Nasterea la Medlife (17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Buna fetele
Mama, mama da ati scris, nu gluma.
Am primit si parola pentru mailul comun - multumesc -, am trimis si lista cu necesarul bebeilor celor care au dorit-o.
Capitol nou nu stiu cum sa fac, dar parca erau pasii, undeva la odiseea noastra de septembrie-octombrie.
Ma duc sa vad daca gasesc si sper sa reusesc. Daca nu, pana maine rezolvam noi cumva.
Eventual facem subiect nou si gata

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

CUM SE SCHIMBA UN CAPITOL - indicatii pretioase
1. Te loghezi cu userl comun
2. Deschizi ultimul capitol de la prima pagina, la primul mesaj, cel cu listuta
3. Dai click dreapta pe Iconul 'Editeaza respuns' si il deschizi intr-un 'new window' Asa ai deschise doua ferestre.
4. Te intorci la prima fereastra si dai 'Subiect nou' buton care e sus in dreapta paginii sau jos in stanga
5. De la cealalta pagina copiezi titlul si schimbi numarul capitolului astfel incat sa fie in ordine
6. Cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou,se scot tag-urile [ quote ] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
7. Dai Creeaza subiect nou
8. Copiezi linkul noului capitol(il gasesti la topicul general Odiseea sarcinii in 40 de sapramani
9. Te duci la capitolul anterior la ultima pagina si dai paste la linkul cu capitolul nou.(scrii [ url="" ]nr. capitolului vechi[ /url ] fara pauze intre [] am scris asa ca sa se vada formula, iar intre "" se pune link-ul primei pagini de la cap. pe care il schimbam).
10. Te loghezi inapoi cu userul tau

Bine, bine dar cum ma loghez cu userul comun ca nu stiu parola

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Raluca,multumesc pt lista cu chestii pt bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput