Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
bebelu86 spune:
irinuka mi-a facut initial transvaginala cat la masurat, l-a invartit, etc
si dupa pe burtica sa-l vedem si 4D.
a zis k e ultima oara cand mai facem vaginal
nu am facut nimic inainte pt rh
mi-a dat acu de facut dozarea, trebuie sa o repet in s26 si 34 si dupa in cazu in care bb va aveam rh pozitiv, atunci fac vaccinu in max 72 ore.
aaa ca veni vb de vaccin. a zis k se gaseste fara probl. si il au si la elias. deci nu imi fac griji. a zis k dc e nevoie mi-l da el in ziua aia.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
bebelu86 spune:
mi-a dat 12 poze.
nu m-a urcat deloc pe masa. doar eco atat.
bafta multa. hai k mai e un pic.
vezi nu sta stresata k asa va fi si bb si nu va sta deloc la pozat.
si eu am stat incordata de zici k cine stie ce facem si nu a vrut sa stea
data trecuta eram mai relaxata..poate k a fost asa dintr-o data si a fost super bine.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
13+
loutzy spune:
Citisem parca undeva ceva de genul, dar nu mai stia la ce maternitate aveau. Eu sper sa fac rost de el, k nu am cum ajunge la elias.
11+
Irinukaaa spune:
Aha... am inteles! Multumesc frumos pentru raspunsurile voastre! 

13+
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
mie doctoru mi-a zis k se gaseste ff usor acu
k au adus cantitate mare si nu e probl
Albumele noastre
cu
13+
Irinukaaa spune:
Ati mai auzit de pofta (placerea nebuna) de a bea apa minerala?!? 
Ei bine am descoperit de ceva timp (de cand sunt graviduta), dar am ignorat putin... ca am zis ca nu se poate asa ceva! Mai ales ca stiu ca-ti da senzatia aia nasola de balonare si mi se pare ca se depune si la solduri...
Dar cand imi mai iau cate o sticla de apa minerala, o beau pe nerasuflate... aia plata parca nu-mi mai trebuie deloc! ![]()
13+
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
eu nu beau deloc apa plata ![]()
nu are gust, nu ma satura, nu imi place
asa k numai minerala.
aaaa
medicu a zis asa: fara paine, paste, prajituri, inghetata, fast-food, pizza.
nu face rau lui bb, doar k se depune pe noi si la un mom dat vom exploda, si ne vom intreba de la ce am ajuns asa si ne vom chinui sa dam jos.
deci ramane: carne, lapte, oua, branza, legume si fructe.

toata placerea mea de a papa dulciuri mi-a fost luata.
Albumele noastre
cu
13+
roxx26 spune:
Avem 5,40 cm si 53g...ca suntem mai mititei
. Lungimea colului 3,85cm.
Fetele, ma bag la un film. Am lustruit cada, chiuvetele si wc-ul ca imi stateau pe creier..la mine daca nu lucesc mi se par super murdare si nu mai aveam stare..sunt dusa stiu
Cochetez cu ideea de a aduce o tanti care sa faca curatenie din asta cu frecat, lustruit de 1-2 ori pe luna. da inca nu m-am hotarat...
_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste
shubulina spune:
Hai mai fetelor ca sunt invidioasa!Si mai am o gramada pana la 12 saptamani.
Tare mult ma bucur ca sunteti bine si voi si bebeii.Eu m-am hotarat sa nu ma mai duc maine la eco,merg cu Dumnezeu inainte
.Oricum,greturi am berechet,dar vad ca acuma mai ales seara,sanii sunt bombe
(asta-mi place ha ha).
Shines,da,e cam aiurea cartieru ala ,stiu pe cineva care sta acolo.Oricum,stam relativ aproape![]()
Nici mie nu-mi trece setea decat cu apa minerala si acum de cand am burtica mai rau e.
roxx26 spune:
bebelu, lista mea cu alimente permise este similara cu a ta, dar cuprinde si inghetata
Bine, am trecut pe de-aia home made, ca nu prea mai intra chestiile de cumparat..nu ca mi-ar fi rau, da piticul de pe creier nu ma lasa...
_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste