Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

ioanact - am o mare rugaminte.....daca poti si ai timp, te rog sa postezi tu pe prima pagina (pentru ca eu nu stiu cum ) link-urile cu acatistul si paraclisul Sf. Ioan Rusul care ajuta mult pe cele ce isi doresc prunci si nu numai.....este un Mare Factor de Minuni......

http://www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-ioan-rusu-67119.html

http://www.crestinortodox.ro/acatiste/paraclisul-sfantului-ioan-rusul-67197.html

Multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua si sanatate tuturor

am primit un email zic eu interesant. recunosc ca nu am stiut pana acum aceste lucruri.
Cand se ingenuncheaza in biserica?

va pup.

Mergi la inceput

am gasit pe razboi intru cuvant aceste rugaciuni.......

Rugaciune la necontenirea ploilor si la rascoala apelor

Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, primeste smerita noastra rugaciune si nu ne pierde pe noi, nevrednicii, intru mania Ta, cu revarsarea ploilor necontenite si cu rascoala mare de ape.

Ci porunceste norilor sa se imprastie, si razelor soarelui sa straluceasca pe pamant, spre inmultirea si adunarea roadelor acestuia, si spre pacea a toata faptura, ca avand noi indestularea si paza milei Tale, sa facem indreptare vietii noastre si sa proslavim preasfant numele Tau: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin

Rugaciuni la vreme de necontenire a ploilor

Pentru ca īn mānia īngrozirii Sale sa nu ne īmputineze pe noi pentru pacatele si faradelegile noastre, ci sa-si aduca aminte de mila si īndurarile Sale cele din veac si sa ne miluiasca pe noi, Domnului sa ne rugam.

Doamne, miluieste!

Pentru ca sa porunceasca norilor sa īnceteze ploaia cea peste masura si negura sa se risipeasca si lumina soarelui sa straluceasca, Domnului sa ne rugam.

Doamne, miluieste!

Pentru ca sa crute poporul si animalele si tot pamāntul acesta si sa nu-l strice cu varsarea ploilor celor peste masura, Domnului sa ne rugam.

Doamne, miluieste!

Pentru ca sa nu se strice roadele si semintele pamāntului pentru pacatele noastre, cu varsarea peste masura a ploilor, ci, cu aratarea seninului, sa le crute si sa le creasca pentru nevrednicul Sau popor, Domnului sa ne rugam.

Doamne, miluieste!

Pentru ca sa fie bine-primita rugaciunea noastra si sa ne izbaveasca pe noi de foamete, de boli, de cutremur, de potop, de grindina, de foc, de sabie, de venirea asupra noastra a altor neamuri, de razboiul cel dintre noi si de toata rana cea aducatoare de moarte, Domnului sa ne rugam.

Doamne, miluieste!

http://www.razbointrucuvant.ro/2010/07/07/domnului-sa-ne-rugam/#more-16299

Mergi la inceput

fetelor si ciprian....va rog sa ma iertati, dar nu credeti ca ar fi de folos sa citim pe langa celelalte rugaciuni pentru contenirea ploilor si Acatistul Sf. Cuv. Parascheva?.....caci Sfanta este ocrotitoarea Moldovei si este mult folositoare si grabnic ajutatoare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui caciantoni

ioanact - am o mare rugaminte.....daca poti si ai timp, te rog sa postezi tu pe prima pagina (pentru ca eu nu stiu cum ) link-urile cu acatistul si paraclisul Sf. Ioan Rusul care ajuta mult pe cele ce isi doresc prunci si nu numai.....este un Mare Factor de Minuni......

http://www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-ioan-rusu-67119.html

http://www.crestinortodox.ro/acatiste/paraclisul-sfantului-ioan-rusul-67197.html

Multumesc din suflet!

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manastirea Caraiman)

Doamne Ajuta!

Am trecut Acatistul si Paraclisul Sfantului Ioan Rusul!
Sa ne ajute pe toate si mai ales pe voi sa va daruiasca un prunc (i).

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

buna ziua si sanatate tuturor

am primit un email zic eu interesant. recunosc ca nu am stiut pana acum aceste lucruri.
Cand se ingenuncheaza in biserica?

va pup.

Multumim de link!
Este folositor pt cei ce nu stiu.
Eu stiam ca in per de la Inviere pana la Inaltare si chiar Cincizecime nu se sta in genunchi, ca semn al bucuriei, ca a inviat Mantuitorul.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Anadomnica foarte bine te-ai gandit. Sunt de acord sa zicem rugaciuni pentru oprirea ploilor. Si Sf Ilie care se va sarbatori nu peste mult timp aduce si opreste ploaia. Preotii se roaga sa ne rugam si noi cum putem.

happymum ma bucur ca ne-ai scris. La noi la biserica nu se ingenuncheaza de la Sf Inviere pana la Inaltarea Domnului iar anul acesta preotul a zis sa nu ingenunchem pana la Rusalii.

Va pup pe toate si salutari lui cipicah

Mergi la inceput

alina - multumesc mult.....Bunul Dumnezeu si Sf. Ioan Rusul sa te rasplateasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Doamne ajuta!

Anadomnica
, si eu sunt alaturi de voi in rugaciunea pentru oprirea ploilor.
M-am uitat pe pozele cu Mariuca ta - e o scumpa, iti vine sa o papi. sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.

Bebe 3, multumim pentru povestea datatoare de speranta

Sandaa, Happymum -

De Lauraa si de Mvb mai stie cineva ceva? sper ca sunt bine amandoua.

Mada23, ce mai faci, graviduta draguta?

De asemenea, as dori sa va rog, daca si cat puteti, sa ajutam sufletele aflate in suferinta, conform acestei postari http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153982 Mare este mila Bunului Dumnezeu, poate face o minune pentru cei de acolo.

Va imbratisez cu drag

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, multumesc
Sandaa, Mara- multumesc de sustinere
caciantoni - multumesc ca ai cautat si ai postat rugaciuni potrivite a fi citite la vreme de necontenire a ploilor. Domnul sa te binecuvinteze.
Fetelor, vedeti ca sunt scurte, scurte aceste rugaciuni, va rog eu, sa le citim din inima, sa le citim de 3-4 ori care putem... sa le citim adica si in numele celor ce nu pot citi sau nici macar nu se gandesc sa se roage.
Va multumesc!
Aaaa... Mara, multumesc de aprecieri... dar pozele sunt atat de vechi, nu am mai avut pur si simplu timp sa pun unele noi. Mariuta imi papa tot timpul si energia. pupici.

Doamne ajuta!
Mami de Maria (20.10.2009)
Album poze

Mergi la inceput