pudra sebo pentru curatat covoare

pudra sebo pentru curatat covoare | Autor: manon

Link direct la acest mesaj

a folosit cineva aceasta pudra sebo ?? este cu adevarat deosebita ?
eu am folosit alta pudra, cred ca vanish, nu mai stiu, se aplica pe covorul aspirat si putin umezit...am respectat toate instructiunile dar n-am fost multumita de rezultat. solutia vanish, cu apa/perie/frecat energic...mi s-a parut cu adevarat eficienta. dar efortul...mde.
as incerca si pudra sebo dar numai daca mi-ar confirma cineva ca este cu adevarat "miraculoasa" tinand cont ca nu am covoare noi, basca un persan din ala in care iti afunzi picioarele...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Si eu astept raspunsuri de la cunoscatoare. Am un covor tare pretentios, intr-una din camere.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Nu stiu care e treaba cu pudra Sebo, dar fata de Vanish mi s-a parut mai bun BioCarpetul.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Tot secretul la pudrele astea de curatat covoare este aspiratorul cu care se trage pudra din covor dupa aceea.Spun asta ca si eu am folosit acest tip de curatare cu pudra si parca nu m-i se parea cine stie ce, dar dupa ce am schimbat aspiratorul cu unul mult mai puternic, aceeasi pudra a fost mai eficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LidiaB spune:

Si eu folosesc pt curatat mocheta din apartament crema e ffff eficienta..doar ca nu imi mai amintesc denumirea. O sa o caut din nou si o sa va zic de care. Doar o asez pe pata si o las ca actioneze 10-15 min, sterg apoi cu un prosop curat si s-a dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunifericita spune:

Am folosit mai multe produse de curatare ,dar cel mai bun mi s-a parut Vanish.Avem covoare foarte deschise la culoare.Unele chiar de lana iuni crem ,se vede orice pata.

Mergi la inceput