HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 13
Mycya spune:
Buna ziua delfinariu
am fost si noi la doctor, multe vesti nu am ca nu a masurat decat un rinichi ca al doilea nu se putea ca gaza mica statea cu el in spatele meu si oricat m-am miscat eu nu a vrut sa il arate.cel care la masurat e bine,nu a mai crescut deloc si e semn bun.mi sa facut programare pe vineri la spital sa vb cu un doctor sa vedem cum se poate face la nastere, ca aici nu este pediatrie si daca e nevoie fata va fi dusa la alt spital la distanta si in cazul asta eu nu vreau sa nasc aici ca sa pot fi cu ea, mai e posibilitatea sa se aduca un pediatru dar sa vedem cum imi recomanda el. eu am mai pus un kgam ajuns la 68,nui bai ca doar mananc intr-una.
Oana noroc de tine ca ai spus de banca si ca trebuia sa ai activat sa faci cumparaturi online,ca eu de o saptamana am facut comanda de carut,patut pe internet si inca nu au ajuns si cand am citit la tine am intrat pe net sa vad daca e o problema si la mine si vad ca daofff sa vad cum rezolv mai repede si cu asta
acum fug la nani ca nu mai pot sta nici macar in fund de obosita ce sunt.am umblat iar prin magazine si sa fie oboseala completa am avut si niste sandale cu talpa mai inaltaam niste dureri de gambe
Bianca 34 fix Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
Alina2005 spune:
Imi dati si mie voie sa trisez la semnatura? Ar trebui sa o schimb maine, dar ma gandesc ca poate se sperie pitica si iese cand vede 38+
Andreea, ce frumusel e Filip! De fiecare data cand ma gandesc la numele lui, zic "Hilip", asa cum ai zis tu ca ii zice Eric. Suna asa simpatic!
Ochidut, am vazut=o pe Larisa Ce trasaturi frumoase are domnisoara! Sper sa iti revii cu sanii cat mai rapid!
Alina, 37+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
nela_didea spune:
Anca, Oana, Alina multumesc pentru raspunsuri. A mea e doar alba, nu verzuie si fara mancarimi. Posibil sa nu fie candida. O sa vad vineri ce zice nea doctoru'. Oricum m-am linistit ca nu afecteaza bebele si la o adica se trateaza fara probleme.
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
Otiliav spune:
Corina, ia uite citeste postarea Vivelei de aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153546&whichpage=2
Poate gasesti prin Bucuresti acele pilule homeopate, Pulsatilla. Parca si Eladea zicea ceva de remedii homeopate pentru declansarea nasterii .
Hai ca te-am bombardat cu sfaturi dar mai am unul . Daca ajungi sa faci inducere fara simptome macar sa ai si o epidurala la indemana ca inducerea nu e tocmai floare la ureche. De cele mai multe ori e mai grea decat un travaliu normal daca vin contractiile una dupa alta fara pauza si te epuizeaza.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
aelita spune:
CARLA eu toata sarcina am avut asa,zile in care nu mananc mai nimic(ca azi) si zile in care mananc continuu.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Eu am fost ieri pe plaja cu un costum din 3 piese: slip, sutien si maiou care s-a intins sufiecient in fata cat sa acopere burtoiul. Acum depinde si cata plaja vrei tu sa faci. Eu n-am expus burta. Si ai grija daca esti patata pe fata, stii tu "masca gravidei" sa nu te bronzezi la fata. |
deci nu ar fi plaja,cat apa,ca eu fara apa nu stau.
ma asez la mal,imi pun umbrela si fac traseu la apa.
citat din mesajul lui Sheritra
Nu cred ca e indicat costum de nailon in soare la asa varsta mare de sarcina, eu mereu vedeam la mare burtici in rochite de bumbacel alb f largi si fluide, cu decolteuri adanci, slapi albi.... super chic! Si o palariepe cap, o inghetata in mana, imaginea maternitatii! |
lasa cand mergi cu inghetata in mana,ca acolo e clar ca e rochita vaporoasa.dar ce-i fac cu apa??
costumele alea cu totul,ma gandesc ca il tin apoi ud pe mine,cum nu stau nici la soare.
UITATI DE SOARE ! Ca eu nu stau in soare ca nu imi place,si stau doar 2 ore dimineata,seara nu ies decat la piscina dupa ora 19 cand nu mai e soare,e chiar frig.
deci e vorba de costumul de baie,de apa,cum ma scufund eu in adancuri cu burta goala?
voi ce va luati,care mergeti la apa,la piscina,la mare?
eu trebuie sa inot,sa ma balacesc,copiii trebuie sa mearga la apa,nu pot sa nu ma bag in apa ca sunt gravida,mai ales ca e indicat.
Costum normal de 2 piese ,costum cu totul sau vreun costum special cu acoperitoare?
NELA iti dau si de la farmacie,fara reteta,ovulele,si vezi prospectul.Canesten,Clotrimazol..Sau fa socoteala cand se intoarce medicul tau...practic 6 ovule inseamna ca te vindeci in 6 zile,exista si de un singur ovul,o seara si gata ,nu stiu daca la voi in farmacii este.daca nu intarzie mult medicul,il poti astepta.
ANCA-
Citat: |
apropo de cadouri... sotul e pe 27 iulie eu pe 29 iulie....ce ar fi daca bb-lina ar veni pe 28 iulie!? |
OANA nu pot sa stau in soare,ametesc,in schimb nu pot sa traiesc fara apa ! merg des la piscina,si uite ca pana acum nu am ajuns desi o am langa casa..dar zilele astea ,sa ma hotarasc la costum
32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Anca dar cum se manifesta pentru ca eu inca nu sunt sigura daca am sau nu, doar presupun. 32 + cu o de AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama Mergem inainte cu Doamne Doamne |
daca ai candida, ai usturimi, mancarimi...mie mi-a dat nidoflor 6 zile si 3 ovule de pimafucin, una pe seara..a trecut repede..
Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nela_didea spune:
Aelita , dupa cum am mai spus nici nu sunt sigura ca am, doar presupun. Ma gandesc ca pana vineri cand se intoarce doctorul nu-i asa mult.
32 + cu o de
nela_didea spune:
citat din mesajul lui eladea2005
daca ai candida, ai usturimi, mancarimi...mie mi-a dat nidoflor 6 zile si 3 ovule de pimafucin, una pe seara..a trecut repede.. ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
N-am nici usturimi nici mancarimi. Deci incep sa ma bucur din ce in ce mai mult
Multumesc pt.raspuns.
32 + cu o de
Cris2010 spune:
Merci fetelor pt ponturile de scos guma. Am reusit cu un cub de gheta si am raschetat-o. Ce a ramas am scos cu fierul si un servetel.
Mama, ce furtuna a fost la noi in cartier...
Cris 36+ cu
carla_2008 spune:
o intrebare: cate bucati de finet de diverse dimensiuni mi-ar trebui?tinand cont ca am 2 inimioare
Racusor nu ne mai arati piticul tau cum creste?
plantagingival de unde ai luat?farmacie naturista?glicerina cu nistatin preparata in farmacie nu e buna????
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
34+ Carla Maria si Matteo Cristian
AMR -3 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP