Felicitari Mandreeac!!! Aspirante optimiste (530)
Raspunsuri - Pagina 13
cixinica spune:
buna dimineata fetele!
va multumesc pentru raspunsuri, pentru aseara. Mi-a cazut netul si am disparut fara sa anunt. De dimineata am fost si mi-a luat sange pentru analizele din Z3. Maine dupa-amiaza primesc rezultatele pe mail. sa iasa bine.
camcris spune:
bebelu
si eu zic ca si tine sigur este baietel tinem pumnii sa vii cu vesti bune
cami ce faci ai lipsit la raport
cosmi nu stiu sa-ti spun despre ceai poate intra cineva care cunoaste mai multe
cos_minutza spune:
Camcris multumim de mic dejun
Vas ma bucur ca samburelul e la locul lui
Dragutza,Roxi,Bebelu,Anca,Anamira,Ramonella
Ieri mi-am achizitionat termometru,dupa ce trece invazia imi iau si eu TB
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Cixinica tinem pumni sa iasa bine analizele
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Katy82 spune:
Neata fetele! pe toate!
Cosmi, Lorena tin pumnii sa vina luna aceasta. Lorena din cate stiu eu dupa un avort se deregleaza putin CM-ul.
Camcris, Ellena, Cixinica imi pare rau pt Z1. Fetelor trebuie sa prindem si noi barza, cred ca inca da tarcoale pe la DC. Au prins-o atatea fete, nu ne mai scapa pana nu mergem toate la odisee.
Eu sunt Z6 cu un CM foarte ciudat luna asta, o fi spre bine sau spre rau. Cert e ca eu aveam 2 zile spotting inainte de CM, luna asta am avut 3, scurgeri maronii, apoi 2 zile normal si vreo 2 iar maroniu. De data asta dupa CM a fost curat pana in ultima zi. Poate se pregateste corpul pt un , ce bine ar fi. Scuze pt atatea detalii.
http://lt2m.lilypie.com/0IcUp3.png
La o sa raman
sa devin !
bebelu86 spune:
deci:
cine vine la marea intalneala din data de 2.07.2010. la SUN PLATZA (big berceni) ??????
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+
anamira spune:
Bebelu eu as veni dar sunt cam departe, aprox. 600 km
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">Grafic fertilityfriend
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamira Bebelu eu as veni dar sunt cam departe, aprox. 600 km _ Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :) www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">Grafic fertilityfriend |
facem video intalneala
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 deci: cine vine la marea intalneala din data de 2.07.2010. la SUN PLATZA (big berceni) ?????? http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+ |
eu daca este seara
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!