Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonacopil spune:

UNDE SI PENTRU CE SE MAI APRIND LUMANARI

A doua lumanare se aprinde la icoana lui Iisus Hristos, cerand iertarea pacatelor savarsite cu voie sau fara voie, sanatate si tot ceea ce ne dorim - “Cere si ti se va da”. Sau se mai pot aprinde candele mici.
A treia lumanare se aprinde la Sf. Nicolae pentru binele casei si prosperitate “Bate si ti se va deschide, Cauta si vei gasi” (Evanghelia dupa Matei, 7-7).
Aprindeti lumanari pentru sanatatea voastra si a celor dragi, de sufletul celor trecuti in lumea de dincolo. Focul, lumina, lumanarile ard energia negativa, purifica gandurile noastre si amplifica tot binele existent. Veti observa in biserica, in locul unde se aprind lumanarile, un fenomen deosebit. Aceleasi lumanari, din acelasi material, in aceleasi conditii, ard diferit, fiindca si menirea lor e diferita dupa cum si persoana care le aprinde e cu totul alta.

Mami de ingeras din ceruri

Mergi la inceput

LIMBAJUL LUMANARILOR

Veti observa ca o lumanare arde cu o flacara vie, luminoasa, fiindca cel care a aprins-o e un iubitor de oameni, are credinta in Dumnezeu, are o energie benefica in corp.
Acea lumanare care trosneste cu un zgomot mai deosebit, inseamna ca acel om este influentat de energii negative si prin intermediul ei se purifica cel care a aprins-o.
Cea care arde fumegand, cu o flacara intunecata inseamna ca cel care a aprins-o e cu pacate.
Cea care arde cu ceara curgand “plangand”, “stapanul” ei detine o energie slaba, e bolnavicios veti spune: ce este aceasta magie? Ceva mistic? Este realitatea.

Mergi la inceput

RITUAL RELIGIOS

Cand aprindem o lumanare trebuie sa stim precis cui o inchinam. Ii adresam un scop si o dorinta.
Pentru sanatate se aprinde o lumanare la icoana lui Iisus Hristos cu un gand si o menire concreta: ex. “Inchin aceasta lumanare de sanatatea copilului meu ...” si neaparat numele de botez al destinatarului, iar prin dorinta noastra lumanarea devine un receptor bun care transforma dorinta in realitate. Arderea lumanarilor este un proces alchimic, de transformare a materiei in spirit - de aici atunci cand ard, se aud acele trosnete si se vad acele fumegari, “lacrimari”.
Un ritual foarte puternic, divin pentru redobandirea sanatatii, inlaturarea si dezlegarea farmecelor este Sf. Maslu care se face in biserica. Prin citirea de 9 ori a slujbei Sf. Vasile cel Mare, cel bolnav, fermecat va fi salvat.

Mergi la inceput

UN MEDICAMENT:

LUMANAREA + TATAL NOSTRU + RUGACIUNI
Acasa se poate folosi arderea lumanarilor ca forma de purificare divina. Se zice rugaciunea domeneasca Tatal Nostru de 3 ori, apoi se aprind 2 lumanari din ceara. O analiza a rugaciunii domnesti
Rugaciunea Tatal nostru rostita joaca un rol deosebit, are o rezonanta puternica din punct de vedere curativ si energetic.

Mergi la inceput

RUGACIUNE DE GRABNIC AJUTOR

RUGACIUNE DE GRABNIC AJUTOR
Aceasta rugaciune se citeste (Luni-Miercuri-Vineri cu 33 lumanarele la 12 noaptea) sau 11 lumanari normale taiate in trei. Se aprinde cate o lumanare dupa care se zice Tatal nostru de 33 de ori.
Doamne Iisuse Hristoase primeste aceasta rugaciune de la pacatoasul(sa) si nevrednica ta roaba .........(numele)
In cinstea celor 33 de ani petrecuti de tine pe pamant, asa cum lumineaza aceste lumanari lumineaza si soarta mea.
Asa cum ai schimbat o lume intreaga fie-ti mila de mine....…..
Iar voi cei 318 Sfinti Parinti de la Niceea cu sfantul Calinic 319, rupeti zapisurile, sfarimati lanturile, dezlegati blestemele, iertati pacatul meu si al parintilor mei ca mult am mai pacatuit noi de la intoarcerea vietii mele si pana acum. Iar voi bunilor ce sunteti, rupeti zapisurile, sfaramati lanturile, dezlegati blestemele care s-au abatut asupra mea si a soartei mele iar tu Doamne Dumnezeule binecuvanteaza pacea pe pamant si da iertare de pacate.
Amin.

