Perdele la bucatarie
Raspunsuri - Pagina 2
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani jaluzele din bambus te-ar tenta ? ca nuante s-ar potrivi cu ce ai deja in bucatarie, ar fi si originale - nu le vezi prea des sau peste totcand am scris despre perdele, ma refeream strict la faptul ca mie personal nu-mi plac perdelele in bucatarie, prefer jaluzelele orizontale pentru ca se pot fixa si in partea de jos, se pot spala/inlocui pentru ca nu sunt foarte pretentioase sau scumpe; nici in restul casei parca nu mai suport perdele cand vad la altii, m-am obisnuit cu jaluzelele verticale de la mine din casa si de la birou...recunosc cinstit ca eu am o problema cu mirosul, toti imi spun ca am "nas de pisica", simt si cel mai fin miros, asa ca pe mine ma deranjeaza mirosul acela care se impregneaza in tesatura (fie perdea, fie jaluzea verticala sau rolete), e un amestec neplacut de fum de tigara, miros de mancare, de ulei prajit, de miros de la chiftelute/snitele/peste...decat o perdea/jaluzea mirositoare, mai bine fara , ca n-am timp/chef s-o spal foarte desCorina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
CorinaDani spune:
eu am vazut in praktiker, nu mi s-au parut exagerat de scumpe, insa depinde si de bugetul tau...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
bunifericita spune:
Cred ca foarte bine ar veni cele in stil japoney ,se potrivesc si cu covorul.Sau mai ieftin poti prinde perdea cu ventuze de usa.Sunt unele cu un maner care se lipesc foarte bine ,cand lasi manerul in jos,la magazinele 38.Si acelasi model de perdea si la geam.In primul link cu modele e unul cu niste zgaici.Ceva de genul ala.Poti pune in loc de ata intinsa bine o bagheta subtire.
anamariame spune:
Am pus perdele, fetelor!Va multumesc pentru sfaturi! Nu sunt foarte incantata de rezultat, o sa fac poze si o sa va arat si voua. Am ales niste perdele rosii, si cam atrag privirile cand intri in bucatarie, dar macar nu se uita lumea la vasele murdare, nu? Oricum, am decis sa imi iau si jaluzele si sa le alternez, am vazut din bambus in dedeman chiar ieftine.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)