HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 18
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ciristina_serban
Sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de scumpii gemenasi.Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen! |
Multumim

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
32+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Aelita am terminat paturica bleu cu volonase acum am inceput alta verde cu patratele, incep sa ma experimentez ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
cred ca de necaz ca nu pot face rochite
PAULA,nu stiu ce decizi,te mai interesezi,normal ca si mie daca imi zice si ma sperie medicul,ma iau dupa el.Aici nu se programeaza cezariana nici daca are 4 kile,dar au mereu pregatita sala de urgenta de cezariana,adica orice nastere s epoate transforma in cezariana in 15 minute.acum,nu stiu acuolo cum e,nu or fi pregatiti sau de ce programeaza.
vecina mea a nascut primul copil la 4 kile si ceva.
eu l-am nascut pe Andres la 3700 si sunt o slabatura de fel. nici un chin,nasterea,expulzia propriu zisa,sub epidurala,a fost mai usor decat scoti o masea.
deci depinde de multe,eu nu ma iau nici dupa cum e bazinul,ca mie imi ziceau toti ca sunt o slabatura si vai o sa faci un pisoi ! aveam burta mica,68 kile la aproape 1,70 ..faci pisoi ! la ecograf nu s-a vazut asa mare,si cand l-au scos faceau pariu medicii,il cantareau pe mana ca pe pepene,si faceau apriu cate kile are.
deci ,ar fi fost si pacat sa fac cezariana,cand a iesit in 10 minute dupa un travaliu de 4-5 ore ,din care 2 ore cu epidurala fara sa simt nimic.deci nu e adevarat nici ca e lenes la epidurala,contractiile erau la fiecare minut si el iesea asa lejer fara sa imi iasa ochii din cap.
poate ai si tu noroc !
eu asa as incerca,naturall dar musai cu epidurala,si daca nu se poate ,urgenta cezariana.
o prietena de-a mea dupa travaliu au bagat-o in cezariana,nu a fost nimic rau,adica atunci cand au vazut ceva in neregula,in 10 minute era taiata si bebe scos.nu e sa zici ca s-a chinuit .
dar acolo nu stiu cum s eprocedeaza...eu zic cum e aici.
ca si eu as vrea cezariana daca ar fi pericol,sau decat sa il scoata cu forcepsul sau mai stiu eu ce travaliu de 12 ore as prefera cezariana !
dar nu programata ! in cezariana programata nu cred!
aici si daca e copilul cu capul in sus,ii spune ca pana spre final poate s eintoarce,si nu programeaza ziua cezarienei,vine cu travaliul,atunci daca au constatat ca e la fel pozitionat,baga la cezariana.
continuu sa cred ca acolo medicii fac din comoditate,chiar si cei care spun ca nu sunt de acord cu cezariana..
Am mai avut o colega de odisee,cu copil f mare,cezariana,si a iesit un copil mic,de 3 kg parca..uneori chiar si mai mic au fost intamplari.
faci cum vrei,ti-am zis,si pe mine daca ma sperie medicul,fac ca el!
32+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
vad ca si la CARMEN se hotaraste cezsariana in timpul travaliului,in functie de cum vine copilul,nu se programeaza inainte.
32+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
mirela2 spune:
fetelor sa va traiasca delfinasii

noi continuam cu greturile, nu ne slabesc deloc
nasteri usoare fetelor
pupi

rodyka spune:
Dragaico, la multi ani sotului!!! 
aelita,
. ai PM
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui rodyka Dragaico, la multi ani sotului!!! ![]() _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Multumesc.
Mirela nu stiu daca ti-am zis, incearca cu apa minerala sau pepene, la mine aq functionat
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
32+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
baby78 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor sa va traiasca delfinasii ![]() ![]() ![]() noi continuam cu greturile, nu ne slabesc deloc nasteri usoare fetelor pupi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lasa-le sa fie daca asta inseamna ca bebeii sunt bine....

Cum sunteti? Ai mai fost la eco? In cate saptamani esti?Iuliana
cu minune 35+
Tudor ConstantinAMR -4
baby78 spune:
Sa stii ca eu fac parte din categoria care si-a dorit greturi si nu am avut..Eram convinsa ca daca le am bebe e bine...Dar inafara de o foame de lup nu am avut nici un simptom si am stat stresata pana am trecut de 12 sapt..Asa ca bucurate de greturi..
Iuliana
cu minune 35+
Tudor Constantin
AMR -4
ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Gata, am venit si de la dr. Totul e minunat, asa de minunat, incat mi-a zis ca ar tb sa ma gandesc si la cezariana, atat e de mare copilul...Si dr meu chiar nu e adeptul cezarienei!!! ![]() Una peste alta, bebelul meu se simte minunat, e mare, a depasit 3 kg si nu da nici un semn ca ar veni inainte de termen. Dimpotriva, dr care e in concediu pana in 2 august, mi-a zis sa-l sun in data de 1 august ca e aproape sigur ca nu voi naste pana atunci, la cum se prezinta colul( lung si inchis) si la cat de fericit e Raul in burtica... Dar poate ca pana la urma o sa dea dovada puiutul meu de mila si va vrea sa vina mai repede...o sa vb cu el in fiecare seara sa ii explic cum sta treaba Mi-a zis sa continui cu calciu si cu centrum materna...si dupa aceea n emiram ca e copilul asa mare. Chiar nu stiu ce sa fac...sa mai iau sau nu? Maine ma duc sa semnez contractul cu maternitatea si o sa-i mai intreb si pe ei... Merci Oana, de informatii. Inca tot nu vreau sa iau in calcul cezariana, mai cer si alte pareri...Daca Eladea a putut sa-l nasca pe Filip, banuiesc ca nu e chiar o misiune imposibila Paula, 36+ cu , Raul Codin AMR 28 zile![]() ![]() |
Paula nu te descuraja...eu am discutat si sambata cu medicul si azi la maternitate, diametrul capului conteaza foarte mult si pozitia la iesire, adica sa fie cu barbia lipita de piept...asa se micsoreaza diametrul la iesire...plus oasele tale de la bazin care se vor masura sa vada daca copilul poate iesi pe acolo
...si sa fi hotarata maine, sa te vada aia ca nu te lasi cu una cu doua
... eventual roaga-l pe medicul cu care discuti dupa ce semnezi contractul sa se uite si el putin la dimensiunila ce ora mergi?
Oana
38+ Matei Marius
AMR 12 zile
carla_2008 spune:
Dragaica LA MULTI ANI sotului!!!!!!!!!!!
eu iau tot asa 10 magne/zi,uneori si 8 ca mai uit.plus 3fe/zi,2 omega3/zi,1 fluor si prenatalul.
ce burtica maare si frumoasa am vazut in poze!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
34+
Carla Maria si
Matteo Cristian
AMR -3 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de scumpii gemenasi.
AMR 28 zile