Mergi la inceput

CANOANE CU LUMANARI

Se aprind de trei ori trei lumanari,de trei ori,sapte lumanari,de trei ori noua lumanari,cate trei dumineci la rand,sau luni,miercuri si vineri,iar intr-o sarbatoare 12 lumanari.
Se aprind sapte miercuri la rand,si noua vineri la rand ,cate sapte ,respectiv cate noua lumanari,si se fac sapte si respectiv noua matanii,fiecare facandu/se pentru o anumita dorinta.
Se aprind 9 lumanari , 11 zile la rand,se spune de 9 ori TATAL NOSTRU SI CREZUL si apoi rugacunea perticulara

Mergi la inceput

STROPIREA CU AGHAZMA SE FACE ASTFEL:

- In prima saptamana se stropeste zilnic, incepand de luni;
- A doua saptamana se stropeste: luni, miercuri, vineri;
- A treia saptamana se stropeste marti, joi, sambata;
- A patra saptamana se stropeste duminica.
Stropirea se face in zori, pe nemancate.
Stropesti cu aghiazma in semnul Sfintei Cruci si spui: “Sa vie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasul in casa aceasta” si turnand aghiazma pe podea in cruce, spui: “In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin!”, stropesti cu busuiocul in semnul crucii peste tot spunand: “Si aici, si aici....”.

Mergi la inceput

RUGACIUNE PENTRU DEZLEGARE DE VRAJI SI BLESTEME

Rugaciunea se poate face 7,9 sau 12 vineri la rand

Dimineata
In ziua de vineri dimineata se aprind 9 lumanari,in semnul Sfintei Cruci(3 pentru pacate.3pentru dusmani ,3 pentru blestem).
Lumanarile se aprind toate odata in semnul Sfintei Cruci,pe o suprafata plata(caramida sau o tava de metal),ca sa poata sa arda pana la ultima picatura.Se aprind in dimineata zilei de vineri,cand se tine post.
Dimineata dupa sculare si igiena de dimineatain fata icoanelor de la rasarit pentru rugaciune.
Se aprind lumanarile stand in genunchi se spun rugacunile obisnuite sau se citeste un acatist(al Maicii Domnului sau Paraclisele),pana se ard lumanarile un sfert,apoi se sting.Se fac 10 matanii(in total se fac 40 de matanii in ziua de vineri,dar totul in patru timpi) apoi se spune:
“Doamne IIISUSE HRISTOASE,Dumnezeul nostru ,iarta/mi pacatele mele,ale fratilor si surorilor mele,ale sotului meu,ale copiilor mei si ne da noua sanatate .dezlegare de farmece si de blesteme,credinta, intelegere si tot AJUTORUL PENTRU…………………….(spune problema pe care o ai)

La pranz (sau daca ai serviciu,cand vii de la serviciu),se procedeaza la fel,cu aprinderea lumanarilor si continuarea rugaciunilor de acolo de unde ai ramas(daca era Acatist sau Paraclis)cand ai ars lumanarile aproape un sfert si le-ai stins;faci din nou 10 matanii,arzi din nou un sfert din lumanarile pe care le aprinzi,pana cand ard la jumatate,le stingi si pe urma spui iarasi rugaciunea de mai sus catre DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS.

SEARA INAINTE DE CULCARE
Seara inainte deculcare,faci la fel cu aprinderea lumanarilor,sa mai arda un sfert,cu rugaciune catre Domnul nostru Iisus Hristos,scrisa mai sus.

NOAPTEA
Inainte de culcare pune ceasul sa sune cu putin inaunte de 12 noaptea.Te scoli imediat,te speli pe fata si pe maini,te asezi in fata icoanelor,aprinzi lumanarile de unde ai ramas,le arzi pana la sfarsit,spune iarasi rugaciuni,fa 10 matanii(acum ai in total 40 de Matanii) si la sfarsit spune acesta rugaciune:
“Doamne Iisuse Hristoase,Dumnezeul nostru,primeste nevrednica mea rugaciune,si nevrednicul meu post pentru iertarea pacatelor mele ,ale sotului (sotiei),ale parintilor mei,ale copiilor nostri,ale surorilor nostre,ale bunicilor nostri,ale celor adormiti din neamurile noastre,mosi stramosi pana la al noulea neam,si ne da noua sanatate,dezlegare de blesteme,si de farmece,credinta si tot binele si ajutorul in ….(spune problema pe care o ai) “

Mergi la inceput

Sper sa fie de folos cuiva toate cele cate am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

ramonacopil am adaugat religia pe prima pagina.
Vreau sa te intreb: de unde ai luat 'articolele' postate mai sus?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput