Felicitari Mandreeac!!! Aspirante optimiste (530)
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_86 spune:
cosminutza
multam mult
si tie
mergem toate la odisee luna asta, da?
daca luna iunia au fost multe gravidutze, ho ho ...sa vedeti luna iulie, presimt ca vor fi si mai multe, cu alte cuvinte toate care mai suntem pe aici negravidutze
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
bebelu86 spune:
COsmi
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+
cos_minutza spune:
Lorena sa te auda DD
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
walkiria spune:
Somn usor Lorena
Nici mie nu-mi convine ca tr sa citesc numi seara dupa ce vin de la scarbici. Pana acum v-am citit din umbra si abia asteptam sa vad ce ati mai scris, dar acum o sa stau ca pe ghimpi pana ajung acasa.
De la servici nu pot intra ca ne sunt monitorizate calc
ma bag si eu la nani fetelor...va dores somnic usor si pufos!!
lorena_86 spune:
bebelu, dar analizele tale arata clar ca ovulasei deja
lh-ul era in scadere, daca urma sa ovulezi trebuia sa-l ai vreo 30-40
si estradiolul la fel
nu ti-a zis dr. ca deja trecusei de ovulatie?
si proge cat a fost in z 21
cos_minutza spune:
Noapte buna fetelor care merg la nani
Bebelu am prins pupicii
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
lore mie tanti aia mi0a zis k totu e ok
adica ovulatia e la 14 zile. nu mai dvrm
eu habar nu aveam ce inseamna toate astea
inca un motiv pt care am renuntat la ea.
Doamne...ce oameni..k iar imi aduc aminte prin ce am trecut
Lore.
noapte buna si sa ai o sapt usoara si frumoasa
chiar ca..acu am obs si eu. dupa ce am inceput sai ntelg toti termenii. ai dreptate. iesise la analize.
dar aia a fost prea batuta in cap sa stie sa le interpreteze
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+
lorena_86 spune:
walkiria, multam
ne auzi maine
noi oricum asteptam cu nerabdare sa anunti cele II liniute
noapte buna si tie
walkiria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 walkiria, multam ne auzi maine noi oricum asteptam cu nerabdare sa anunti cele II liniute noapte buna si tie Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica. |
Sa te "citeasca" Dumnezeu Lorena si sa ne ajute pe toate aspirantele sa ne indeplinim visul.
Gata...la nani cu mine..Noapte buna!!!
toate fetele
lorena_86 spune:
bebelu, la`s ca a trecut, acum ai o scumpete in burtica
abia astept sa ne arati poze cu burtica si apoi cu el (bebe)
dupa ce nasti sa ne spui tot, mai ales ca multe fete or sa nasca dupa tine, sa ne inveti si pe noi ca tu o sa ai deja experienta
apropo, tu constientizezi ca mai ai aprox. 28 sapt si o sa nasti? te-ai gandit pana acum la ce va fi?
o prietena pana nu s-a vazut cu burtica mare nu constientiza ca trebuie sa si nasca