zis sa-l sun in data de 1 august ca e aproape sigur ca nu voi naste pana atunci, la cum se prezinta colul( lung si inchis) si la cat de fericit e Raul in burtica...
Dar poate ca pana la urma o sa dea dovada puiutul meu de mila si va vrea sa vina mai repede...o sa vb cu el in fiecare seara sa ii explic cum sta treaba
Mi-a zis sa continui cu calciu si cu centrum materna...si dupa aceea n emiram ca e copilul asa mare. Chiar nu stiu ce sa fac...sa mai iau sau nu?
Maine ma duc sa semnez contractul cu maternitatea si o sa-i mai intreb si pe ei...
Merci Oana, de informatii.
Inca tot nu vreau sa iau in calcul cezariana, mai cer si alte pareri...Daca Eladea a putut sa-l nasca pe Filip, banuiesc ca nu e chiar o misiune imposibila

Paula, 36+ cu , Raul Codin
AMR 28 zile

Daca are 3 kilograme acum nu inseamna ca depaseste 4 kilograme la 40 de saptamani, poate daca ajungi la 42. Tu esti insaptamana 37 deja si eu stiu ca nu mai pun asa mult spre final. Si oricum pun grasime, perimetrul cranian creste foarte putin.
Eu am mai scris cum m-au convinsa norvegienii ca pot naste natural. Mi-au masurat bazinul pe interior, 4 directii si mi-au spus ce diametru de cap poate trece, matematica nu da gres niciodata. Iar in saptamana 38 au masurat capul lui bb, au zis ca sigur nu mai creste capul din acel moment.
Si ce m-a frapat pe mine ca dupa tine a scris Carmen si copii au aproape aceeasi greutate, la tine deja evaluata, a lui Leti estimata pentru 37s.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Am venit si noi de la doamna doctor. BB e tot pelvin, sanse sa se intoarca nu prea, pe 25 iulie am program de taiere. Mai mergem la doctor si pe 21 iulie, poate poate... cu toate ca piscinuta mica si putin lichid.
Vestea buna e ca avem 2400 gr, am recuperat . Colul e inchis, nu e impresionat de contractii, asta e un lucru bun... Offf mai fetelor, ce ciudat mi se pare... "programam" venirea pe lume. Am un soi de neliniste, ma tot gandesc la experienta Otiliei. Cand m-a vazut drita asa de descurajata mi-a spus ca ea dupa ceza in 3 ore era in picioare si dupa 3 zile statea turceste. Ea a nascut si natural si prin ceza, mi-a povestit numai recuperarea de la cezariana... dar ramane alaptatul... offf, sper sa nu intru in depresie inainte de nastere...

Alina 34+ cu
gargarita

Of cum mi-i iei tu inainte bine de tot. Daca chiar vrei sa lasi travaliul sa se declanseze nu este doctorita ta de acord?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput