Felicitari Mandreeac!!! Aspirante optimiste (530)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellenab2

Declar z1

Elena toate am trecut prin asta si stim cat e de greu. Trebuie sa fii optimista si sa te gandesti ca poate luna viitoare e cu noroc.
Stiu ca suna ca o placa....dar nu ne face bine sa fim pesimiste pt ca lui bebe ii trebuie un mediu vesel ca sa se instaleze/

...mama lor de nesuferiti

sa iti treaca supararea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

andreea, eu am simptomele astea numai de ieri...azi spre exemplu toata ziua am stat in pat, ca ma doare spatele ingrozitor, zici ca imi taie cineva mijlocul,nush daca de la vreme sau de la posibilul bebe. Apropos, am bagat si un nani dupa-amiaza ca imi cadeau ochii de somn. In rest, am sani f moi, nu am pofta de mancare si ma simt de parca m-ar fi batut cineva.
Tu din a cata zi ai inceput sa ai simptome?...Eu de urinat, nu urinez des, dar nici lichide nu prea beau de fel.
E adevarat ca difera de la sarcina la sarcina, dar mai traiesc si eu cu speranta.

Pe 3 ar trebui sa vina nesuferitii..daca am CM la fel ca luna trecuta de 29 de zile. O sa astept pana atunci si daca nu vin, bag un test.

Tu cum te mai simti?...Cred ca plutiti de fericire si tu si sotul. Sa va ajute DD sa fiti sanatosi.

Nici eu nu beau lichide de fel, dar astea au fost simptomele mele. Acum ma simt bine mai putin faptul ca sunt foarte IRASCIBILA, simt mici intepaturi in zona ovarelor si la spate. Simptomele acelea de raceala le-am avut cu o zi -doua inainte sa fac testul, atat m-au tinut.

Aoleu si tu tot la Medlife Favorit ai fost?????? Inseamna ca suntem vecine, nu? Innebunesc daca mi=au pierdut proba de sange ca maine ma duc sa o repet la 48 de ore, dar sper ca nu e nimic.Sunt optimista!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

Fetelor va rog din suflet sa-mi recomandati un medic bun din bucuresti care sa-si dea interesul va rog mult

Elena, imi pare rau pentru ziua 1, dar fii optimista si roaga-te la Bunul Dumnezeu, ca el nu te lasa!

Fetele merg la dr. Albu de la Giulesti, dar sunt si multi alti medici! Sunt anumite subiecte intitulate " Medici de care sa Nu te feresti" si de care evident sa te feresti si te poti documenta mai bine! Acum depinde si pentru ce vrei tu sa mergi!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Andreea,tu parca ti-ai facut testul in Z29, sau sunt eu?

Stiu ca tr sa astept si ma enervez pe mine cand imi verific fiecare stare...ca daca nu e bebe o sa fiu iarasi dezamagita.

Nu suntem vecine, eu stau in celalalt capat al Buc, dar am fost acolo l recomandarea unei colege, a carei surori e asistenta acolo.
E zic sa nu-ti faci griji, s-a int la mine dar poate ca am avut eu ghinion atunci.

Elena eu merg la Dr. Stoian, la Gynecoland.Dar fiecare e cu parerea lui. Mie mi-a placut ca mi-a explicat pe limbajul meu absolut tot ce a vazut la eco.
Multi nici nu se sinchisesc sa-ti explice nici macar pe limbajul lor, apoi sa te faca si pe tine sa intelegi ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:

Declar z1

hai te rog nu fii suparata sunt alaturi de tine daca te incalzeste cu ceva eu sunt Z2, stiu prin ce treci ca nu-ti mai trebuie nimic dar trebuie sa fim puternice si sa mergem mai departe, va veni si ziua noastra ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

walkiria s-ar putea sa ai un mic samburel acolo
eu zic sa nu te grabesti, asteptarea este grea dar cel mai bine faci testul peste minim 5 zile.
fetelor eu si azi am mancat ca sparta , daca continui asa.....nu stiu unde ajung.
in sarcina trecuta nu puteam manca nimic si acum....mananc si scame.numai dulciuri nu prea.
mandreac
camcris
bebelu unde umblii?? ai facut capitolul si ai fugit??

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenab2 spune:

multumesc camcris k esti alaturi de mn si multumesc tuturor dar e greu.E prea mare dorinta stii si tu kt e de dureros sa-ti doresti si sa nu poti sa ai.Vreau sa schimb doctorul si sa merg in buc dar nu stiu la cn sa merg,unde sa merg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ellenab sunt o groaza de doctori buni in bucuresti. intreaba fetele.
la dr. albu de ce nu mergi? fetele au zis ca este bun. incearca si vezi.bebelu, sherbi la el merg.
suntem alaturi de tine.

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Elena imi pare rau pt z1 suntem alaturi de tine
eu nu merg la Albu. eu merg la Elias la Rotaru.
dc vrei iti dau pe pm nr lui si mergi la el.

am disparut k eram chiauna de somn
am intrat doar 2 min k era pc deschis, am facut cap nou si am bagat somn pana acu.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput